KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Rabbim bir daha göstermesin şuan öyle çok korkularım var ki aynısını yaşarsam diye.Ama Allah ne derse o buna inaniyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.İnsallah hayirli haberler alırız.

Böyle olupda yalnış çıkan var mı acaba
Erken gebelik testi mi canım olan var bazen yanlış çıkabiliyor günden güne koyulaşırsa çizgi doğrudur vardır. fnd_50 geçen ay test yaptı pozitif çıktı ama adet oldu bazı testleri tavsiye etmiyor canım.
İnşallah vardır iyi düşün iyi olsun

Artimedin erken gebelik testi inşallah koyulasir

Evet canım geldi gelecek gibiydi reglim o gün öyle bir ağrı. Senin kaç gün kaldı
5gün var canım bugünü saymazsak haftaya çarşamba günü bat günüm. Bende de olmuş gibi ağrıyordu o biraz umut oldu bana sende öyle diyince. pazartesi test yapıcam bakalım hakkımızda hayırlısı olsun inşallah

Rabbim bir daha göstermesin şuan öyle çok korkularım var ki aynısını yaşarsam diye.Ama Allah ne derse o buna inaniyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum.İnsallah hayirli haberler alırız.
Hiç olumsuz düşünme lütfen, kafaya da takmamaya çalış. Benim doktorum onu bebek olarak düşünme demişti. Mantıklı düşününce doktora hak veriyoruz da işte uygulamada takılıyoruz

Ben de Bearhug için böyle hissediyorum nedense

Hiç olumsuz düşünme lütfen, kafaya da takmamaya çalış. Benim doktorum onu bebek olarak düşünme demişti. Mantıklı düşününce doktora hak veriyoruz da işte uygulamada takılıyoruz
Aynen öyle mantık bı yere kadar geliyor sizin bat ne zaman

HEr sabah yataktan kalkmadan dilaltından çubuk termometre ile ateşini ölç. adet gününe yakın düşerse adet gelecektir. Düşmez yükselirse hamilesindir
Ateşle ne alakası var onu tam anlayamadim ayrıca benimde 7 gün var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…