KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Günaydın kızlar bir kaç gündür yoktum eşimle sorunlar yaşadık biraz neyse hamile olanlar varmış çok sevindim sağlıkla ilerlesin inşallah tebrik ederim hepinizide.
Bende bu haftayı değerlendirmem gerekti ama sorunlarımız yüzüne olmadı adetim bittiğinden beri gün aşırı yapıyorduk emeklerim boşa gitti ona biraz üzüldüm ama sağlık olsun zaten bebekten vazgeçtim sanırım hayırlısı böyleymiş demek ki. Herkes bu ay inşallah güzel haberlerini alır

Hakkında hayırlısı olsun canım benim ama ara ara böyle şeyler olur sonra üstünde su akar geçer okadar olumsuz dusunme

Canım geçer gider inşallah bazen olur öyle sıkma canını ama emeklerim boşa gitti diye de düşünme bu haftaya kadar degerlendirdiklerinizden bile tutabilir belli olmaz yeter ki nasip olacak olsun hepimizin hakkında hayırlısı

Ahahahhaha benimki de göremedi çizgileri En son hevesim kırılmasın diye haa tamam gördüm gördüm dedi boşluğa bakarak

Çok sağol canımm bu hafta tam yumutlama haftamdı tam değerlendirmemiz gereken zamandı o yüzden biraz üzüldüm emeklerime ama çok haklısın nasip olacağı varsa böyle de olur hayırlısı hakkımızda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…