- 4 Ağustos 2022
- 418
- 993
- 23
Ya o değilde kaç gün oldu siz kan vereli 2.kan vermeye gerek kalmadan kese bile görürsünüztatmın ederse benı belkı vermem bilmiyorum 100 flan cıksa barısıı
Gecen ay reglim cok cok ağrılı geçince 2 günü dr gittim alttan muayene etti bir problem yok dedi hormon testi istedi ama laboratuvar da problem vardı onları yaptırmadım 2 yada 3 gun yapılması lazımmış bu ay belki yaptırırim hormonsal bisey olabilirCanım kist olabilir bir git doktora bence
Canım peki gecen ay lekeli oldu mu? Belki kist bu ay oluşmuş olabilirGecen ay reglim cok cok ağrılı geçince 2 günü dr gittim alttan muayene etti bir problem yok dedi hormon testi istedi ama laboratuvar da problem vardı onları yaptırmadım 2 yada 3 gun yapılması lazımmış bu ay belki yaptırırim hormonsal bisey olabilir
Evet ben hala yaşıyorum regl olacakmışım gibi kasıklarımda hafif bir ağrı var
Kızlar bir sorum olacak benim de ya... 4 Gündür lekelenme var, bir türlü sökülemedi gitti. Test yaptım 2 kere acaba mı diye negatif. Bu sabah ateşim düşük çıktı, bugün 5. gün artık regl olur sandım bu saate kadar hala lekelenme şeklinde.. 3 4 aydır böyle oluyor çıldırıcam. 4 gün 5 gün lekelepnme şeklinde olur mu ya garip değil mi sonra 1 yada 2 gün yoğun geliyor. sonra yine azalıyor.. Ben hangisine göre bat alacam kafam karışıyor. Bir başlasa yoğunlaşsa doktora gideceğim. Bu konuda tavsiyesi olan var mı?
Benimde bi kac aydir aynı canım 3 gün önce leke geliyor 3 gün öyle leke sürüyor sonra regli oluyorum gecen ay regli olduğum tarihe göre hesapladim ama lekelenme gününe göre yumurtlama oluyor sanırım benimde kafam allak bullak oluyor
Benim hep öyledir kızlar yillardirbenim yıllardır öyle olur 4 5 gün leke sonra adet başlar bildiğim leke sayılmıyor normal kanın geldiği gün ilk gün sayılıyor
iş cıkısı ozele gıdıp ıkı saat de sonuc almayı dusunmedım degılSen mi vermeyeceksin daha sonuç belli olmadan sabah kan vermezsen ben de neyim hahahahhahahjaja
hamileler hep bunu yaşadıklarını söylüyor canimfnd_50 ay sökülecekmişim gibi bir ağrı var karnımda cok korkuyorum @ LeucotheaThemis @ Rosebelle oluyormuydu boyle ya
ben hatırlamıyorum oğlum zamanından cok ya tereddüte düştümhamileler hep bunu yaşadıklarını söylüyor canim
Bende hatırlamıyorum.ben hatırlamıyorum oğlum zamanından cok ya tereddüte düştüm
Hayır hayır asla kötü düşünme evet oluyordu adet olacak gibi ağrı ama bir türlü olamıyorsun. Adet günün değil mi senin bugün ya da yarın. Tamam işte o yüzden.fnd_50 ay sökülecekmişim gibi bir ağrı var karnımda cok korkuyorum @ LeucotheaThemis @ Rosebelle oluyormuydu boyle ya
Sanırım ben öyle yapacağım ahhdjdjjdjdjjd ama ilçede özel hastanenin olmadığı aklıma gelmiştiriş cıkısı ozele gıdıp ıkı saat de sonuc almayı dusunmedım degıl
Bugün kuzum aynenHayır hayır asla kötü düşünme evet oluyordu adet olacak gibi ağrı ama bir türlü olamıyorsun. Adet günün değil mi senin bugün ya da yarın. Tamam işte o yüzden.
Bende ilçedeyimSanırım ben öyle yapacağım ahhdjdjjdjdjjd ama ilçede özel hastanenin olmadığı aklıma gelmiştir
Tamam işte o yüzden kuzum adet olacağın gün o ağrıları çekmen normal kötü düşünme geçecek inşallah iyice yerleşiyor o annesi hadi evde test varsa bir tane daha yap moralin yerine gelsin aşkomBugün kuzum aynen
Evet yap bizde test görelim mutlu olalımTamam işte o yüzden kuzum adet olacağın gün o ağrıları çekmen normal kötü düşünme geçecek inşallah iyice yerleşiyor o annesi hadi evde test varsa bir tane daha yap moralin yerine gelsin aşkom
Bende yarım saatlik çişle yaptım yaptırıldım kandırıldımKızlar 1.5 saatlik çişle dayanamadım test yaptım. Yine yok, kafayı bozdum
Bu ay hamile olduğuma çok inanmıştım, kabullenmek istemiyorum resmen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?