KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

benim sürekli çişim geliyor h

bence kasım sana uğur getirecek ben öyle hissediyorum.. 30 kasımda alacağız senin hamilelik haberii

bence kasım sana uğur getirecek ben öyle hissediyorum.. 30 kasımda alacağız senin hamilelik haberini

bence kasım sana uğur getirecek ben öyle hissediyorum.. 30 kasımda alacağız senin hamilelik haberini
Çok amin inşallah

@ silencee07 P Pozitiflerceee Bearhug September Wind ee kızlar test yapcanızmı napcanızbelırtı varmı lekelenme varmı farklı bır durum varmı ben cok geılıyorum
Regl ağrısı dışında belirti melirti yok aşko sivilcem de çıktı zaten geç yumurtladım ben o yüzden geç regl olurum sanıyordum ama belirtiler normal regl gününe göre başladı
Yine de evde olsam duramaz yapardım test ama buraya bilerek getirmedim eve dönene kadar el mecbur bekleyeceğim zaten yaparsam anca pazar günü yani o da dönüşümüz geç saat olur sabah idrarını bekleyeyim dersem oldu sana pazartesi, o güne kadar regl gelmezse tabii her türlü bat beklemeye mahkum ettim yani kendimi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…