Aynen canım doğru ama dayanamıyoruz işte. Ama sende maşallah tuttu inşallah çünkü dünde çıktı bugün de bir bozuk olsa diğeri doğru gösterir günden güne o koyulaşır inşallah kan versen çıkar ama bir iki gün bekle bekleyebilirsen canımİnşallah canım bekliycem artık böyle sessız sessiz kımseye söylemeden göstermeden çok zor oluyormuş erken öğrenmek bu yüzden kötü sanırım
Aynen anlıyorum seni benim de bir haftam kaldı geçmek bilmiyorBekleyim artık iki üç gün daha çok zor beklemekte zamn geçmek bılmıyor ve belim agrımaya başladı geceden beri belirti mi bilemedim
Evet bekleyım bat günü kan verırım eğer testler koyulaşırsaAynen canım doğru ama dayanamıyoruz işte. Ama sende maşallah tuttu inşallah çünkü dünde çıktı bugün de bir bozuk olsa diğeri doğru gösterir günden güne o koyulaşır inşallah kan versen çıkar ama bir iki gün bekle bekleyebilirsen canım
İnşallah herşey gönlünce olur bence anlar sonuçta doktor ve önceki gebelik öykünede bakar Bi sorun çıkmaz Allahın izniyleCanım bende de aspirin ve kan sulandırıcı iğneyi birlikte kullandım aspirini bende 32haftada veya öyle bıraktım tam hatırlamıyorum şimdi haftasını ve doktorum bana progestan hap ve iğnesinide yazdı yanında onlarıda kullanıyordum iğne çok ağır geldi bana oturamıyordum bile 2-3hafta kullandım sonra bıraktırdı habını iki sefer almaya başladım ondan sonra. Şimdi de ikinciyi istiyorm inşallah ama biraz korkuyorum Türkiye de doktorum ve almanya ya taşındık ilaçları doğru vermezse v.s. Birşey olursa diye çok korkuyorum burda o yüzden tüm ilaçlarımı hep söylicem bilirse tabi anlarsa
Amin canım inşallah Allahım seninde herşey gönlüne göre versin inşallahİnşallah herşey gönlünce olur bence anlar sonuçta doktor ve önceki gebelik öykünede bakar Bi sorun çıkmaz Allahın izniyle
Canım her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dil altından çubuk atesolcer ile olcuyorsun, fertility friend uygulamasına kaydediyorsun takildigin şeylere cevap yazarız . adet dönemi, sonrası yumurtlama dönemi ve luteal dönem olarak 3 fazdan oluşuyor bir kadının döngüsü. Adet dönemi kısmında ateş düşük seyreder. Yumurtlama olursa bir yükseliş ve düşüş olur. O kısma uygulama çizgi çeker ve o çizgiden sonra genelde ateş , çizgi öncesi döneme göre daha yüksektir. Luteal faza gecilmistir. Eğer luteal fazın sonuna doğru yani asagi yukarı 9-15 gun sonra ateşin düşmeye başlarsa adetin gelecektir. Yok eğer düşse bile halen yüksek seyrederse muhtemelen gebelik vardır bu şekildeMerhaba bu ateş nasıl ölçülüyor uygulama ismi nedir ? Ne zaman ölçmeye başlanıyor :) ben de yapmak istiyorum da
Bebişim yatay çizgi kapak cizgisidir.yumurtlamadan önceki dönemde ölçülen 6 yüksek sıcaklığın ortalamasidir.Kapak çizgi dediğin hangisiaynen ben 36.9 olur en azından diyordum 36.8 çıktı. Çok erken saatte ölçmem ile alakası olabilir mi? 06:40 ta ölçüyorum bu ay hep 36.8 36.9 oluyor geçen ay 07:15 te ölçtüğümde 37 lerde çıkıyordu
Ama hala belirtim yok kaldı bir haftabu ay da mı olmadı ya
