KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Hiç alakası olmayan bişey soracağım benim uykum bu saatte geliyor hatta bazen telefon elimde uyuya kalıyorum. Sabah mesajlara bakıyorum geç saatlere kadar yazışıyorsunuz sabah nasıl işe gidiyorsunuz not: her sabah işe geç kalan ben ve pandemi döneminde bile geç kalıyordum. Lütfen bunu nasıl başarıyorsanız bana da sırrını verin

Ayy nasıl bir umut oldun bi bilsen canım benim allah ne muradın varsa versin inşallah

Ayy nasıl bir umut oldun bi bilsen canım benim allah ne muradın varsa versin inşallah
Amin kuzum inşallah hepimiz alırız bebeklerimizi kucağımıza. Bu arada tüp bebekte moral çok önemli bide doktor ananas önerdi mi bizim ailede çok oldu tüp bebek embriyo tutunsun diye transferden önce başladılar yemeye istersen yakın çevrende daha önce tüp bebek yapan birileri varsa sor öğren. Hatta bende son on gündür sürekli ananas yiyorum

Sen de yoksa 10 alarm kurup sürekli onu erteleyenlerden misin

COk iyi . Bu artimed in erken olan testi ile
Evet öyleymiş kuzu sordum da

fnd_50 yarın gozle gorulebılır bısey cıkmazsa enseyı karartıcam ben sanırım pozitifbiri
Hadi inşallah çıkar aminnnn

Valla sen de 6 da kalk, kocayi doyur, kocanın öğlen işte yiyeceklerini hazırla paket yap işe gönder, sonra iki çocuğa beslenme hazırla,karınlarını doyur,en bilemedin süt hazırla, vitaminlerini pekmezlerini ver sularını çantalarını kontrol et kıyafeti çorabı kontrol et, köpeği çişe indir, kendine kahvaltılık hazırla, evi kontrol et işe git uyku nedir bilmiyorsun servise binince noluyo lan moduna giriyorum aşırı sakın geliyor servis bir uyum sorunu yasiyorum 10 dk alisamiyorum o sakinliğe arada işyerinde gözlerim kapanıyor ama on dk on dk kestirdigim oluyor ya da öğle arası üff ne tatlı uyunuyor ama

Ay hiç duymadım ananası ben avokado balık fındık incir duydum, yarın başlıyorum ananasa

arkadaslar merhaba .. 1 hafta once ilk tup bebek denemem kimyasal gebelikle sonuçlandı smr testi rahim filmi her seyi cektirdik oncesinde hic bir sorun yok. doktor sebebi olmayan kısırlık demisti. 30 yasindayim ilk denemede olmazsa da 2.sinde olur demisti. ama kimyasal gebelikle sonuclaninca yıkıldım şimdi doktorum aslinda bu iyi bise vucut hamileligi kabul ediyor demek ki dedi ama ben cok tedirginim 2.sinde de ayni seyleri yasarim diye. kimyasal gebelikten sonra kendiliginden hamile kalanlar cok oluyormus acaba sizde de bu durumla karsilasan oldu mu ??
1 hafta önce kimyasal gebelik geciren benide aranıza alırsanız sevinirim umarım kasım ayı güzel haberler getir hepimize

Canım üzüldüm yaşadıklarına , Allah tekrar göstermesin, ben konu hakkında çok bilgi sahibi değilim, ama daha çok gençsin MFKyi denediniz mi? Seninle aynı durumda olan çok kişiye deva buluyor. Hem belki de hiç ummadığın yerde zamanda olacaktır Rabbim büyük Güzel canını üzme. Kısırlık kelimesini de hiç kullanma bir daha boşver, "bekleme süresi" de, bak Mfk "sabır süresi" diyor. Pozitif düşün pozitif söyle ki sana gelsin değil mi

Sabah bir test patlat canım

Test yaptım mi canım
Benim 9 gün önce yqptığım iki testim pozitifti sonrasında yaptım o negatif çıkmıştı ama sonradan negatif çıkanın adet günü sonrasında yapılması gerektiğini fark ettim kağıdında . Bakalım bi kaç gündür hiç bir belirtim yok pozitif çıktığı hafta kasık bel ağrısı mide yanması yaşamıştım ama emin değilim çok erken diye düşünüyorum. Olursa da süpriiz olur artık nasipp Normalde de adet tarihim 2 kasım olması gerekiyor ama ben her ihtimale karşı 3 kasım da olurum demişitm ama olmadımBaktım olmuyorum yarın kan testine giderim artık

Bırıncı çocuktan sonra alışıyorsun uykusuzluğa

Ama geçen ay kimyasal gebelik yaşadığım için çok da ümitlenmemeye çalışıyorum belki bi kaç gün gecikmeli olurum bu ay

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…