- 22 Ağustos 2022
- 144
- 191
- 33
- 28
Aynı ağrı bende de var gece sürekli uyandım ağrıdan ve belime de vuruyor daha 5 gün var benimde normaldeYa uyandığımdan beri bende adet olacak mışım gibi acayıp bir sancım var her an gelecek gibi belimede vuruyor o ağrı bende anlamadım ilk hamileliğimde de olmuştu kızımda hep eşime adet olacam olmadı derdim hatta üzülürdüm inşallah bebişdendir diye ama daha bir hafta var adetime sanki bugün olacak gibiyim ama her an
Yarın sabah tekrar yap canım o zaman ama inşallah vardır çok belli çünkü belki hafifdi diye fark etmedin başta kuruyunca daha beligin oluyorlar yaTeşekkür ederim umarım kuruma çizgisi değildir. İlk 5 dakikada çıkmadı çünkü. 15 dk sonra çektim fotoğrafı. Hayırlısı
Benimde bir hafta var ve gerçekten her an olacak gibiyim çok kötü resmen şuan. Beyaz akıntım da var günlük ped kullanıyorum hep ıslat akıntım çoğaldı. Gece 2-3sefer tuvalete kalktım ve burnum eşimin almadığı kokuları alıyor. Bide kızımda burnum hep tıkalıydı geceden beri burnum tıkalı inşallah vardır bu kadar belirtiye hayal kırıklığı olur. İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız. Ve bende hiç olmaz ama midem ekşidi şaşırdım şuan hiç olmaz çünkü bendeAynı ağrı bende de var gece sürekli uyandım ağrıdan ve belime de vuruyor daha 5 gün var benimde normalde
Ne güzel geldi yazdığınYarın sabah tekrar yap canım o zaman ama inşallah vardır çok belli çünkü belki hafifdi diye fark etmedin başta kuruyunca daha beligin oluyorlar ya
İNCİR PROGESTONU da artırıyor diye biliyorum ben ama cok doğrumu kullannmak bilmiyorum . İlaç evet ama klomenı de arastırmanı onerırımkızlar mrb hepiniz iyisiniz inşaallahPapatyamaviss canım hayırlı olsun bizede cok dua et ben başta kırmızı yedim ama yine bu aydayım inşaallah tutar ovulasyon denedim olmadı reglim dün bitti bir dolu bi boş şekilde gideyim diyorum sizin fikirleriniz nedir bide incir ne kadar tüketmek lazım
Merhaba bende aynı durumdayım. İnstagramdan bir ovulasyon testi almıştım da o bayan bana 1 dolu 1 boş yanlış dedi. sperm kalitesini bvilmiyorsanız çok yorabilir. Ovulasyona kadar 1 dolu 2 boş, 1 dolu 3boş, 1 dolu 2boş... bu şekilde ilerlenmeli. Ovulasyonu pik görünce her gün. (günde 1 kere) Çatlama uzun sürerse de maksimum 4 gün üst üste olsun demişti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Kalitesini bilmediğiniz için 1gün boş olursa kalite düşer belki diyor. Bilginizekızlar mrb hepiniz iyisiniz inşaallahPapatyamaviss canım hayırlı olsun bizede cok dua et ben başta kırmızı yedim ama yine bu aydayım inşaallah tutar ovulasyon denedim olmadı reglim dün bitti bir dolu bi boş şekilde gideyim diyorum sizin fikirleriniz nedir bide incir ne kadar tüketmek lazım
Eveet ben çok net görüyorum yaa tebrik ederimKızlar merhaba bir şey gören var mı?Eki Görüntüle 3158108
BeeennnKızlar merhaba bir şey gören var mı?Eki Görüntüle 3158108
Mide ekşimesi bende de oluyor 1 haftadır ilginç bir şekilde bende de hiç olmazdı, inşallah inşallah birbirimiz için de dua edelimBenimde bir hafta var ve gerçekten her an olacak gibiyim çok kötü resmen şuan. Beyaz akıntım da var günlük ped kullanıyorum hep ıslat akıntım çoğaldı. Gece 2-3sefer tuvalete kalktım ve burnum eşimin almadığı kokuları alıyor. Bide kızımda burnum hep tıkalıydı geceden beri burnum tıkalı inşallah vardır bu kadar belirtiye hayal kırıklığı olur. İnşallah hepimiz tez zamanda güzel haberler alırız. Ve bende hiç olmaz ama midem ekşidi şaşırdım şuan hiç olmaz çünkü bende
