KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Yarın iki gün kalmış oluyor kuzum pazar günü adet olmam gerek yani. Varsa çıkar herhalde değil mi. Ya bence sen çok istiyorsun bebiş. İyi düşün konuş eşinle ertelemeyin

fnd_50 kız günaydın :) artış var ❤
He ya ama sabah bildim iyi artış olacağını çünkü uyandığımda kendimi sıcak hissettim dedim ya 36.9 ya da 37.0 çıkacak. Hakikaten 36.9 çıktı. Dün gece çok da iyi uyudum 8 saat kadar uykudan sonra ateş ölçmüş oldum. Bakalım şaşırtmaz inşallah ya. Ateşten başka belirtim yok elimde zaten

Yine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.

bilmiyorum kuzum ya normalmı kı bu sekılde de olması emın degılım artık cumartesı ye kadar gelmezse kan verıcem tekrardan

Çıkar diye düşünüyorum ama ben diyorum ya hiçbir bebişim kendini adet öncesinde göstermedi o yüzden muallaktayım ama sen dene her bünye farklı neticede :) Valla kuzum istiyorum ki O da istekli olsun , yoksa sonra zor oluyor, destek olacak adam lazım daha bana :) Benim ateş daha yerlerde iki gündür gaz gaz öldüm yumurtlama dönemim muhtemelen ateşimi de atarım da daha 10.gündeyim . Test yapsam çıkar mı örtmenim
Yarın iki gün kalmış oluyor kuzum pazar günü adet olmam gerek yani. Varsa çıkar herhalde değil mi. Ya bence sen çok istiyorsun bebiş. İyi düşün konuş eşinle ertelemeyin

Ateşim sürünüyor yerlerde başım ağrıyor gazım oluyor ve yumurta akı akıntı dün geldi. Hep bı ıslaklık var yumurtladim yumurtlicam gıd dedim bekliyorum fnd_50 bak benim kapak cizgim yine düşük ateşte çıkacak

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-10-11-07-09-338_com.tamtris.fertilityfriend.jpg
    86,6 KB · Görüntüleme: 37
Benim kapak çizgi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk 10 günün ateşi yok bende :) o yüzden hala kestiremiyorum adet ateşimi adet olunca öğreneceğim :) sen bugünleri değerlendir düşünüyorsan çünkü yumurtlama kapıda

Ben senden önce adet oldum benim adet daha bitmedi sen yumurtlama akımtısı görmüşsün canım çok şükür

Kızlar ben bu ateş olayı hakkında bilgim yok. Yeni başladım. Sat 20 ekim. Bat 16 kasım. Yumurtlama pik 1 kasımda oldu 2 kasım sabahtan çatladı. Ateşi de 4 gündür ölçüyorum. Bu ateş nasıl be zaman artması lazım. Bata 6 gün var, yükselme ne zaman oluyor ki. Yada regli olursam düşme mi olacak

napıyım bacım adamı tutup çıkmasın diye geri mi çekeyim kendime Ananem öyle yapmış dayım olmuş kııızzz :

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…