KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İnşallah canım bekliycem artık böyle sessız sessiz kımseye söylemeden göstermeden çok zor oluyormuş erken öğrenmek bu yüzden kötü sanırım
Aynen canım doğru ama dayanamıyoruz işte. Ama sende maşallah tuttu inşallah çünkü dünde çıktı bugün de bir bozuk olsa diğeri doğru gösterir günden güne o koyulaşır inşallah kan versen çıkar ama bir iki gün bekle bekleyebilirsen canım

Evet bekleyım bat günü kan verırım eğer testler koyulaşırsa

İnşallah herşey gönlünce olur bence anlar sonuçta doktor ve önceki gebelik öykünede bakar Bi sorun çıkmaz Allahın izniyle

Kızlar bişey sorcam dün sabah sümüksü akıntım geldi tamam dedim adetim gelecek bir kaç saat sonra peçete aynı şekilde pembeli kahveli bir akıntı geldi aha başladı dedim adetim bu saat oldu sadece bir iki defa sarı sümüksü akıntı geldi. Neden olabilir

Merhaba bu ateş nasıl ölçülüyor uygulama ismi nedir ? Ne zaman ölçmeye başlanıyor :) ben de yapmak istiyorum da
Canım her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dil altından çubuk atesolcer ile olcuyorsun, fertility friend uygulamasına kaydediyorsun takildigin şeylere cevap yazarız . adet dönemi, sonrası yumurtlama dönemi ve luteal dönem olarak 3 fazdan oluşuyor bir kadının döngüsü. Adet dönemi kısmında ateş düşük seyreder. Yumurtlama olursa bir yükseliş ve düşüş olur. O kısma uygulama çizgi çeker ve o çizgiden sonra genelde ateş , çizgi öncesi döneme göre daha yüksektir. Luteal faza gecilmistir. Eğer luteal fazın sonuna doğru yani asagi yukarı 9-15 gun sonra ateşin düşmeye başlarsa adetin gelecektir. Yok eğer düşse bile halen yüksek seyrederse muhtemelen gebelik vardır bu şekilde efsane bir yöntemdir ben şaştigini görmedim. Bu yöntemi ananeme anlattım bana ne dedi "yıllar önce annene hamile kalmaya calistigimda Almanya da doktor bana her sabah atesini ölçüp kaydedeceksin"demişti ilişki günlerini ona göre belirleyecez demiş düşün bu dediğim 60 li yıllar
Bebişim yatay çizgi kapak cizgisidir.yumurtlamadan önceki dönemde ölçülen 6 yüksek sıcaklığın ortalamasidir. Sabah 6.40 iyidir öbürlerini dikkate alma

Atesinizdeki düşüş ve yükselişler progesteron hormonundan kaynaklanıyor bakın, yumurtlama öncesi dönemde progesteron, sonrası döneme nispeten daha düşük olduğundan ateş daha düşük seyreder. Bakın adete yakın yeniden düştüğü için ateş de düşer. Kapito

Eklentiler

• IMG_20221106_115841.jpg
    95 KB · Görüntüleme: 56
Pıhtılaşma sorunu bende de var canım, 2 düşük bir sağlıklı doğum yaşadım. Oğluma hamileliğim boyunca iğne kullandım. İlk süreçte de Depot iğne ve progesteron. Allah yardımcımız olsun. Bu korkuyla bu yola girmek çok zor.

Şuan kahvaltı yaparken hayatımda ilk defa hararet yaptım yandığımı hissediyorum gün içinde hiç böyle olmazdım merak ettim ateşimi ölçtüm 37.9 çıktı. Ama dediğim gibi gün içinde spor dahi yaptığımda falan en fazla 37-37.1 olur ateşim. Şok oldum 37.9 görünce Şuan o yanmayı hissediyorum. pozitifbiri Papatyamaviss

Teşekkürler kuzum bilgilendirme için. Bu ay çok düzenli ve hep aynı saatte ölçtüm 6:40 şaşmadı

Eğer hala sökülmezsen yerleşme olabilir

Kızlar bırde ovulasyon yaptım çizgi var adete 5 kala acaba normalde de cıkıyormu onu merak ettım

Eklentiler

• 16677279562047603796132817925702.jpg
    63,9 KB · Görüntüleme: 48
fnd_50 canım ve diğer canım kızlar fertility kullanan ve gebelik öğrenen bikac örnek ekliyorum ayrıca kullananlara tavsiyelerim ilişki günlerine mutlaka işaret koyun. Belirtiler spesific diye geçer headache baş ağrısı, gassy gaz, cramps karın ağrısı, diarreaa ishal gibi. Cm Cervical mucus diye geçer gün içinde bir kere de görseniz o günkü akıntınizin şeklidir. Eggy yumurta akı kıvamında, sticky yapışkan, creamy kremsi, watery sulu,dry kuru demektir. Bunları girin. Sonuçlarınız her zaman dediğimiz gibi en az 10-12 gün sonra gerçekçi bilgi verir. Acele etmemek ve sakin kalmak önemlidir.

Eklentiler

• Screenshot_2022-11-06-12-14-38-491_com.google.android.youtube.jpg
    57,1 KB · Görüntüleme: 50
  • Screenshot_2022-11-06-12-13-34-396_com.google.android.youtube.jpg
    56 KB · Görüntüleme: 29
  • Screenshot_2022-11-06-12-13-00-981_com.google.android.youtube.jpg
    63,2 KB · Görüntüleme: 30
Yarın kı ateş bakalım bıze ne dıcek ateşte de ertesı günü beklemek zor oluyo ya

Bekle bakalım kuzum ateşini hiç ölçtün mü ? Benim adetim o günün akşamına sökülmüştü. Gelmezse bir ihtimalin olabilir sakin ol biraz , bak burda senelerce uğraşan insanlar var onun geleceği gün belli, herşeyden önce senin mental sağlığın önemli bunu hep düşün

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…