ne kadar isabetli bir tablo olmus ama ben ucgun sehır dısındaydım da elım ayagım tıtredı ahahahRegl ağrısı dışında belirti melirti yok aşko sivilcem de çıktı zatengeç yumurtladım ben o yüzden geç regl olurum sanıyordum ama belirtiler normal regl gününe göre başladı
Yine de evde olsam duramaz yapardım test ama buraya bilerek getirmedim eve dönene kadar el mecbur bekleyeceğim zatenyaparsam anca pazar günü yani o da dönüşümüz geç saat olur sabah idrarını bekleyeyim dersem oldu sana pazartesi, o güne kadar regl gelmezse tabii her türlü bat beklemeye mahkum ettim yani kendimi
İşte bundan bahsediyordum geç yumurtlayinca regl de geç mi gelecek yoksa 14gun geriye say doğru değil mi,regl olacağım günden 14gun geriye sayinca yumurtlama günü oluyor ya sözdeRegl ağrısı dışında belirti melirti yok aşko sivilcem de çıktı zatengeç yumurtladım ben o yüzden geç regl olurum sanıyordum ama belirtiler normal regl gününe göre başladı
Yine de evde olsam duramaz yapardım test ama buraya bilerek getirmedim eve dönene kadar el mecbur bekleyeceğim zatenyaparsam anca pazar günü yani o da dönüşümüz geç saat olur sabah idrarını bekleyeyim dersem oldu sana pazartesi, o güne kadar regl gelmezse tabii her türlü bat beklemeye mahkum ettim yani kendimi
5 kaldı . Çok dalgınım var mi yo u merak da ediyorum cesaret de edemiyorumsilence senin ne kadar kaldı bata
bekle bence hemen yapma bak ben yaptım hala bekliyorum cıkmaz şimdi son 2 3 gün kala yap5 kaldı . Çok dalgınım var mi yo u merak da ediyorum cesaret de edemiyorum
Canım hakkında güzel olan olsun inşallah çok düşünmemeye çalış ateş ölçmeler vs sürekli bunu düşünme benceRosebelle bebişim ben elendim Adet hanım geldi hoşgeldi napak :) Benim adet yavaş yavaş eski düzenime dönüyor. 27 de 28 de birlerden 25 te birlere döndüm. Normal döngüm 21 22 de birdir. Bu durumda yeni BAt bildiriyorum 25 te bire göre yazayım 25 Kasım
Bu cevabı bana yazmak istemiştiniz sanırım ?Göğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yap
Cuma ya Allah Kerim der yola çıkarımbekle bence hemen yapma bak ben yaptım hala bekliyorum cıkmaz şimdi son 2 3 gün kala yap
Umarım benim de krizim gelmez çünkü dağ başındayız bolu tarafına dağ oteline geldik hahane kadar isabetli bir tablo olmus ama ben ucgun sehır dısındaydım da elım ayagım tıtredı ahahahtatıle nereye gitiniz
Yarın çatlama olursa perşembe de yapayım diyorum yani salı- çarşamba-perşembe üç gün olsun Yumrtlama ve çatlama birlikte kısmetse inş Rabbim herkese sağlıklı bebeler nasip etsinBir sorun yoksa verme devam et sonra bekle sabırla güzel haberiniz gelir insallah
benim yarın bat yarın tekrar yapayım bakalım ne cıkacakCuma ya Allah Kerim der yola çıkarım
cuma bende yaparım bakCuma ya Allah Kerim der yola çıkarım
Çatlamayı goruncede değerlendir mutlakaYarın çatlama olursa perşembe de yapayım diyorum yani salı- çarşamba-perşembe üç gün olsun Yumrtlama ve çatlama birlikte kısmetse inş Rabbim herkese sağlıklı bebeler nasip etsin
bilerek mi sectin bu tarihiUmarım benim de krizim gelmez çünkü dağ başındayız bolu tarafına dağ oteline geldik hahatest alabileceğim hiçbir yer yok etrafta uslu uslu beklemek zorundayım
Zaten pek de ümitli değilim ya o yüzden test test diye olmuyorum henüz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
bende yapmak istemiyorum istemiyorum ama duramıyorum daUmarım benim de krizim gelmez çünkü dağ başındayız bolu tarafına dağ oteline geldik hahatest alabileceğim hiçbir yer yok etrafta uslu uslu beklemek zorundayım
Zaten pek de ümitli değilim ya o yüzden test test diye olmuyorum henüz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olacak
Yarın sabah yine yaparım dua edin lütfen yabancının duası kabul oluyorSen bir tane daha yap kuzum insallah vardır
3 gün kaldı canımya gercektenmı hadı bakalım bekleyebılırsen ıkı gun sonra yap daha net gormek adına bata kac kaldı
Bebişim benim bu zamana kadar hep 14 gün sonra oldu daha erken hiç olmadım şimdi de öyle olmasını bekliyorum aslında ama belirtiler biraz erken başladı gibi geliyorİşte bundan bahsediyordum geç yumurtlayinca regl de geç mi gelecek yoksa 14gun geriye say doğru değil mi,regl olacağım günden 14gun geriye sayinca yumurtlama günü oluyor ya sözde
Haha yok kız yanlış hesaplama hatasıbilerek mi sectin bu tarihibu testler bagımlılık yapıyor resmen
Cuma sabahı 5 de görüşelim ahahahahcuma bende yaparım bak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?