tatilin keyfini çıkar o zaman boşverHaha yok kız yanlış hesaplama hatasıben aslında çocuk henüz olmamışsa yumurtlama dönemi tatile gelsin istedim ama sonradan fark ettim ki geç olmuş tarih eşim de boş ver değiştirme hayırlısı buymuş dedi ben de en kötü yanıma test alırım yumurtlama dönemi geçmişse dedim ama yola çıkmadan tam testleri alacakken kendimi tuttum, açıkçası burada moralimin bozulmasını da istemedim pek, eve dönene kadar kendimi avuturum işte gerçeklerle eve dönünce yüzleşirim buranın tadı kaçmasın dedim
Çok teşekkür ederim canım inşallah darısı hepinizin başına olsunRosebelle Tebrik ederim canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inş. Darısı hepimizin başına... Ama bir sorum da olacak:) Bat'a kaç gün kala test yaptın? Ya da çatlamadan kaç gün sonra? Ne zaman yapsam diye plan yapıyorum da:)
Canım yeni gördüm testini sanki çok silik bir şey gördüm ben de. Senin bat 4 Kasım'da olduğu için silik çıktı bence sen iki üç gün sonra tekrar test yap canımKızlar
Tşk ederim canim öyle yapacm 3 gün kalmış bakalım Allah kısmet etmişse olur zatenCanım yeni gördüm testini sanki çok silik bir şey gördüm ben de. Senin bat 4 Kasım'da olduğu için silik çıktı bence sen iki üç gün sonra tekrar test yap canım
AHAH CUMAYA KADAR BEN ELIMDEKI TESTLERI BITIRMEZSEM IYICuma sabahı 5 de görüşelim ahahahah
De getttAHAH CUMAYA KADAR BEN ELIMDEKI TESTLERI BITIRMEZSEM IYI
Su an belirti anlamında nasılsın kuzum ne zamandırlar birsey var .. sen ferah tut icin güzel olacakAgzinizdan bal damlıyor rabbim gönlünüze göre versin inanın siz böyle dedikçe kalbim nasıl atıyor bir gorseniz inşallah vardır bu ay olmuştur
Büyük ihtimalle 24 saati bulmaz benim çatlama :) bugün yarın önemli :)Çatlamayı goruncede değerlendir mutlaka
İki üç gündür karnım ağrıyor kaşık degil ama böyle göbek kısmı onun dışında belirti yok ellerim ve ayaklarım üşüyor buz kesiliuor okadar oda belirti sayılmaz anlamadım bendeSu an belirti anlamında nasılsın kuzum ne zamandırlar birsey var .. sen ferah tut icin güzel olacak
Evet ama karışıklık olmuş sanıyorum neyse ki yine de size ulaşabilmişBu cevabı bana yazmak istemiştiniz sanırım ?
Kuzum termal sauna spa vs hamilelere yasakmış haberin olsunbende yapmak istemiyorum istemiyorum ama duramıyorum dabende bu ay ıcın bı termal vılla buldum daha doğrusu bahce katı ama adını villa koymuslar ama termal ama cok guzel ıcınde özell havuzu var sey dıyorum soguyunca gırerım
Haha aynen canımmm eve gidince atlarım ama eminim gebelik testlerinin üzerinetatilin keyfini çıkar o zaman boşver
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?