Canım ilk hamileliğimde bunu yaşamıştım ben aynısını hem de iki üç defa. Tek belirtim buydu. İnşallah seninki de gebeliktendirKızlar bir şey soracaktım şimdi lavaboya gittim kilodum ıslanmış komple işemişim gibi şok oldum. Peçete koymuştum kaymış ama kremsi değil bildiğin su dökülmüş gibi olmuş. Altıma kaçırsam bilirim yani kokmuyorbu nedir ya çiş desen çiş kokar
ben umudu kestımPapatyamaviss kuzum inşallah aynı yerde verdiğinle yüksek çıkar... Hakkında hayırlısı ne ise öyle olsun Ayşecik
Görüyorum askısı goruyorum , hersey daha güzel olacak inşallah :)
olmaz canımdemin yazdim yazan olmamis tekrar sorayim dedim bisey danisabilirmiyim adetime 5 gun kaldi ve gobek deligimin altinda gebelik cizgisi var aceba gebelik tuttusa bu kadr erken gebelik cizgisi olurmu
Alıntı
İçindeki olumsuz sesi sustur. Belki yumurtan bile çatlamamış olabilir, enerjini o tarafa aktarBat 17 Kasım 8 gün kaldı ve zaman geçmiyor.İcimden bir his hamile değilsin diyor.hic bir belirtim yok.
Olmaz canımdemin yazdim yazan olmamis tekrar sorayim dedim bisey danisabilirmiyim adetime 5 gun kaldi ve gobek deligimin altinda gebelik cizgisi var aceba gebelik tuttusa bu kadr erken gebelik cizgisi olurmu
Alıntı
Hamilelik belirtisi değil canım bu.demin yazdim yazan olmamis tekrar sorayim dedim bisey danisabilirmiyim adetime 5 gun kaldi ve gobek deligimin altinda gebelik cizgisi var aceba gebelik tuttusa bu kadr erken gebelik cizgisi olurmu
Alıntı
Ben bilemiyorum canım bilgim olsa yardımcı olmak isterdimdemin yazdim yazan olmamis tekrar sorayim dedim bisey danisabilirmiyim adetime 5 gun kaldi ve gobek deligimin altinda gebelik cizgisi var aceba gebelik tuttusa bu kadr erken gebelik cizgisi olurmu
Alıntı
Canım bence var tebrik ederim bes belli yine yarın tekrarla istersen ama var sağlıkla büyüsün inşallahKızlar geçen salı silik çıkmıştı test bi hafta sonra tekrar yap dediler bugün yaptım test bozuk mu çıktı ilk idrarla yaptım anlamadım yaa bi bakabilir misiniz yarın yenileyim mi psikolojim bozuldu
Bende aynı durumdayım inşallah hamileyizdirKızlar bir şey soracaktım şimdi lavaboya gittim kilodum ıslanmış komple işemişim gibi şok oldum. Peçete koymuştum kaymış ama kremsi değil bildiğin su dökülmüş gibi olmuş. Altıma kaçırsam bilirim yani kokmuyorbu nedir ya çiş desen çiş kokar
Ya ciddi misinBende aynı durumdayım inşallah hamileyizdir
Bu ay ilk defa ovulasyon testi yaptım 3unde yumurtladim 4nde çatladı merak ettiğim adet gününü beklemeden yapsam çıkar mı ?İçindeki olumsuz sesi sustur. Belki yumurtan bile çatlamamış olabilir, enerjini o tarafa aktar
İnş canım ya inşşşCanım ilk hamileliğimde bunu yaşamıştım ben aynısını hem de iki üç defa. Tek belirtim buydu. İnşallah seninki de gebeliktendir
Amin İnşAllah vardır canım yarın tekrarlayıp haber veririm hepinizeCanım bence var tebrik ederim bes belli yine yarın tekrarla istersen ama var sağlıkla büyüsün inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?