KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Ne kadar süredir kullanıyorsun en az 3 ay tavsiye edilir bence d

Ne kadar süredir kullanıyorsun en az 3 ay tavsiye edilir bence devam et
aslında evet 3 ay kullanıp 3 ay bekle diyorlar ben birazda sabırsz davrandm 2 ay kullandm beklemeden hemen doktora gittim klomen çatlatma iğnesi verdi kist oluştu ondada bu ay vermedi klomen beklemedeyim

Kızlar ben hala normal kan vermeye gitmedim
Birde bu yaptığım test ilk idrarla değil hatta kahve türk kahvesi bi şişe su içilip 6 7 kere tuvalete çıkılmış hali
ayyy e o zaman kopkoyu çıkar ilk idrarlaa :KK200: inşallah kan değerin de güzel çıkar canım. Hatta geç öğrendiğini var sayarsak, geç döllenme vs olmadıysa belki çok beklemeden keseyi bile görürsün :dua::dua:

Bende seninle aynıyım canım benim oğlumda 4 yas 3 aylik esim cok yanliz kardesi olsun dediğinde istemiyordum yeni bir bebek bari akışına bırakalım dedi ama istemeyerekte olsada kabul ettim olmayınca kafaya takmaya başladım şimdi taktikca hic olmuyor ya önceden nasil regli günüm gelirdi hic hatırlamam bile simdi gecmiyor gunler😅
Hahahahha valla aynen insan niye olmuyor diye takıyor sürekli onu düşünüyor 😅😅 bizde e en çok isteyen benim eşim pek takmıyor o da istiyor ama dediğim gibi ben daha çok 😂

kizlar ovulasyon testinle gebelik anlasilirmi ya...ellimde bitane vardi ve adetime 12 gun var ve cok acik pembe cikti serit aceba gebe kaldisam.eger belli.olurmu ya durmadan midem bulanio bide midem.eksiyor ya

ayyy e o zaman kopkoyu çıkar ilk idrarlaa :KK200: inşallah kan değerin de güzel çıkar canım. Hatta geç öğrendiğini var sayarsak, geç döllenme vs olmadıysa belki çok beklemeden keseyi bile görürsün :dua::dua:
Baya belli bu cizgi kan testi yaptirdinmi belirtilerin ne oldu benm 6 gunum kaldi ve bigun sag tarifim sanko igne batiyormis gibi oluyor
Ay kızlar dayanamadım kalktım geldim hastaneye bi kan veririm nöbetçi kadın doğumda varmış belki karından bakar

Back