Yaaa hepsi birbirinden farklı haller işte demek ki aynı belirtiyi dahi beklemiceksin. Sabırla bekliyorum ben de bakalım ikinci nasıl olacak ya günler de geçmek bilmiyor senin bat ne zamandıfnd_50 ayy çok güldüm kız
Bende iki hamilelik yaşadım ve ikisi de birbirinden çok farklıydı. Kızımda yerleşme kanaması yaşadım. Ve hamile olacağımı bilecek kadar mide bulantısı kusma yaşadım. Yasal izne kadar sabah 6 akşam 6 çalıştım. Her şeyi yapıp yiyordum. Buzdolabı ve lokantaların yemek tabelası dışında hiçbir şeyden tiksinmemiştim. Oğlanda ise uyku halimden şüphelenip adet gününde test yapıp öğrenmiştim. 7. Haftadan 24. Haftaya sabah 8 de aç karnına başlayıp her yediğimi daha doydum ben demeye kalmadan çıkardım . Çalışmıyor evde olmama rağmen çok fenaydı. Hiç bir yemek yapamıyorum en fazla makarna haşlıyordum o kadar. Komşular annem hazır yemekler sağolsun eşimle kızım öyle idare etmişlerdi. Bakalım Allah nasip ederse 3. Nasıl olacak
Valla ya ama çok güzel heyecandı. Bunda nasıl olacak merak ediyorum
Ya bende de belirti yok sanki bende de olmadı bu ay ama adet gelene kadar umut var demek işte9 Kasım pek iç açıcı değil zaten sanırım büyük ihtimalle bu ay olmadı inşallah senin sonuç güzel olur
Paylaşsana canımBende yok bisey sanirim 3 test yaptım hepsi silik olsa muhakkak koyulasma olurdu sanırım bana denk gelen testlerin hepsi bu sekilde bi hafif cizgi veriyor bu ay olmadı diğer ayda şehir dışına gidcem benim is ocağa subata kaldi anlaşılan
Beş aydır istiyoruz canım. Ne adetim geliyor ne hamileyim.Ne zamandır istiyorsunuz ki canım. Kırmızılar gelene kadar hep umut vardır
Bence yarın sabah ilk idrarla yap bi ümitsizlik yok9 Kasım canım
Bugün gün içindeki ateşim çok hareketli olmama rağmen yüksek seyrediyor 37.3 falan en düşük. Yarın sabahki ateşi deli gibi merak ediyorumpozitifbiri Papatyamaviss
Canım az kalmış aslında ama bu saydıklarınız adet öncesi sendromlar da olabilir bat günü test yapabilirsiniz sabah ilk idrarlaKizlar merhaba bata iki gün kaldı bugün ciddi halsizlik ve karın kasik karışımı bı ağrı var. İki gün öncesine kadar akıntım vardı durdu iki gündür kuruluk var resmen ikig un kaldı ama içim içimi yiyor siz ne dersiniz
Daha bat a baya bir zaman var bence biraz daha dişini sık canım şu an bir yorum yapamam herşeyden olabilirKızlar bişey sorucaktım bata 7 gün var ama alt karnım çok fazla şişhiç bu kadar şişkin olmazdı ve sağ tarafımda ara ara sanki adet olacakmışım gibi ağrı giriyor sonra geçiyor ama göğüslerimde hiç şişlik yok bir önceki boş gebelik yaşadığım hamileliğimde göğüslerim aşırı şişmiş ve hassastı bu sefer öyle bişey yok ama sizce ilk yazdıklarımda belirti olabilir mi. Gerçi sağlık problemlerimden o kadar yoğun ve stresli bi hafta geçirdim ki kendimi bile dinleyemedim bu sefer. Sadece çok sık idrara çıkıyorum.
