Evet ince bir çizgi görünüyorBak bu da filtreli
Ben sabırsız değilim ki kızımBende bu sabırsız test yapmış mi bakayım diye girdim sayfaya
Bir kan daha ver canım mutlaka ben geçen kanı düşüşü görmek için ver demiştimKodlar ya aklıma ne takıldı dış gebelık olabılır mı dra gıtmek lazımmı
Yarın iki gün kalmış oluyor kuzum pazar günü adet olmam gerek yani. Varsa çıkar herhalde değil mi. Ya bence sen çok istiyorsun bebiş. İyi düşün konuş eşinle ertelemeyinBenden dün yumurtlama akıntısı gelmeye başladı şansa bakhevesim de kaçtı gibi sanki. Derslerin ağırlığı sınav stresi bi akıl içimden ertele Özlem bebek işini diyor. Bir akıl istiyor yaş geçmeden yap diyor. Aralarda bir yerlerdeyim
fnd_50 test yapmamakla iyi etmişssin yarın sabah yap ama :) Merak ederiz artık. BAt yarın mıydı kuzum
Ay inşallah kuzum ya bugün işe gelince hemen tekrarladım ovülasyon testini ve dünkünden daha koyu oldu henüz çatlama olmamışÇatlamayı değerlendirebilirsin, çatlama günü hamile kalanlarda var bu forumda okudum
He ya ama sabah bildim iyi artış olacağını çünkü uyandığımda kendimi sıcak hissettim dedim ya 36.9 ya da 37.0 çıkacak. Hakikaten 36.9 çıktı. Dün gece çok da iyi uyudum 8 saat kadar uykudan sonra ateş ölçmüş oldum. Bakalım şaşırtmaz inşallah ya. Ateşten başka belirtim yok elimde zaten
Sabahtan bir test daha yaptım kuzum dünkünden daha koyu bugüne çatlar diye düşünüyorum akşam tekrarlicam yineCanım bugün çatlamış olabilir bugünü değerlendir. Önemli olan çatlama
İnşallah ya bugünü kaçırmasak bari koyulaşmış test sabah tekrarladım dünden daha koyu bugün çatlar benve akşamaBugün daha önemli canim, bugün degerlendirirsiniz
Yine seni gördüm :) bende de hiç belirti yok. Senle aynı ay hamile kalacağız gibi bir his var içimde hep neden bilmiyorum görünce kullanıcı adını hep böyle hissediyorum . Yarın birlikte test yapsak mı? Son iki gün kalmış oluyor benim yarın.Kızlar benim dün regl olmam gerekiyordu olmadım belirtim desem yok gibi bir şey hafif göğüs hassasiyeti hafif kasık ağrısı o kadar. Hamile olmadığıma kendimi ikna etmiş durumdayım aslında sürekli lavaboya gidip regl oldum mu diye kontrol ediyorum ama bir yandan da acaba hamile olabilir miyim diye de düşünüp hevesleniyorum test yap diyeceksiniz biliyorum ama çok korkuyorum test fobisi oldu bende sizce kaç gün daha beklemeliyim test için? Test yapmama gerek kalmadan regl gelsin istiyorum ya o kadar hamile kalmak istememe rağmen niye böyle oldum ben
Hemen mi çıktı kuzum ben de görüyorum çizgiKizlar bişey goruyormusunuz ben sanki görüyorum.Dun hiç birşey yoktu
Eki Görüntüle 3159187
bilmiyorum kuzum ya normalmı kı bu sekılde de olması emın degılım artık cumartesı ye kadar gelmezse kan verıcem tekrardancanım sıkma canını belki kimyasal değildir ekim topiğin de bir kız vardı onun değeri de düşmüştü sonra tekrar yükselmişti o inandı peşini bırakmadı. hatta değeri çok düşüktü ilk kan verdiğinde 5 küsürdü sonra düştü sonra yükseldi belki seninde öyledir.
Yarın iki gün kalmış oluyor kuzum pazar günü adet olmam gerek yani. Varsa çıkar herhalde değil mi. Ya bence sen çok istiyorsun bebiş. İyi düşün konuş eşinle ertelemeyin
bilmiyorum kuzum ya normalmı kı bu sekılde de olması emın degılım artık cumartesı ye kadar gelmezse kan verıcem tekrardan
amın ınsallah ya stres oldum valla stres oldumAllah korktuguna ugratmasın Ayşecim
Benim kapak çizgi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk 10 günün ateşi yok bende :) o yüzden hala kestiremiyorum adet ateşimi adet olunca öğreneceğim :) sen bugünleri değerlendir düşünüyorsan çünkü yumurtlama kapıdaAteşim sürünüyor yerlerdebaşım ağrıyor gazım oluyor ve yumurta akı akıntı dün geldi. Hep bı ıslaklık var yumurtladim yumurtlicam gıd dedim bekliyorum fnd_50 bak benim kapak cizgim yine düşük ateşte çıkacak
Ben senden önce adet oldum benim adet daha bitmedi sen yumurtlama akımtısı görmüşsün canım çok şükürAteşim sürünüyor yerlerdebaşım ağrıyor gazım oluyor ve yumurta akı akıntı dün geldi. Hep bı ıslaklık var yumurtladim yumurtlicam gıd dedim bekliyorum fnd_50 bak benim kapak cizgim yine düşük ateşte çıkacak
Ben senden önce adet oldum benim adet daha bitmedi sen yumurtlama akımtısı görmüşsün canım çok şükür
Benim kapak çizgi çok sağlıklı olduğunu düşünmüyorum çünkü ilk 10 günün ateşi yok bende :) o yüzden hala kestiremiyorum adet ateşimi adet olunca öğreneceğim :) sen bugünleri değerlendir düşünüyorsan çünkü yumurtlama kapıda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?