KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim de bağırsaklarım çok hareketli sürekli gurulduyor. Bel ve kasık ağrım var

Aa hiç bilmiyordum doktor mu verdi sen kendini aldın eczaneden

yaa deme bu ay senden umıtlıydım bak nedense olsun dağ havası ıyı gelmıstır belkı aslan burcuna vurdu gol olur bellı mı olur :)))

Yok canım daha günüm gecmedi 15-16 kasım bat olabilir bikac gün sonra tekrarlıcam testi, evet brnimde artımed bi kere silik cıkarmıstı ondan dolayı sanırım pek inanasım yok, insallah hepimiz tez zamanda en güzel sekilde bebişlerimizle oluruz

Bagirsaklar benimde oyle benim 2 gunum geciyor baklm yarin gidicem olmasam inllh guzel haber ile gelirim sizden bekliyorum guzel heberler tüm isteyenler insllh
İnşallah canım. Sen test yapmış mıydın kaçırdım herhalde ben

İnşallah pozitiftir yaaa ben birde ishalim karnım gürül gürül benim de herşey tamam tam adet günüm ama işte sadece sökülemedim

yaa deme bu ay senden umıtlıydım bak nedense olsun dağ havası ıyı gelmıstır belkı aslan burcuna vurdu gol olur bellı mı olur :)))

İnşallah kuzum ya dediğin gibi aldık bünyeye temiz havayı bu ay yumurtalar spermler daha güzel daha kaliteli olur belkim
Çok bakamadım geçmişe ama sen de kan sonucu bekliyorsun sanırım inşallah güzel bir sonuç gelir dualarım seninle

Yok canım yumurta kaç günde çatlıyor diyorum. Eğer birkaç günü buluyorsan bu uygulamalar külliyen hatalı. Çünkü yumurtlama günü sonrası ihtimal düşüyor ama çatlama gecikirse ihtimal var aslında
15. Gün catladigi da oldu 21. Günde. Her ay değişiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…