• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Gebelik testi pozitif isaretlendigi için yeşil devam eder kuzu ☺️
Bir şey dicem oha nasıl fark etmiş ya 😀peki o sondaki yeşil ok ne oluyor 36.90 da yeşil olmuş ya en sonda. Allahım çok sevindim çoksağlıkla ilerleyip tutunsun sana ❤️❤️❤️❤️❤️ inşallah ben de paylaşabilirim ama hiç belirtim yok yine 😢

Kızlar merhaba nasilsinizzz 🙏🏼🙏🏼 araniza biraz once katildim reglime 2-3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok ama coook silik bir cizgi cikti.yaklasik 7-8 aydir ugras icerisindeyiz insallah nasip olur bu ay. Bir bakip yorum yapma sansiniz varmi acaba ☺️

Eklentiler

• E2E0A0A2-F8B0-4290-9BB6-0A3E2D40D217.jpeg
    E2E0A0A2-F8B0-4290-9BB6-0A3E2D40D217.jpeg
    238,8 KB · Görüntüleme: 64
  • 85AD832D-AD0C-4B57-8562-7C4B20586672.png
    85AD832D-AD0C-4B57-8562-7C4B20586672.png
    620,3 KB · Görüntüleme: 61
Kızlar merhaba nasilsinizzz 🙏🏼🙏🏼 araniza biraz once katildim reglime 2-3 gun var bugun dayanamadim early predictor yaptim cok ama coook silik bir cizgi cikti.yaklasik 7-8 aydir ugras icerisindeyiz insallah nasip olur bu ay. Bir bakip yorum yapma sansiniz varmi acaba ☺️
İlk fotoğrafta net belli canım ❤️

Papatyamaviss Papatyamaviss ve diğer Kasım ayı gebeleri 😍 hepiniz adına çok çok seviniyorum, bugün negatifi görünce çok demoralize oldum reglime 1 hafta var,umudumu kaybetmek istemiyorum. Eğer olmadıysa da Aralık'ta yola devam 😬 sağlıkla gelsin bebişleriniz 🙏
Kuzum bu benım 3 günüm ben nerdeyse 7 6 kala başladım ama bak anca çıktı bıseyler senın ıcın çok erken

İşte ateş ölçme yonteminin gücü 🤪🤣 Papatyamaviss Papatyamaviss 🤣 kızlar ölçün ateslerinizi bak nasıl güzel oluyor yaaa 😂
Ben ateş ölçmeyi sevıyorum yalan yok çok yol gosterıcı hatta sana dıyordum ya 36.4 yapınca tablom degısıyor dıye degsıtırmeyı unutmuşum onu duzeltınce bugün dpo 10 gosterdı otekı türlü 12 dıyordı

Benımde reglıke 2-3 gün var canım yaptığım testlerı gorebılırsın yarın ben tekrardan yapıcam 😌

Kizlar yardımcı olur musunuz lütfen adetime 7 gün kaldı çatlatma ignemin 11.gunu akşamdan beri gobegimin alt kısmı gaz dolu sanki çok sancısı var sağ sol kasıklarıma vuruyo korkacak birşey var mı sizde de oldu mu

Yaaa ben görüyorum😍 hemen mi çıktı çizgi? Predictor early dışında erken gebelik testine hiç güvenim yok. Umarım bebişin sana sağlıkla tutunur ❤️

Adetim iki gün gecikti test yaptım iki gündür farklı markalar ve negatif çıktı gelen giden yok ara ara bel ağrım ve göğüs ağrım var âdet söktürücü mesaj yapayım mi

Back