KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kızlar hastamız vardı buralardan kaç gündür ayrı kaldım. Herkes iyidir inşallah kırmızı kart görüp tekrara düşen tayfa bir sorum olacak sizlere. Ovülasyon takibi yapacak olan kızçeler, çalıştığım için 6 da evde oluyorum en erken. Sizce test takibi en sağlıklı hangi saatler diliminde yapmalıyım. Geçen ay hiç pik görmedim çünkü

teşekkür ederim destekleriniz için napıcam şimdi ben adet mı beklıcem nasıl gelcek ne zman gelır daha once basıma gelmedı , fnd_50 senın adetten kac gun sonra geldı

Canım ben oğlumdan önce dediğim gibi 2 kimyasal yaşadım evet. Üzülüyor insan ama inan vücudun sağlıklı olmayan birşeyi atıyor şükür ameliyat olmadan kürtaj olmadan bu işlem sonlanacak
Değerin 5 altına düşünce adet kanaması ile atacaksın ve yeni bebek calismalari için vücudun daha sağlam bir şekilde kendini hazırlıyor

Bir gebenin günlüğü testlerinde akşam 22.00 ye kadar yapılabileceği yazıyor canım en sağlıklı Aralık sabah 11 akşam 20 diyorlar ama genelde.
Ben 2018 de denerken ofiste çalışıyordum o zaman yanımda götürüp küçük bir el çantasına pet bardak ve eldiven alıp sabah 11 de iş yerinde yapıyordum. Sonra güzelce koyu renk poşete sarıp atıyordum. Ama hiç yapma imkanin yoksa akşam gelir gelmez yapıp dört saat arayla yatana dek tekrarlayabilirsin.

Ben de 2aydir akşam iş dönüşü yapıyordum ama artık gündüz yapacağım ,2aydir pik ben de gormedim

ben ovulasyonu bıraktım bu ay takvime göre gidecem zaten yumurtlama günüyle aynıydı ama bu sefer yumurtlama dönemini hergün degerlendirecem bu seferde böyle olsun sperm kalitesi yüzünden hep bi dolu bi boş yadan iki boş şeklinde yaptım tutmadı bakalım bu defa ne olacak

Ben de ya doktor öyle dedi diye hep öyle yaptım ama yok bu şekilde boşluk vererek olmuyor yani kaç aydır. Yine yumurta takibi yapacağım ben de ama bu sefer araya gün koymayacağım, testte silik çizgi gördüğüm gün başlayacağım yumurtlama dönemi kapanana kadar her gün devam. Bir de böyle deneyelim bakalım testleri satın aldığım yerdeki kadın da o şekilde üst üste ilişki önerdi. Benim yumurtlama döngüm zaten çok kısa hemen çatlıyor o yüzden ara vermek bize göre değil bence hatayı orada yapıyorduk hep

aynen katılıyorum bende hep öyle yapıyordum belki bizim spermler 1 günden fazla yaşamıyordur belli mi olur ama hamile kalırsak kesin ondan diyecem

aynen katılıyorum bende hep öyle yapıyordum belki bizim spermler 1 günden fazla yaşamıyordur belli mi olur ama hamile kalırsak kesin ondan diyecem
Aynen ben de hatta kesin eşim de bu zamana kadar boşuna beklettin bizi diyecek. Yazık adamcağıza ben ne dersem onu yapıyor şu gün yumurtlayacagim su gün olacak bugün boş kalacak diyorum her şeye tamam sen daha iyi biliyorsun aşkım diyor saftiriğim ya
Adama kalsa en baştan her gün olacaktı zaten keşke en baştan onu dinleseydik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…