Hayırlısı olsun inşallahYa bende de belirti yok sanki bende de olmadı bu ay ama adet gelene kadar umut var demek işte
Dayanamadim yaptim üstelik su kahve çay filan da içmiştim baya olsaydi muhakkak bi koyulasma olurdu demekki diğer iki test aynı markay di silik çıkartıyorBence yarın sabah ilk idrarla yap bi ümitsizlik yok
Ahahah sabah bellı olur askısı böyle beklemek heyecan verıcıBugün gün içindeki ateşim çok hareketli olmama rağmen yüksek seyrediyor 37.3 falan en düşük. Yarın sabahki ateşi deli gibi merak ediyorumpozitifbiri Papatyamaviss
Cnm senin beta yarin demi benmki yarin adet olacakmisimgibi agrilarim sancilarim var ilik ilik akintin da oluyor bk.yarin ya adet ya bebek ama yerlesmeye dair hicbirsey yok sen en azindan kahverengi pembesi lekelerin gelmis bir umur bende o da yok sadece sancim yarin hebarder et bu arada kan vermeyi nezmn dusunuyorsunGeceleri ateşten uyuyamıyorum ter içinde uyanıyorum hatta eşimin sarılmasına bile izin vermiyorum çok sıcak diye. Dün öğlenden önceydi ilk geldiğinde sonra akşama sarı akıntının içinde pembe ve kahveli akıntı bel ağrım oldu gece baya. Dün test yaptım negatif. İnşallah dediğin gibi Olur canım sizler daha tecrübelisiniz. ilk defa bu ay göğüslerden şüphelenmişti artık kısmet. İyi dileklerin için teşekkür
Canım az kalmış aslında ama bu saydıklarınız adet öncesi sendromlar da olabilir bat günü test yapabilirsiniz sabah ilk idrarla
Daha bat a baya bir zaman var bence biraz daha dişini sık canım şu an bir yorum yapamam herşeyden olabil
Test için bekleyeceğim zaten daha ilk hamileliğimde beta 46 iken öğrenmiştim çok stresli olmuştu herşey onun için gecikmem olmadan birşey yapmayı düşünmüyorumCanım az kalmış aslında ama bu saydıklarınız adet öncesi sendromlar da olabilir bat günü test yapabilirsiniz sabah ilk idrarla
Daha bat a baya bir zaman var bence biraz daha dişini sık canım şu an bir yorum yapamam herşeyden olabilir
Dayanamadim yaptim üstelik su kahve çay filan da içmiştim baya olsaydi muhakkak bi koyulasma olurdu demekki diğer iki test aynı markay di silik çıkartıyor
Evet canım benim bat 7-8 kasım. İki gündür bekliyorum akıntım oluyor ilik gibi günde bir iki defa. Sadece dün gece belim ağrıdı bugünde temizlik yaptım diye belim ağrıdı biraz. Benim sadece tek belirgin olan şey kocaman olan göğüslerim ve uçları sanki biber sürmüşsün gibi yanıyor bide kahverengi olan yer kabarcık kabarcık olmuş . Klomen kullandım inşallah o yapmamıştır.Cnm senin beta yarin demi benmki yarin adet olacakmisimgibi agrilarim sancilarim var ilik ilik akintin da oluyor bk.yarin ya adet ya bebek ama yerlesmeye dair hicbirsey yok sen en azindan kahverengi pembesi lekelerin gelmis bir umur bende o da yok sadece sancim yarin hebarder et bu arada kan vermeyi nezmn dusunuyorsun
Diger iki testi paylaşmıştım canım onlar baya silikti ve bi kac gun once yapmistim bu boyle kendi yeri gibi gri inan flasla bakinca zor gördüm hatta belkide ben görmek istediğim için gördüm negatif yani anlayacağın benim diğer iki test aynı markayı sanırım sıkıntı var onlarda bi kere daha Bana böyle silik çıkarmıştı regli olmustum eğer günüm geçerse yaparim ama sanmıyorum regli olurum büyük bir ihtimalle bi kac ay daha olmazsa dr gitmeyi düşünüyorumE hani bir testini at da görelim bebiş böyle kuru kuru yorum yapamayız ki
Of evet umutlanamiyorm da adete az kaldığı için ama içim içimi yiyor bebeğim olsun çok istiyormCanım az kalmış aslında ama bu saydıklarınız adet öncesi sendromlar da olabilir bat günü test yapabilirsiniz sabah ilk idrarla
Daha bat a baya bir zaman var bence biraz daha dişini sık canım şu an bir yorum yapamam herşeyden olabilir
Haaaa anladım canım 21 Kasım günüm işteYani kasımın kaçında adet olmayı bekliyorsun canım demek istedim
Hadi hayırlısı inşallah benim de 13-14 KasımHaaaa anladım canım 21 Kasım günüm işte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?