Teşekkür ederim canım.. Gideceğim inş. Hala bir ümit var bakalım tam kırmızı kwrt yemedik amaAmh testini özel hastane yapıyor canım devlet yapmaz
Ayy nasıl bir umut oldun bi bilsen canım benim allah ne muradın varsa versin inşallahKuzu canını sıkma moralin yüksek olsun kuzenden 3 tane yumurta topladı doktor üç yumurtada kaliteli değil içlerinden en kalitelisini seçiyorum dedi ama umudunuz yüksek olmasın dedi. Sonuç kuzen hamile şimdi 3 yaşında bir oğlu var
Amin kuzum inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza. Bu arada tüp bebekte moral çok önemli bide doktor ananas önerdi mi bizim ailede çok oldu tüp bebek embriyo tutunsun diye transferden önce başladılar yemeye istersen yakın çevrende daha önce tüp bebek yapan birileri varsa sor öğren. Hatta bende son on gündür sürekli ananas yiyorumAyy nasıl bir umut oldun bi bilsen canım benim allah ne muradın varsa versin inşallah
Sen de yoksa 10 alarm kurup sürekli onu erteleyenlerden misinHiç alakası olmayan bişey soracağım benim uykum bu saatte geliyor hatta bazen telefon elimde uyuya kalıyorum. Sabah mesajlara bakıyorum geç saatlere kadar yazışıyorsunuz sabah nasıl işe gidiyorsunuz not: her sabah işe geç kalan ben ve pandemi döneminde bile geç kalıyordum. Lütfen bunu nasıl başarıyorsanız bana da sırrını verin
Evet öyleymiş kuzu sordum daCOk iyi . Bu artimed in erken olan testi ile
Hadi inşallah çıkar aminnnn
Valla sen de 6 da kalk, kocayi doyur, kocanın öğlen işte yiyeceklerini hazırla paket yap işe gönder, sonra iki çocuğa beslenme hazırla,karınlarını doyur,en bilemedin süt hazırla, vitaminlerini pekmezlerini ver sularını çantalarını kontrol et kıyafeti çorabı kontrol et, köpeği çişe indir, kendine kahvaltılık hazırla, evi kontrol et işe git uyku nedir bilmiyorsunHiç alakası olmayan bişey soracağım benim uykum bu saatte geliyor hatta bazen telefon elimde uyuya kalıyorum. Sabah mesajlara bakıyorum geç saatlere kadar yazışıyorsunuz sabah nasıl işe gidiyorsunuz not: her sabah işe geç kalan ben ve pandemi döneminde bile geç kalıyordum. Lütfen bunu nasıl başarıyorsanız bana da sırrını verin
Ay hiç duymadım ananasıAmin kuzum inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza. Bu arada tüp bebekte moral çok önemli bide doktor ananas önerdi mi bizim ailede çok oldu tüp bebek embriyo tutunsun diye transferden önce başladılar yemeye istersen yakın çevrende daha önce tüp bebek yapan birileri varsa sor öğren. Hatta bende son on gündür sürekli ananas yiyorum
1 hafta önce kimyasal gebelik geciren benide aranıza alırsanız sevinirimumarım kasım ayı güzel haberler getir hepimize
arkadaslar merhaba .. 1 hafta once ilk tup bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandısmr testi rahim filmi her seyi cektirdik oncesinde hic bir sorun yok. doktor sebebi olmayan kısırlık demisti. 30 yasindayim ilk denemede olmazsa da 2.sinde olur demisti. ama kimyasal gebelikle sonuclaninca yıkıldım şimdi doktorum aslinda bu iyi bise vucut hamileligi kabul ediyor demek ki dedi ama ben cok tedirginim 2.sinde de ayni seyleri yasarim diye. kimyasal gebelikten sonra kendiliginden hamile kalanlar cok oluyormus acaba sizde de bu durumla karsilasan oldu mu ??
Hadi bakalım ne olcak görelim pazartesi genel cerraha gideceğimAynen gebeliğe engel değil canım gayet şti çıkmış değerin başka bir sebeple ağrıyor olabilir
Yol ateş olcerım yastık altında amaAnca test yapma derdine gir ancaelindeki o testi yavaşça yere bırak. Doğruyu söyle gece yastığının altına koyup uyuyor musun
Birazdan yapcam
Sabah bir test patlat canım
Benim 9 gün önce yqptığım iki testim pozitifti sonrasında yaptım o negatif çıkmıştı ama sonradan negatif çıkanın adet günü sonrasında yapılması gerektiğini fark ettim kağıdında . Bakalım bi kaç gündür hiç bir belirtim yok pozitif çıktığı hafta kasık bel ağrısı mide yanması yaşamıştım ama emin değilim çok erken diye düşünüyorum. Olursa da süpriiz olur artık nasipp Normalde de adet tarihim 2 kasım olması gerekiyor ama ben her ihtimale karşı 3 kasım da olurum demişitm ama olmadımTest yaptım mi canım
Bırıncı çocuktan sonra alışıyorsun uykusuzluğaHiç alakası olmayan bişey soracağım benim uykum bu saatte geliyor hatta bazen telefon elimde uyuya kalıyorum. Sabah mesajlara bakıyorum geç saatlere kadar yazışıyorsunuz sabah nasıl işe gidiyorsunuz not: her sabah işe geç kalan ben ve pandemi döneminde bile geç kalıyordum. Lütfen bunu nasıl başarıyorsanız bana da sırrını verin
Ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için çok da ümitlenmemeye çalışıyorum belki bi kaç gün gecikmeli olurum bu ayBenim 9 gün önce yqptığım iki testim pozitifti sonrasında yaptım o negatif çıkmıştı ama sonradan negatif çıkanın adet günü sonrasında yapılması gerektiğini fark ettim kağıdında . Bakalım bi kaç gündür hiç bir belirtim yok pozitif çıktığı hafta kasık bel ağrısı mide yanması yaşamıştım ama emin değilim çok erken diye düşünüyorum. Olursa da süpriiz olur artık nasipp Normalde de adet tarihim 2 kasım olması gerekiyor ama ben her ihtimale karşı 3 kasım da olurum demişitm ama olmadımBaktım olmuyorum yarın kan testine giderim artık
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?