- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Kuzum benden mi feyz almıyorsunuzAma gece belim agrımaya başladı erken mi acaba 5 gün kaldı bata en ıyısı bır daha test yapmadan beklemek buda çok zor
YKızlar bugün test yapmıycsm dedim ama dayanamadım yaptım ama bu sefer sanki fazla belirgin değil bir daha bakın
Kuzum benden mi feyz almıyorsunuzbata 6 gün kaladır yapıyorum 3 gün kala çıktı sabır ett
Ben bi gölge gördüm canım inşallah senınledırKızlar bugün test yapmıycsm dedim ama dayanamadım yaptım ama bu sefer sanki fazla belirgin değil bir daha bakın
Golge var yok değil ama bekle 2gün daha yap tamam mıTam bende onu yazmiştım var gölge demi aynı senin gibi geceden beri belimin sağ tarafında agrı var saplanıyor cıkıyor
Ben bi gölge gördüm canım inşallah senınledıryarın yine tekrarla bakalım
Golge var yok değil ama bekle 2gün daha yap tamam mı
Maşallah canım Allahım bağışlasın benimki de 2yaşında. Bir kimyasal gebelik yaşadım sonra doktorum genetik ve kan tahlilleri yaptırdı kan pıhtılaşmam olduğu çıktı o yüzden çocuk düşündüğümde de kan sulandırıcı haba başlamam gerek şuan iki üç aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için sonra kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım hamileliğimi öğrendiğim gün. Sana sanırım tahlil yaptırmadı direk yazmışDaha önceden kaybın ya da uyuşmazlık falan varmı benim ilk gebeliğim karnımda ölmüş 10 gün olmuş öleli ölü doğum yaptım hastalık adı falan söylememişti doktor ama bundan sonraki gebeliklerinde bu ilaçları vericez demişti oğlumda kullandım asprinden dolayı düşük tehlikem oldu ama kanamam olunca bir hafta ara verip tekrar devam ettirmişti düşük tehlikem olduğu süreçte ismi aklımda değil Bi iğne yazdı burda bulamadık ist. Getirttik şimdi çok şükür sağlıklı 20 gün erken oldu 3 Ay sonra 3 yaşicak senin bebiş kaç yaşında
Oy yerim ben onu annesi ben buradayım diyo ya
Bozuk gibi canım testinSanırım yanlış alarm
Ölü doğumdan sonra tahliller yapıldı bana gebelik başladıktan sonra aspirin 31 haftadan falan sonra kan sulandırıcı iğne ben birde progestan da kullanmam gerekiyor gebelikteMaşallah canım Allahım bağışlasın benimki de 2yaşında. Bir kimyasal gebelik yaşadım sonra doktorum genetik ve kan tahlilleri yaptırdı kan pıhtılaşmam olduğu çıktı o yüzden çocuk düşündüğümde de kan sulandırıcı haba başlamam gerek şuan iki üç aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için sonra kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım hamileliğimi öğrendiğim gün. Sana sanırım tahlil yaptırmadı direk yazmış
Kapak çizgi dediğin hangisiNeden olmasın diyorum daha Yüksek nı artış bekleyenılırdım ama senın ateş tablom zaten yüksek kapak cızgın bıle yüksek ateş
Canım test bozuk benceSanırım yanlış alarm
Canım bence var hamilesin görüyorum çünkü ve batına daha var böyle çıkması çok normal günden güne o koyulaşır inşallah ama var benceKızlar bugün test yapmıycsm dedim ama dayanamadım yaptım ama bu sefer sanki fazla belirgin değil bir daha bakın
Canım ben yine görüyorum ama bence birkaç gün daha bekle öyle yapKızlar bugün test yapmıycsm dedim ama dayanamadım yaptım ama bu sefer sanki fazla belirgin değil bir daha bakın
Sabır et diyene bak heleeeeKuzum benden mi feyz almıyorsunuzbata 6 gün kaladır yapıyorum 3 gün kala çıktı sabır ett
İnşallah canım bekliycem artık böyle sessız sessiz kımseye söylemeden göstermeden çok zor oluyormuş erken öğrenmek bu yüzden kötü sanırımCanım bence var hamilesin görüyorum çünkü ve batına daha var böyle çıkması çok normal günden güne o koyulaşır inşallah ama var bence
Bekleyim artık iki üç gün daha çok zor beklemekte zamn geçmek bılmıyor ve belim agrımaya başladı geceden beri belirti mi bilemedimCanım ben yine görüyorum ama bence birkaç gün daha bekle öyle yap
Canım bende de aspirin ve kan sulandırıcı iğneyi birlikte kullandım aspirini bende 32haftada veya öyle bıraktım tam hatırlamıyorum şimdi haftasını ve doktorum bana progestan hap ve iğnesinide yazdı yanında onlarıda kullanıyordum iğne çok ağır geldi bana oturamıyordum bile 2-3hafta kullandım sonra bıraktırdı habını iki sefer almaya başladım ondan sonra. Şimdi de ikinciyi istiyorm inşallah ama biraz korkuyorum Türkiye de doktorum ve almanya ya taşındık ilaçları doğru vermezse v.s. Birşey olursa diye çok korkuyorum burda o yüzden tüm ilaçlarımı hep söylicem bilirse tabi anlarsaÖlü doğumdan sonra tahliller yapıldı bana gebelik başladıktan sonra aspirin 31 haftadan falan sonra kan sulandırıcı iğne ben birde progestan da kullanmam gerekiyor gebelikte
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?