- 21 Eylül 2022
- 1.661
- 2.255
- 53
Baya belirginleşmiş benceKızlar dünkü ve bugünkü test böyle. Bata 2 gün var. Aşırı bir belirginleşme yok ama bata olduğu için düşünüyorum ya da ne dersiniz?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Baya belirginleşmiş benceKızlar dünkü ve bugünkü test böyle. Bata 2 gün var. Aşırı bir belirginleşme yok ama bata olduğu için düşünüyorum ya da ne dersiniz?
Seninki bayagı belirginleşmiş kuzum hayırlı olsun kesin var gibi duruyorKızlar dünkü ve bugünkü test böyle. Bata 2 gün var. Aşırı bir belirginleşme yok ama bata olduğu için düşünüyorum ya da ne dersiniz?
Canımsın iyi ki varsın moral oldu valla bariz bir düşüş olmadıktan sonra umudumu koruyacağımBenım 36,7 çıktı bır ıkı kez senın gıbı sonra 36.8 tabloya 36.8 yazdım ensenı karartma
Çok geçmiş olsun kuzum bol bol yat dinlen bi an önce iyileşirsin umarım Hayırlısı kuzum bu ay olmazsa yaz anneleri dedik ya zaten olacak inşallahCanlarım döndük biz ama hava değişimi çarptı döner dönmez rahatsızlandım baya...
Yumurtlamaya göre bat yarın, hem normal hem erken gebelik testi yaptım ikisi de bembeyaz negatif. Yine çatlamadan on dört gün sonra regl olacağım gibi görünüyor gec döllenme falan olacağını sanmam yumurtlama zamanını biliyorum çünkü bu ay da kısmet değilmiş diyelim zaten Aslan burcu anası olmak istiyordum belli mi olur belki Allah ona göre plan yapmıştır Temmuzu kaçırdık ama Ağustos annesi oluruz
Yarın beklediğim gibi kırmızılar gelirse elenen dostlarla birlikte Aralık topigine giderim artık el ele açıldı mı bilmiyorum ama
İşte benim de öyle 36.8 36.9 o yüzden umudumu kaybetmiyorum çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyor inşallah bir an önce toparlarsınız özele mi gitcen bak beni etiketle haberini beklicem36.9-36.8 dalgalanma hep fnd_50 Bugün ıse geç gıtcem bızıde hastalık burdu oğlan tüm gece köh köh uyutmadı randevu aldım 9 a bende kan verıcem sanırım
Evet evet oğlana sağlık sıgortası yaptırdım okul aile senesı dıyeİşte benim de öyle 36.8 36.9 o yüzden umudumu kaybetmiyorum çok geçmiş olsun canım çocuklar hasta olunca dünya duruyor inşallah bir an önce toparlarsınız özele mi gitcen bak beni etiketle haberini beklicem
Aaa öyle bir sigorta mı var ya benim çocuk da hep hasta oluyor olmadığı antibiyotik içmediği hafta sayılıEvet evet oğlana sağlık sıgortası yaptırdım okul aile senesı dıye
Ben iyileştim şükür şimdi de ayakta uyumaya başladım ara ara girip bakıyorum size de ama o kadar yoğunum ki son günlerde fırsatım olmuyor.. sen nasılsınn??Rosebelle ve diğer hamişler nasılsınız???
Evet evet hemde baya bı ucuza yaptırdım bı kampanyada 1150 tele 10 muayene ücretsiz hak busene böyle olacağı bellıydı vallaAaa öyle bir sigorta mı var ya benim çocuk da hep hasta oluyor olmadığı antibiyotik içmediği hafta sayılı
Kız gel bana el at bat günü 22 çıktı degerımBen iyileştim şükür şimdi de ayakta uyumaya başladım ara ara girip bakıyorum size de ama o kadar yoğunum ki son günlerde fırsatım olmuyor.. sen nasılsınn??
Papatyamaviss benim de yine 36.8e çıktı Umut her zaman vardırCanımsın iyi ki varsın moral oldu valla bariz bir düşüş olmadıktan sonra umudumu koruyacağım
Canım sen de yapsan bir tane dahaSeninki bayagı belirginleşmiş kuzum hayırlı olsun kesin var gibi duruyor
Etiketlerim canım inşallah vardırEymen01 canım bence var adetinin geçmiş olması hiç önemli değil ne postlar okudum idrarde sürekli negatif çıkmış sadece kan testinde gebelik çıkan bayanlar varmış.
Geç döllenme olabilir vücudunun salgıladığı hormon değeri önemli ama bence bebiş var bende gördüm bir daha yapınca benide etiketle
E daha nolsunKızlar dünkü ve bugünkü test böyle. Bata 2 gün var. Aşırı bir belirginleşme yok ama bata olduğu için düşünüyorum ya da ne dersiniz?
Olmadı kuzum maalesef resmi olarak kırmızı kartı yedim az önce ve bu aydan elendigim kesinleştiÇok geçmiş olsun kuzum bol bol yat dinlen bi an önce iyileşirsin umarım Hayırlısı kuzum bu ay olmazsa yaz anneleri dedik ya zaten olacak inşallah