Çok sevındım canım gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bızım başımıza inşallahTeşekkür ederim kızlarım ben herseye rağmen yıne adet bı gelsın gecsın yarın kan verırım belkıtablom bu sekılde sabah esıme söyledim hanı cızgı nerde dıyor tek cızgı bu neyse gösterdim ahahahah kan ne zaman vercez dıyo
Yumurtlama ve çatlama hangı günlerdi ne zaman tam olarak çıktı bende birgebenın gunlugınden ovulasyon kullandım bu ay 28 ekim catlamaydı daha erken degılmı test içinTeşekkür ederim kızlarım ben herseye rağmen yıne adet bı gelsın gecsın yarın kan verırım belkıtablom bu sekılde sabah esıme söyledim hanı cızgı nerde dıyor tek cızgı bu neyse gösterdim ahahahah kan ne zaman vercez dıyo
Amın kuzucum inşallahhhÇok sevındım canım gözün aydın hayırlı olsun Allah analı babalı büyütsün darısı bızım başımıza inşallah
Kuzum 13.gün yumurtlama 14.gün çatlama 15 den ıtıbaren sayarsak dün 25. Günümde yanı çatlamadan sonra 10.günYumurtlama ve çatlama hangı günlerdi ne zaman tam olarak çıktı bende birgebenın gunlugınden ovulasyon kullandım bu ay 28 ekim catlamaydı daha erken degılmı test için
Maşallah kuzum reglim geçince kan ver hemen vermeUyandım yaptım da kendımde degılımmmmolmus sanırım dimiiii lanaquıck vardı elımde bırde onada ısettım esıme soylemeden emın olayım dıye gerçekten artımedın hah algılaması çok daha ıyı
Ya bugün düşüş oldu acaba yerleşme düşüşü mü çünkü daha adetime 8 gün falan var bu kadar erken düşmez herhaldeGrafiğini bir daha atsanafnd_50
Yani ne oluyorCanım actual gerçek demek bak ne buldum tesadüfen fertility defnd_50
Çok geçMaşallah kuzum reglim geçince kan ver hemen vermesağlıkla ilerledim insalllaaahh
Aslında evet gözüküyor ama bat günü diyorsunKızlar sanırım ben adet olucam ya bugün bat günüm teste çıplak gözle o çizgiyi görebiliyorum ama efekt yapınca telefonda belli oluyor yani adet günü bu şekilde çıkması bence normal değil sizce
Kan mı verdinÇok geç
Evet tabıkıde dayanamadım cunku kendıme ezıyet etmek atasporummmKan mı verdin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?