- 8 Haziran 2022
- 740
- 1.770
- 28
- 32
Hahaha evet ıslak günlük ped takıyorum ıslak senim dediğin gibi ama senin dediğin gibi sıvı bir akıntı koyuda değil ıslaklık varYa ciddi misinseninde su dökülmüş gibi mi
Canım 10 gün bekle, öncesinde çıkma ihtimali düşükBu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 3unde yumurtladim 4nde çatladı merak ettiğim adet gününü beklemeden yapsam çıkar mı ?
teşekkür ederim destekleriniz için napıcam şimdi ben adet mı beklıcem nasıl gelcek ne zman gelır daha once basıma gelmedı , fnd_50 senın adetten kac gun sonra geldı
Bir gebenin günlüğü testlerinde akşam 22.00 ye kadar yapılabileceği yazıyor canım en sağlıklı Aralık sabah 11 akşam 20 diyorlar ama genelde.Kızlar hastamız vardı buralardan kaç gündür ayrı kaldım. Herkes iyidir inşallah kırmızı kart görüp tekrara düşen tayfa bir sorum olacak sizlere. Ovülasyon takibi yapacak olan kızçeler, çalıştığım için 6 da evde oluyorum en erken. Sizce test takibi en sağlıklı hangi saatler diliminde yapmalıyım. Geçen ay hiç pik görmedim çünkü
Günler asla gecmiyoooorCanım 10 gün bekle, öncesinde çıkma ihtimali düşük
Ben de 2aydir akşam iş dönüşü yapıyordum ama artık gündüz yapacağım ,2aydir pik ben de gormedimKızlar hastamız vardı buralardan kaç gündür ayrı kaldım. Herkes iyidir inşallah kırmızı kart görüp tekrara düşen tayfa bir sorum olacak sizlere. Ovülasyon takibi yapacak olan kızçeler, çalıştığım için 6 da evde oluyorum en erken. Sizce test takibi en sağlıklı hangi saatler diliminde yapmalıyım. Geçen ay hiç pik görmedim çünkü
Evet benim de peçete vardı peçete kaymış su gibi kilodum sırılsıklamdıHahaha evet ıslak günlük ped takıyorum ıslak senim dediğin gibi ama senin dediğin gibi sıvı bir akıntı koyuda değil ıslaklık var
Gerçekten öyle . Test için bekliyorsun, kese için bekliyorsun, kalp atışı için ayrı. Valla heyecan ve gerginlikten karın ağrısıyla geziyorumGünler asla gecmiyoooor
Senin kaç gün varGerçekten öyle . Test için bekliyorsun, kese için bekliyorsun, kalp atışı için ayrı. Valla heyecan ve gerginlikten karın ağrısıyla geziyorum
ben ovulasyonu bıraktım bu ay takvime göre gidecem zaten yumurtlama günüyle aynıydı ama bu sefer yumurtlama dönemini hergün degerlendirecem bu seferde böyle olsun sperm kalitesi yüzünden hep bi dolu bi boş yadan iki boş şeklinde yaptım tutmadı bakalım bu defa ne olacakBir gebenin günlüğü testlerinde akşam 22.00 ye kadar yapılabileceği yazıyor canım en sağlıklı Aralık sabah 11 akşam 20 diyorlar ama genelde.
Ben 2018 de denerken ofiste çalışıyordum o zaman yanımda götürüp küçük bir el çantasına pet bardak ve eldiven alıp sabah 11 de iş yerinde yapıyordum. Sonra güzelce koyu renk poşete sarıp atıyordum. Ama hiç yapma imkanin yoksa akşam gelir gelmez yapıp dört saat arayla yatana dek tekrarlayabilirsin.
Ohoo benim akıntım bile yokEvet benim de peçete vardı peçete kaymış su gibi kilodum sırılsıklamdı
2 gün canımSenin kaç gün var
Ben de ya doktor öyle dedi diye hep öyle yaptım ama yok bu şekilde boşluk vererek olmuyor yani kaç aydır. Yine yumurta takibi yapacağım ben de ama bu sefer araya gün koymayacağım, testte silik çizgi gördüğüm gün başlayacağım yumurtlama dönemi kapanana kadar her gün devam. Bir de böyle deneyelim bakalım testleri satın aldığım yerdeki kadın da o şekilde üst üste ilişki önerdi. Benim yumurtlama döngüm zaten çok kısa hemen çatlıyor o yüzden ara vermek bize göre değil bence hatayı orada yapıyorduk hepben ovulasyonu bıraktım bu ay takvime göre gidecem zaten yumurtlama günüyle aynıydı ama bu sefer yumurtlama dönemini hergün degerlendirecem bu seferde böyle olsun sperm kalitesi yüzünden hep bi dolu bi boş yadan iki boş şeklinde yaptım tutmadı bakalım bu sefer ne olacak
aynen katılıyorum bende hep öyle yapıyordum belki bizim spermler 1 günden fazla yaşamıyordur belli mi olur ama hamile kalırsak kesin ondan diyecemBen de ya doktor öyle dedi diye hep öyle yaptım ama yok bu şekilde boşluk vererek olmuyor yani kaç aydır. Yine yumurta takibi yapacağım ben de ama bu sefer araya gün koymayacağım, testte silik çizgi gördüğüm gün başlayacağım yumurtlama dönemi kapanana kadar her gün devam. Bir de böyle deneyelim bakalım testleri satın aldığım yerdeki kadın da o şekilde üst üste ilişki önerdi. Benim yumurtlama döngüm zaten çok kısa hemen çatlıyor o yüzden ara vermek bize göre değil bence hatayı orada yapıyorduk hep
Canım çok geçmiş olsun neden böyle oldu acaba
Merhaba tabi ki ekliyorum sat bat ne yazayım?Rosebelle Merhaba benide alabilir misiniz henüz beklemedeyim
Aynen ben deaynen katılıyorum bende hep öyle yapıyordum belki bizim spermler 1 günden fazla yaşamıyordur belli mi olur ama hamile kalırsak kesin ondan diyecem
Yaa ne güzel az kalmış inşallah güzel sonuçlar alirsinn2 gün canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?