KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

ne kadar isabetli bir tablo olmus ama ben ucgun sehır dısındaydım da elım ayagım tıtredı ahahah tatıle nereye gitiniz

İşte bundan bahsediyordum geç yumurtlayinca regl de geç mi gelecek yoksa 14gun geriye say doğru değil mi,regl olacağım günden 14gun geriye sayinca yumurtlama günü oluyor ya sözde

Canım hakkında güzel olan olsun inşallah çok düşünmemeye çalış ateş ölçmeler vs sürekli bunu düşünme bence akışına bırak, hadi bakalım Kasım'da mutlu haber alacaksın ben inanıyorum

Göğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yap
Bu cevabı bana yazmak istemiştiniz sanırım ?

ne kadar isabetli bir tablo olmus ama ben ucgun sehır dısındaydım da elım ayagım tıtredı ahahah tatıle nereye gitiniz
Umarım benim de krizim gelmez çünkü dağ başındayız bolu tarafına dağ oteline geldik haha test alabileceğim hiçbir yer yok etrafta uslu uslu beklemek zorundayım
Zaten pek de ümitli değilim ya o yüzden test test diye olmuyorum henüz ama bakalım ilerleyen günlerde ne olacak

bilerek mi sectin bu tarihi bu testler bagımlılık yapıyor resmen

bende yapmak istemiyorum istemiyorum ama duramıyorum da bende bu ay ıcın bı termal vılla buldum daha doğrusu bahce katı ama adını villa koymuslar ama termal ama cok guzel ıcınde özell havuzu var sey dıyorum soguyunca gırerım

İşte bundan bahsediyordum geç yumurtlayinca regl de geç mi gelecek yoksa 14gun geriye say doğru değil mi,regl olacağım günden 14gun geriye sayinca yumurtlama günü oluyor ya sözde
Bebişim benim bu zamana kadar hep 14 gün sonra oldu daha erken hiç olmadım şimdi de öyle olmasını bekliyorum aslında ama belirtiler biraz erken başladı gibi geliyor bakalım umarım regl olmam ama olursam göreceğiz yine tutacak mı 14 gün yoksa bu ay patlayacak mıyım

bilerek mi sectin bu tarihi bu testler bagımlılık yapıyor resmen
Haha yok kız yanlış hesaplama hatası ben aslında çocuk henüz olmamışsa yumurtlama dönemi tatile gelsin istedim ama sonradan fark ettim ki geç olmuş tarih eşim de boş ver değiştirme hayırlısı buymuş dedi ben de en kötü yanıma test alırım yumurtlama dönemi geçmişse dedim ama yola çıkmadan tam testleri alacakken kendimi tuttum, açıkçası burada moralimin bozulmasını da istemedim pek, eve dönene kadar kendimi avuturum işte gerçeklerle eve dönünce yüzleşirim buranın tadı kaçmasın dedim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…