Pıhtılaşma sorunu bende de var canım, 2 düşük bir sağlıklı doğum yaşadım. Oğluma hamileliğim boyunca iğne kullandım. İlk süreçte de Depot iğne ve progesteron. Allah yardımcımız olsun. Bu korkuyla bu yola girmek çok zor.Maşallah canım Allahım bağışlasın benimki de 2yaşında. Bir kimyasal gebelik yaşadım sonra doktorum genetik ve kan tahlilleri yaptırdı kan pıhtılaşmam olduğu çıktı o yüzden çocuk düşündüğümde de kan sulandırıcı haba başlamam gerek şuan iki üç aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için sonra kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım hamileliğimi öğrendiğim gün. Sana sanırım tahlil yaptırmadı direk yazmış
Teşekkürler kuzum bilgilendirme için. Bu ay çok düzenli ve hep aynı saatte ölçtüm 6:40 şaşmadıCanım her sabah yataktan kalkmadan aynı saatte dil altından çubuk atesolcer ile olcuyorsun, fertility friend uygulamasına kaydediyorsun takildigin şeylere cevap yazarız . adet dönemi, sonrası yumurtlama dönemi ve luteal dönem olarak 3 fazdan oluşuyor bir kadının döngüsü. Adet dönemi kısmında ateş düşük seyreder. Yumurtlama olursa bir yükseliş ve düşüş olur. O kısma uygulama çizgi çeker ve o çizgiden sonra genelde ateş , çizgi öncesi döneme göre daha yüksektir. Luteal faza gecilmistir. Eğer luteal fazın sonuna doğru yani asagi yukarı 9-15 gun sonra ateşin düşmeye başlarsa adetin gelecektir. Yok eğer düşse bile halen yüksek seyrederse muhtemelen gebelik vardır bu şekildeefsane bir yöntemdir ben şaştigini görmedim. Bu yöntemi ananeme anlattım bana ne dedi "yıllar önce annene hamile kalmaya calistigimda Almanya da doktor bana her sabah atesini ölçüp kaydedeceksin"demişti ilişki günlerini ona göre belirleyecez demiş düşün bu dediğim 60 li yıllar
Bebişim yatay çizgi kapak cizgisidir.yumurtlamadan önceki dönemde ölçülen 6 yüksek sıcaklığın ortalamasidir.Sabah 6.40 iyidir öbürlerini dikkate alma
Eğer hala sökülmezsen yerleşme olabilirKızlar bişey sorcam dün sabah sümüksü akıntım geldi tamam dedim adetim gelecek bir kaç saat sonra peçete aynı şekilde pembeli kahveli bir akıntı geldi aha başladı dedim adetim bu saat oldu sadece bir iki defa sarı sümüksü akıntı geldi. Neden olabilir
Tablo güzel gidiyor, bir hafta sonra ateş düşmezse gebelikten suphelenebiliriz
İnşallah öyledir. Sürekli gidiyorum tuvalete sadece bir iki defa oldu pedim tertemiz. Dün zaten ilk gördüğümde o kadar ağladımki eşim işten izin alalım tedaviye başlayalım aşılama yada tüp bebek hangisini istersenEğer hala sökülmezsen yerleşme olabilir
Ay inşallah inşallahTablo güzel gidiyor, bir hafta sonra ateş düşmezse gebelikten suphelenebiliriz
Yarın kı ateş bakalım bıze ne dıcek ateşte de ertesı günü beklemek zor oluyo yaŞuan kahvaltı yaparken hayatımda ilk defa hararet yaptım yandığımı hissediyorum gün içinde hiç böyle olmazdım merak ettim ateşimi ölçtüm 37.9 çıktı. Ama dediğim gibi gün içinde spor dahi yaptığımda falan en fazla 37-37.1 olur ateşim. Şok oldum 37.9 görünce Şuan o yanmayı hissediyorum.pozitifbiri Papatyamaviss
Kızlar bişey sorcam dün sabah sümüksü akıntım geldi tamam dedim adetim gelecek bir kaç saat sonra peçete aynı şekilde pembeli kahveli bir akıntı geldi aha başladı dedim adetim bu saat oldu sadece bir iki defa sarı sümüksü akıntı geldi. Neden olabilir
Yarın kı ateş bakalım bıze ne dıcek ateşte de ertesı günü beklemek zor oluyo ya
Her gün diyoruz ki yarınki ateş çok önemli çok merak ediyorumYarın kı ateş bakalım bıze ne dıcek ateşte de ertesı günü beklemek zor oluyo ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?