KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Maşallah canım Allahım bağışlasın benimki de 2yaşında. Bir kimyasal gebelik yaşadım sonra doktorum genetik ve kan tahlilleri yaptırdı kan pıhtılaşmam olduğu çıktı o yüzden çocuk düşündüğümde de kan sulandırıcı haba başlamam gerek şuan iki üç aydır kullanıyorum çocuk düşündüğüm için sonra kan sulandırıcı iğneye başlamam lazım hamileliğimi öğrendiğim gün. Sana sanırım tahlil yaptırmadı direk yazmış

Ölü doğumdan sonra tahliller yapıldı bana gebelik başladıktan sonra aspirin 31 haftadan falan sonra kan sulandırıcı iğne ben birde progestan da kullanmam gerekiyor gebelikte

Neden olmasın diyorum daha Yüksek nı artış bekleyenılırdım ama senın ateş tablom zaten yüksek kapak cızgın bıle yüksek ateş
Kapak çizgi dediğin hangisi aynen ben 36.9 olur en azından diyordum 36.8 çıktı. Çok erken saatte ölçmem ile alakası olabilir mi? 06:40 ta ölçüyorum bu ay hep 36.8 36.9 oluyor geçen ay 07:15 te ölçtüğümde 37 lerde çıkıyordu
Ama hala belirtim yok kaldı bir hafta bu ay da mı olmadı ya

Kızlar bugün test yapmıycsm dedim ama dayanamadım yaptım ama bu sefer sanki fazla belirgin değil bir daha bakın
Canım bence var hamilesin görüyorum çünkü ve batına daha var böyle çıkması çok normal günden güne o koyulaşır inşallah ama var bence

Canım bence var hamilesin görüyorum çünkü ve batına daha var böyle çıkması çok normal günden güne o koyulaşır inşallah ama var bence
İnşallah canım bekliycem artık böyle sessız sessiz kımseye söylemeden göstermeden çok zor oluyormuş erken öğrenmek bu yüzden kötü sanırım

Ölü doğumdan sonra tahliller yapıldı bana gebelik başladıktan sonra aspirin 31 haftadan falan sonra kan sulandırıcı iğne ben birde progestan da kullanmam gerekiyor gebelikte
Canım bende de aspirin ve kan sulandırıcı iğneyi birlikte kullandım aspirini bende 32haftada veya öyle bıraktım tam hatırlamıyorum şimdi haftasını ve doktorum bana progestan hap ve iğnesinide yazdı yanında onlarıda kullanıyordum iğne çok ağır geldi bana oturamıyordum bile 2-3hafta kullandım sonra bıraktırdı habını iki sefer almaya başladım ondan sonra. Şimdi de ikinciyi istiyorm inşallah ama biraz korkuyorum Türkiye de doktorum ve almanya ya taşındık ilaçları doğru vermezse v.s. Birşey olursa diye çok korkuyorum burda o yüzden tüm ilaçlarımı hep söylicem bilirse tabi anlarsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…