KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Canım benim bizdede aynı durum doktor dedi önerdiğim günler kesin ilişki geri kalan günler size bağlı yapmak istiyorsanız yapın doktor yapın dedi diyor
Ay Allah bütün erkekler mi aynı diyorum bende birkaç gün var adete olmaz nerden biliyorsun karışma Allah'ın işine diyor ya tutarsa Nasreddin hoca misali diyor gelde cevap ver

Bir hafta var ama adetim geçmeden yapmam test o daha üzüyor niyeyse

Ah canım Allah tez zamanda iki çizgi görmeyi nasip etsin benim 3 gün var meraktan ölecem
Amin canım inşallah teşekkür ederim vakit geçmiyor sanki yaklaşınca daha bi hiç geçmiyor zaman anlıyorum seni. Bide sen pozitif çizgi gördün doğru mu değil mi diye de merak ediyorsun şimdi inşallah vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah

Bir hafta var ama adetim geçmeden yapmam test o daha üzüyor niyeyse
Hemde nasıl 3 aydır test yapmıyorum her ayda adet oliyorum bugün yaptım gölgeli şekilde ikinci çizgi var ama genede umitlenmek istemiyorum adet günüm geçmeden çünkü sonradan oturup günlerce ağlıyorm kendime gelemiyorum

Bizde olsun diye adetin son gunune kadar degerlendiriyoruz bikkinlik geliyor bi yerden sonra ama insllah tutururuz bu ay
Beni en çok yoran duş kısmı. Sabah erkenden kalkıp duş yapmak. Bebiş için nelere katlanıyoruz Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimize bu duyguyu tattırır amin

Cey1an ben daha hastalığımın başındayım canım, sen iyi bir evredesin keyfini çıkar, yansın geceler... Olmasın sabahlar...
Kız bana yansın geceleri yazdığından beri kafamdan o şarkı gitmiyor hahahahahaaha evin içinde deli gibi yansın geceler diye şarkıyı söylüyorum delirdim artık heralde

Ay Allah bütün erkekler mi aynı diyorum bende birkaç gün var adete olmaz nerden biliyorsun karışma Allah'ın işine diyor ya tutarsa Nasreddin hoca misali diyor gelde cevap ver
Aman allahım aynı cevaplar avını yakalayan Ceylan gibi işi bitikten sonra duşunu alıp salona gider tv izlemeye sen yat hareket erme bana diyor. Ya varya delircem erkenden beni odaya mahkum bırakıyor

İşte sen gel bir yıl 6 ay bekle sonra gölgeli çizgi gör kurban oldigim allaha zor ya acaba varmı acaba yokmu demek bile tuaf

Beni en çok yoran duş kısmı. Sabah erkenden kalkıp duş yapmak. Bebiş için nelere katlanıyoruz Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimize bu duyguyu tattırır ami

Beni en çok yoran duş kısmı. Sabah erkenden kalkıp duş yapmak. Bebiş için nelere katlanıyoruz Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimize bu duyguyu tattırır amin
Amin insllh Soguklarda geliyor zaten asiri derecede usuyen birisiyim insllh bu ay hamile kalirizda sık dus yapmaktan kurtulurruz

Aman allahım aynı cevaplar avını yakalayan Ceylan gibi işi bitikten sonra duşunu alıp salona gider tv izlemeye sen yat hareket erme bana diyor. Ya varya delircem erkenden beni odaya mahkum bırakıyor
Benimki direk gelip yatıyor sabaha kadar horluyor yeminle ondaki rahatlığa bazen şaşırıyorum ama işte bakma bir umut belki olur diye sesimi cikartmiuorim ama yemin etmişim hele bebeğim olsun ilk 3 ay elini bile surmifeksin diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…