KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Nerdesin nerdeee
burdayım işler yogun oldugu için fazla giremiyorum arada bakıyorum bende henuz gelen giden yok ama test yapmaya korkuyorum en son negatif cıkmıştı ne yapsam bilemedim tam oldum diyorum bişey yok adet belirtileri var bugün gügüslerimdede şişlik var sanki bilemedim

Canım tek bir ilişki ile hamilr kalan bir sürü geçtiyse bir test yap derim 3gün geçti diyorsun belkide vardır adet şancısı olup hamile kalan çok oda bir belirti ayırt etmesi zor senin yerinde olsam yapardım
Göğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yap

Göğüs şişliği yazmışsın ben ilk ordan anladım 6 gün oluyo ben öğreneli bugün gecikmemin 1. Günü ve felaket kasık ağrım var. Test yapmamış olsam adet olcam derdim o derece. Bence test yap
ay evet suan en cok sen yenısın bılırsın normal adet agrısı oluyordu degilmi ya

Doktora ne zaman gıtmeyı planlıyorsun ben bugunden ıstedıgım bı dr var devlette ona 16 sına randevu aldım olmazsa ıptal ederim

günaydın kızlar günümüz güzel gecsin bende hafiften başladı adet agrıları bakalım ne olacak olmasada yine kasımdayız illa tutacak kasımda
Nerdesin nerdeee
Yap garii senden umutluyum aklıma geldin yazam dedim

Pik başlamış canım bu aksamı muhakkak değerlendir ve yarından itibaren 2 test yap günde çatlamayı takip et
Aynen şimdi 5-6 gibi yine test yapacağım bakalım yarında yapıcam yaklaşınca çatlama öyle yapıyorum günde iki kez yapıyorum test. Sizce bu akşam değerlendirmede yapıcam yarında çatlama olursa yine yapayım değil mi bir gün ara vermeyeyim

Bir sorun yoksa verme devam et sonra bekle sabırla güzel haberiniz gelir insallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…