Ay Allah bütün erkekler mi aynı diyorum bende birkaç gün var adete olmaz nerden biliyorsun karışma Allah'ın işine diyor ya tutarsa Nasreddin hoca misali diyor gelde cevap verCanım benim bizdede aynı durum doktor dedi önerdiğim günler kesin ilişki geri kalan günler size bağlı yapmak istiyorsanız yapındoktor yapın dedi diyor
Bir hafta var ama adetim geçmeden yapmam test o daha üzüyor niyeyseRabbim gonlune göre versin insallh cok dinliyoruz kendimizi o yüzden herşeye hamilelik diyoruz ama olsun Allah büyük elbet kurban ildigum Allah kimsenin kuacguni boş bırakmaz daha iki haftan varmış simdeden düşünme birkaç gün kala test yaparsın bence
Amin canım inşallah teşekkür ederim vakit geçmiyor sanki yaklaşınca daha bi hiç geçmiyor zaman anlıyorum seni. Bide sen pozitif çizgi gördün doğru mu değil mi diye de merak ediyorsun şimdi inşallah vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler inşallahAh canım Allah tez zamanda iki çizgi görmeyi nasip etsin benim 3 gün var meraktan ölecem
Hemde nasıl 3 aydır test yapmıyorum her ayda adet oliyorum bugün yaptım gölgeli şekilde ikinci çizgi var ama genede umitlenmek istemiyorum adet günüm geçmeden çünkü sonradan oturup günlerce ağlıyorm kendime gelemiyorumBir hafta var ama adetim geçmeden yapmam test o daha üzüyor niyeyse
Beni en çok yoran duş kısmı. Sabah erkenden kalkıp duş yapmak. Bebiş için nelere katlanıyoruz Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimize bu duyguyu tattırır aminBizde olsun diye adetin son gunune kadar degerlendiriyoruz bikkinlik geliyor bi yerden sonra ama insllah tutururuz bu ay
Kız bana yansın geceleri yazdığından beri kafamdan o şarkı gitmiyor hahahahahaaha evin içinde deli gibi yansın geceler diye şarkıyı söylüyorum delirdim artık heraldeCey1an ben daha hastalığımın başındayım canım, sen iyi bir evredesin keyfini çıkar, yansın geceler... Olmasın sabahlar...
Şişlik olabilir ama kararma hiç duymadım canımpeki eger gebelik varsa karinda sislik yaparmi ve gobek deligin cevresinde kararma olurmu
Aman allahım aynı cevaplar avını yakalayan Ceylan gibi işi bitikten sonra duşunu alıp salona gider tv izlemeye sen yat hareket erme bana diyor. Ya varya delircem erkenden beni odaya mahkum bırakıyorAy Allah bütün erkekler mi aynı diyorum bende birkaç gün var adete olmaz nerden biliyorsun karışma Allah'ın işine diyor ya tutarsa Nasreddin hoca misali diyor gelde cevap ver
İşte sen gel bir yıl 6 ay bekle sonra gölgeli çizgi gör kurban oldigim allaha zor ya acaba varmı acaba yokmu demek bile tuafAmin canım inşallah teşekkür ederim vakit geçmiyor sanki yaklaşınca daha bi hiç geçmiyor zaman anlıyorum seni. Bide sen pozitif çizgi gördün doğru mu değil mi diye de merak ediyorsun şimdi inşallah vardır ve sağlıklı bir şekilde ilerler inşallah
Beni en çok yoran duş kısmı. Sabah erkenden kalkıp duş yapmak. Bebiş için nelere katlanıyoruz Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimize bu duyguyu tattırır ami
Amin insllh Soguklarda geliyor zaten asiri derecede usuyen birisiyim insllh bu ay hamile kalirizda sık dus yapmaktan kurtulurruzBeni en çok yoran duş kısmı. Sabah erkenden kalkıp duş yapmak. Bebiş için nelere katlanıyoruz Allah inşallah emeklerimizi boşa çıkarmaz hepimize bu duyguyu tattırır amin
Benimki direk gelip yatıyor sabaha kadar horluyor yeminle ondaki rahatlığa bazen şaşırıyorumAman allahım aynı cevaplar avını yakalayan Ceylan gibi işi bitikten sonra duşunu alıp salona gider tv izlemeye sen yat hareket erme bana diyor. Ya varya delircem erkenden beni odaya mahkum bırakıyor
11 sene evvelki gebeligimi unutmusum...Şişlik olabilir ama kararma hiç duymadım canım
Benimki direk gelip yatıyor sabaha kadar horluyor yeminle ondaki rahatlığa bazen şaşırıyorumama işte bakma bir umut belki olur diye sesimi cikartmiuorim ama yemin etmişim hele bebeğim olsun ilk 3 ay elini bile surmifeksin diyorum
Vala ben vermembebiş gelsinde ben günde iki bile veririm yeterki gelsin
Bat ne zamanVala ben vermemhep söylüyorum olsa gör bak sana neler yapacam artık sana ihtiyaç duymicam diye belimiz koptu yeter da vala billa tükendik olsun artık
Yumurtlama dönemimde karın genelde şişiyor yumurtlama döneminde misin11 sene evvelki gebeligimi unutmusum...karnim bu aksam gebe gibi sisti ...dunde gogus uclarinda asiri bir derecede zonklama vardi ondan kafamda drli sorular...adetime 14 gun var daha
4kasimBat ne zaman
İlk 1yil 6 ay ,Kizlar ilk gebelikmi olucak kac senelik ewlisiniz acaba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?