ovulasyon denedin tutmadı almadım artık takvime göre mi dediğini yapsamMerhaba bende aynı durumdayım. İnstagramdan bir ovulasyon testi almıştım da o bayan bana 1 dolu 1 boş yanlış dedi. sperm kalitesini bvilmiyorsanız çok yorabilir. Ovulasyona kadar 1 dolu 2 boş, 1 dolu 3boş, 1 dolu 2boş... bu şekilde ilerlenmeli. Ovulasyonu pik görünce her gün. (günde 1 kere) Çatlama uzun sürerse de maksimum 4 gün üst üste olsun demişti. Ne kadar doğrudur bilmiyorum ama bana mantıklı geldi. Kalitesini bilmediğiniz için 1gün boş olursa kalite düşer belki diyor. Bilginize
burda duydum iyiymiş yiyin diyorlar ben şuana kadar bişey kullanmadım yediklerime dikkat ediyorum sadeceİNCİR PROGESTONU da artırıyor diye biliyorum ben ama cok doğrumu kullannmak bilmiyorum . İlaç evet ama klomenı de arastırmanı onerırım
En azından belki ilk günlerde 2gün boşluklu yapabilirsiniz. Birde ben önceden yumurta beyazı gibi akıntıyı görünce yumurtladım sanardım. Bu bayana sordum dediğine göre o akıntı yumurtadan gelnmiyormuş. Rahim ağzı kendini hazırlamak için girişi açtığı için geliyormuş. Genelde kadınlar yumurtdadan geliyor sanıyor dedi. Ve benim yumurtlamam o akıntıdan 3 4 gün sonra pik oldu. Henüz 1 ay yaptım hep öyle mi olur bilmiyorum da göreceğiz bu ayda. Herkeste farklıdır tabi ama. Bende hep akıntıyı görünce atlıyordum yumurtladım diye ama :)ovulasyon denedin tutmadı almadım artık takvime göre mi dediğini yapsam
ama yumurtlayıncada öyle bi akıntı geliyor cogu kadın bunu söylüyor hatta o şekilde hamile kalan da cokEn azından belki ilk günlerde 2gün boşluklu yapabilirsiniz. Birde ben önceden yumurta beyazı gibi akıntıyı görünce yumurtladım sanardım. Bu bayana sordum dediğine göre o akıntı yumurtadan gelnmiyormuş. Rahim ağzı kendini hazırlamak için girişi açtığı için geliyormuş. Genelde kadınlar yumurtdadan geliyor sanıyor dedi. Ve benim yumurtlamam o akıntıdan 3 4 gün sonra pik oldu. Henüz 1 ay yaptım hep öyle mi olur bilmiyorum da göreceğiz bu ayda. Herkeste farklıdır tabi ama. Bende hep akıntıyı görünce atlıyordum yumurtladım diye ama :)
İnsallah ya ama emin degilim erken gebelik testi ve yumurtlamadan tahminime göre 7 gün gecti, cok erken biliyorum ama evde test varken duramıyorummmEveet ben çok net görüyorum yaa tebrik ederim
Kız aynen öyleydi benim zamanımda da. Bu niye böyle oldıben oğluma hamıleyken sabah verırdım oğlen cıkardı ya bu neymıs boylr ya
Beeennn
İnsallah ya ama emin degilim erken gebelik testi ve yumurtlamadan tahminime göre 7 gün gecti, cok erken biliyorum ama evde test varken duramıyorummmEveet ben çok net görüyorum yaa tebrik ederim
Prolaktini artırıyor dye biliyorum ben inciriİNCİR PROGESTONU da artırıyor diye biliyorum ben ama cok doğrumu kullannmak bilmiyorum . İlaç evet ama klomenı de arastırmanı onerırım
Görüyorum canım bu hangi marka test ve bat ne zamanKızlar merhaba bir şey gören var mı?Eki Görüntüle 3158108
İnsllh bebektendir cnm ben hallen olmadim yarin kan vericem olmasam eyerYa uyandığımdan beri bende adet olacak mışım gibi acayıp bir sancım var her an gelecek gibi belimede vuruyor o ağrı bende anlamadım ilk hamileliğimde de olmuştu kızımda hep eşime adet olacam olmadı derdim hatta üzülürdüm inşallah bebişdendir diye ama daha bir hafta var adetime sanki bugün olacak gibiyim ama her an
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?