Beklemeyi düşünüyorum ama beklemeyebilirim de gibimsiBenım 7 8 kasım gıbı yaptım ben bısey cıkmadı cumayı beklemeyi düşünüyorum
Benim bat 11 Kasım ama cuma yapacağımBeklemeyi düşünüyorum ama beklemeyebilirim de gibimsi
Sanırım bende yarın yapacağımBenim bat 11 Kasım ama cuma yapacağım
Ya aslında biraz daha bekleyebilirdim ama şu an yaşadığım semptomlar erken yumurtlamış olabileceğimi düşündürüyor. Ya da tamamen psikolojikSanırım bende yarın yapacağımama yani ilk idrarla nasil yaparim bilmiyorum cunki aksamdan beri 50 kere lavobaya gittim geldim
Oğlumda 45 değerim di cok erken öğrenmişim neredeyse kuruma cizgisi denilecek bi çizgiy diYa aslında biraz daha bekleyebilirdim ama şu an yaşadığım semptomlar erken yumurtlamış olabileceğimi düşündürüyor. Ya da tamamen psikolojiko yüzden cuma yaparsam hayalet de olsa çıkar diye düşünüyorum.
Bir de ben erken gebelik testi ile hayalet çizgi görmüştüm, gittim kan verdim değerim 4 çıktı ve düzenli olarak arttı. Sonra düşük yaptım ama şunu anladım ki çok erken gebelikler de çıkabiliyor
Kız hangi cuma bu cuma mı ya daha bir hafta varken yapmaaaaBenim bat 11 Kasım ama cuma yapacağım
Bende de aynı şikayetler var fakat benim kasık agrim donuk bir ağrı yani sanki içinde taş var da beni rahatsız ediyor ama tabiki regli öncesi agri çeken bir insanim o yüzden degisik şeyler olunca pek ihtimal vermiyorum sadece tek degisik şey acayip bir sivilcelenmem var geri kalan belirtileri regli zamanlarimda da yaşarım hepsi olmasada her ay farklı birsey olurKızlar. Akşamdan beri sol kaşığıma bir kaç dakika da bir sanki bıçak saplanıyor özellikle ayağa kalkınca bugün göğüslerim iyice büyüdü hassasiyet hat safhada lavaboya gidince beyaz kremsi akıntı bat 7 - 8 kasım görünüyor
Adet ağrısı değilde ilk defa sol tarafımda ağrı. Yeni anne adayları
Hepsi olabilir yumurtlamada hamilelikte adette çünkü bunların belirtilerinin hepsi ayni yerde oluyor diye biliyorumAdet ağrısı değilde ilk defa sol tarafımda ağrı. Yeni anne adayları lütfen yardımcı olun
Hepsi olabilir yumurtlamada hamilelikte adette çünkü bunların belirtilerinin hepsi ayni yerde oluyor diye biliyorum
Ağrım ilk defa farklı bu ağrı değil sanki değişik bir durum. Ama bu benim adet ağrım değilBende de aynı şikayetler var fakat benim kasık agrim donuk bir ağrı yani sanki içinde taş var da beni rahatsız ediyor ama tabiki regli öncesi agri çeken bir insanim o yüzden degisik şeyler olunca pek ihtimal vermiyorum sadece tek degisik şey acayip bir sivilcelenmem var geri kalan belirtileri regli zamanlarimda da yaşarım hepsi olmasada her ay farklı birsey olur
Bat ne zaman canım test yaptinmiAğrım ilk defa farklı bu ağrı değil sanki değişik bir durum. Ama bu benim adet ağrım değil
Yok canım daha yapmadım 7 kasımBat ne zaman canım test yaptinmi
Yok canım daha yapmadım 7 kasım
trkn0709 ne alemdesiiiiiin
Kızlarım 689 çıktı beta
Alttan baktı çok küçük 1.7 mm var dedi
Beta güzel dedi iki gün sonra tekrar kn vericem
Benim 9 kasım pazara kadar sabredeyim diyorum ama nasıl durucam bilemiyorumRegli günü 9 kasim olanlar test yapmayi ne zaman düşünüyorsunuz yada beklemeyimi düşünüyorsunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?