Canım şimdi eve geldim böyle olmuş atayım mi
olmazsam yarın sabah yaparım bakalım ay inşaallah vardır bişeyNerdesin nerdeee
Yap garii senden umutluyum aklıma geldin yazam dedim
yarın tekrarla evde teste de bak mutlaka baya gozukuyor cunku ılk bes dkkınınn fotosu dedın bıdeBirşey varmı dersin evde değilim gidince bakarımya umitlendirdin rabbim gönlüme göre versin insalalh
at attCanım şimdi eve geldim böyle olmuş atayım mi
Yaa umitlenmek istemiyorum ama oldumu bukez dersiniz
Ama bu en son attığım bayadir beklemiş halı koruma çizgisi diye düşünüyorum ilk attığım foto da ilk 2 dk da cekmistimgercekten hayalet var gibi
Kızcıkmıs bence evet testın varmı bolca evde yap yapmaya devam etYaa umitlenmek istemiyorum ama oldumu bukez dersiniz
İlk attığın fotoda gördüm ben amaAma bu en son attığım bayadir beklemiş halı koruma çizgisi diye düşünüyorum ilk attığım foto da ilk 2 dk da cekmistim
Evde hiç yok malesef ama akşam eşime getir derim inşallah vardır kurban oldugum Allah bukez yüzüme gulmusturKızcıkmıs bence evet testın varmı bolca evde yap yapmaya devam et
yarın tekrar yap testini belli olur inşaallah rabbim hepimize nasip etsin...Ama bu en son attığım bayadir beklemiş halı koruma çizgisi diye düşünüyorum ilk attığım foto da ilk 2 dk da cekmistim
Adetim 4 Kasım'da olmazsam direk hastaneye giderimgercekten hayalet var gibi
Sen bir tane daha yap kuzum insallah vardırAdetim 4 Kasım'da olmazsam direk hastaneye giderimçünkü düşük oluyor olunca da
benim sürekli çişim geliyor h
bence kasım sana uğur getirecek ben öyle hissediyorum.. 30 kasımda alacağız senin hamilelik haberii
benim sürekli çişim geliyor h
bence kasım sana uğur getirecek ben öyle hissediyorum.. 30 kasımda alacağız senin hamilelik haberini
Çok amin inşallahbenim sürekli çişim geliyor h
bence kasım sana uğur getirecek ben öyle hissediyorum.. 30 kasımda alacağız senin hamilelik haberini
ya gercektenmı hadı bakalım bekleyebılırsen ıkı gun sonra yap daha net gormek adına bata kac kaldıEvde hiç yok malesef ama akşam eşime getir derim inşallah vardır kurban oldugum Allah bukez yüzüme gulmustur1 yıl 6 aydir o ikinci çizgiyi bekliyoruz
Regl ağrısı dışında belirti melirti yok aşko sivilcem de çıktı zaten@silencee07 P Pozitiflerceee Bearhug September Wind ee kızlar test yapcanızmı napcanızbelırtı varmı lekelenme varmı farklı bır durum varmı ben cok geılıyorum
silence senin ne kadar kaldı bataSen bir tane daha yap kuzum insallah vardır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?