KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Mujdem1825 canım şimdi oğlum uyandı öyle bir anda listeye bakıyoken oğlum bu ablalardan hangisinin bebişi olucak dedim seni seçti çocukların kalbi temiz olur dedikleri çıkar inşallah olur
Yaa çok teşekkür ederim amin inşallah hepimiz kavuşuruz bebişlerimize Bu ay femara kullandım ama yumurtam çok istenilen boyuta gelmedi doktorda çok umutlu değiliz dedi ama bakalım nasip inşallah olur bat az kaldı test yapmaya da korkuyorum ama mesajınız ümit oldu bana çok teşekkürler oğlunuzu da öpüyorum

Yok 29 u değil 25 inden bu yana 10 günü geçmiş oluyor.. zaten de ağrım şiddetli başladı aşırı şekilde sabah sabah adetimin gelmesini bekliyorum ..

İnşallah bebiş gelir doktorlarda görür umudu canım umut her zaman var

İnşallah vardır ben gayet gördüm ve daha adete 3 gün kala bu şekilde sağlıkla ilerlesin inşallah

Nuhra2 canım iki fotoda görünüyor, maşallah, bebişin senledir inşallahhj

ay kuzu çok mutlu oldum. inşallah sağlıkla gelir amin

Bence de var canım günaydın bu arada
Çok teşekkür ederim kızlar, hepimiz için öyle çok dua ediyorum ki

Galiba ben sıkıntılıyım herkes daha adet tarihi gelmeden öğreniyo benim 3 gün gecikti hala adet bekliyorum galiba yarın sabah yapıcam testi baya gaza geldim
Canım gün içinde yapsan da çıkar bence, gecikmen var çünkü

Bir kaç doktora sordum ben mesajla, kanamanın başladığı günden sayın dedi. Birde geçen ay ay ilk defa ovulasyon takibi yaptım ben. Bir kişiden danışmanlık alarak.. Onda 13te oldunlqştı 14.gün Çatlama oldu.. Danışmadan 8inden önce test yapma demişti. Gerçektende bugün regl oldum.. geçen ayıda lekelenmeden saymadı , kanamadan sayarak hesapladı.. telefondaki programlarla alakaso yok. bende doktora gidecektim ama vazgeçtim.. Sanırım programlar yüzünden beklentiye girdim. Bu ay ateş ölçme ile takip edeceğim. Leke gelirse de gelsin valla ben normal başlamaya göre baz alcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…