GÖzle görünür Bi gölge var ama bat 5 kasımdıBen bı karartı gördüm ama
Kızzzzz göz kırpıyor resmen kocamann
Bat a göre çok gölge değilmi yoksa resimdekinden daha belirgin yada acaba markası dandik Bi marka olduğu içinmi acabaKızzzzz göz kırpıyor resmen kocamann
Canım testin duyarlılık seviyesi önemli. Geç döllenme olmuş olabilir. Ya da her vücutta beta salgılanma seviyesi de farklı oluyor.Bat a göre çok gölge değilmi yoksa resimdekinden daha belirgin yada acaba markası dandik Bi marka olduğu içinmi acaba
Bat a göre çok gölge değilmi yoksa resimdekinden daha belirgin yada acaba markası dandik Bi marka olduğu içinmi acaba
Ayy inşallah yoksa zaten şimdiye adet olmam gerekti en iyisi tekrar test alsın eşimde birkaç gün sonra tekrarlimmCanım testin duyarlılık seviyesi önemli. Geç döllenme olmuş olabilir. Ya da her vücutta beta salgılanma seviyesi de farklı oluyor.
Normalde resimdekinden baya netKendini yeme iki güne yine yap. Benim hiç kopkoyu çıkmaz ki cizgilerim hep silik çıkar
Tebrik ederim kuzummAyy inşallah yoksa zaten şimdiye adet olmam gerekti en iyisi tekrar test alsın eşimde birkaç gün sonra tekrarlimm
Dıpıll diye Bi marka almış küçücükBence markayla alakası yok. İki gebeligimi de albi test ve bebetime ile ogrendim
Normalde resimdekinden baya net
Teşekkür ederim ama sanki tebrik için erken belkide adet olurum çok gölge gibiTebrik ederim kuzumm
Yaa inşallah sabaha kadar test gördüm rüyamda saat 5 te uyandımKuzu zaten biz görüyorsak nettir emin olçıkmış annesi daha napsin çocuk tessten mi firlasin burdayım diye
Valla sen buna gölge diyorsan biz ne yapalımTeşekkür ederim ama sanki tebrik için erken belkide adet olurum çok gölge gibi
4 gün geçti ama adetValla sen buna gölge diyorsan biz ne yapalımfiltre diye göbeğimiz çatladı
Tatlım farketmez. Benim bildiğim değer 1000 leri geçince eşit koyuluğa gelir, onda da kese görünür zaten. O seviyeye gelmek için daha 1 hafta var4 gün geçti ama adet
Umutlandım baya tekrardanTatlım farketmez. Benim bildiğim değer 1000 leri geçince eşit koyuluğa gelir, onda da kese görünür zaten. O seviyeye gelmek için daha 1 hafta varinanki içini rahatlatmak için demiyorum. Kendimi test profu olarak görüyorum ben, bilgi aktarımı yapıyorum şu an
Düştü sayılmaz böyle seyretmesi hala normal
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?