Haklısın canım , inşallah güzel haberler alırız hepimiz en kısa zamandaİnşallah canım o zaman adet gününü bekle iki üç geçince gelmezse bi doktora git yine ama inşallah bebişin seninledir canım iyi düşün çok stres etmemeye çalış biliyorum çok zor ama bu süreçte çok önemli kendimize ediyoruz inan sadece
Bende sadece bende olmuş saniyordumBak ya kız bebe isteyip maviye takılangillerrrEvrene yanlış mesaj yollamayın
İnşallah canım aminHaklısın canım , inşallah güzel haberler alırız hepimiz en kısa zamandaama bu ay hiç oldu gibi hissetmiyorum. Bir sene önce boş gebelik geçirdim o zaman hemen hissetmiştim değişikliklerden adete 4 gün kala öğrenmiştim kanda ama bu ay hiç belirti yok
Ay kimin bu kiizz var gibi gördüm inşallah vardır aşkoKızlar günaydın. Bana birşey var gibi geliyor ama?
Canım yapıyorlar diyorlardı ama tam emin değilim burda bir kaç kişi diyorduKızlar bu hormon testi denen şeyi sağlık ocağı yapmiyor mu
Çatlamamız da batımızda aynı arkadaşım işallah tanımayarak söylüyorum ikimize de nasip olurEvet yarın en geç bat günüm olcak , ağrısı geldi adet olcam galba zaten ama bakalım çok sağol canım
İyiyim canım hafif kasık bel ağrısı var normalmiş, benim sat 4 EkimRosebelle ve diğer hamişler nasılsınız???
Canim bence kan verme artik kese görünür minikte olsaİyiyim canım hafif kasık bel ağrısı var normalmiş, benim sat 4 Ekim
Geçen cuma kan verdim beta 759,4 çıktı Perşembe tekrar vereceğim
Sen nasılsın?
Tekrar kan vermek istemenin sebebi artış miktarını görmek istememCanim bence kan verme artik kese görünür minikte olsa
Hayırlısı olsun canım bu kan verme sureci artış meselesi biraz stresli tabiki guzel duygular yinede oğlumda yaşamıştım. evet inşallah o zamana kalp atisi duyulur miniginTekrar kan vermek istemenin sebebi artış miktarını görmek istemem
, ultrason randevum ayın 18 indebence o tarihte kalp atışlarını da duyarız
İnşallahHayırlısı olsun canım bu kan verme sureci artış meselesi biraz stresli tabiki guzel duygular yinede oğlumda yaşamıştım. evet inşallah o zamana kalp atisi duyulur minigin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?