KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Vay neredeyse portakalda vitaminken yakalayacakmissin kız ama bak soldakinde de belli renk var kuruma çizgisinin tipi baya kayık oluyor böyle şeffaf çizgi gibi sanki tuhaf bir şekli oluyor

Tüh belki de elenmemissindir kim bilir
Hayırlısı hakkımızda kuzucum ya kısmet, olmadıysa bir dahaki aya olur belki alnimizda yazıyorsa olur heralde yani
Bu ay olmadıysa bir hayır bile olabilir çünkü sanırım hava değişimi yüzünden hasta oldum, midem çok kötü sabahtan beri halsizlik boğaz agrisi hapşırma falan başladı aniden giderek artarsa doktora gidip ilaç almak gerekebilir kolay kolay usutmem ama gelince de atlatmak zor olabiliyor en azından rahatça ilaç içer toparlarim biraz hamile değilsem

Kızlar 9 kasım bat ya benim şimdi wc gittim af edersiniz somon renkli küçücük bir leke gelmiş sonra bir daha gittim birşey yok
Kafamda deli sorular

Ay tam macera he
bizim evin karsısında sağlık kabını var oralarda varmı oyle yerler bılmem , neysee ablaa dedim test vereyımmı sence cok sılık bıle olsa pozıtıf dıyo ben bılmıyorum sankılım neyse at bı testı bakayım dıyo attım kadın şok bu kadar silik cızgı nasıl gordun diyemedim abla bir ben değil gören pazara kadar bekle tekrar test yap gel bakalım olmadı dedi ama pozıtıf goruyorum ben dedı

Kuzum günaydın
Beta takip ederken saate dikkat ettin mi
İlk kanı akşam 18:00 vermiştim
Bugün tekrar vericam kaçta vermeliyim
selam canım. bugün 5. kez verdim bende max 1-2 saat oynama oldu arayı çok açmadım ne olur ne olmaz. Bence sen yine 17.00-19.00 arasında kan vermeye çalış. Takip edemiyorum bu ara fazla senin nasıl çıktı beta??

kız beskere test neden verdın damarlarına yazık yahu benımde goguslerım asırı sıstı yanıyor alev alev suan ya ve sadece su kuyruk sokumu ağrım yangın yerı suan

Malesef bu ay da olmadı Aralık ayını bekleyenlere devam

@Deepblues Bak bu soruma da cevap verirsen sen gerçekten bu işte ustasın :) Canım diyelim ki adet günü ateş düştü adet de geldi, peki bu üstüne görme durumu da olsa ateş düşer mi ? Yoksa üstüne görme varsa da ateş hiç düşmemeli miydi? Çok az adet oldum kafama takıldı. 2 ped dolmadı bile. İlk gün zaten akşamüstü zor söküldü.bugun 4. günüm tertemiz ped.Anlam veremedim.

Oooo iyisin yine is yerinin alti laboratuvar beni resmen cekiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…