Yap kız eline mi yapışırilk mi ilk mi
ondan habersı zyapacaksan ve elınde bolca testın varsa başlasanda olur ben basladım her sabah yapar dururm artık cunku cunku tez canlıyım
Benim de 17 kasım bat ve yumurtlama göremedim dahaAnladım canım valla iyi biliyorsan ne mutlubenimde dün akıntım başladı yoğundu ama ne dün en bugün daha pik değildi ben olurda geç Yumrtlama olursa boşuna gebe kaldım diye düşünmeyeyim diye yapıyorum. Akıntım iki gündür yoğun ama yumrtlama ve çatlamayı görmedim henüz. Zaten bat 17 kasım. Bu hafta benim yüksek doğurganlık haftası hayırlısı olsun inşallah hepimiz için bu ay sağlıklı gebeliklerimiz olsun
Allah razı olsun canım inşallah herkesin kucağı dolsun sağ sağlim bebeklerine kavuşsun herkesAynen canım ben bide okuduğum kadar biliyorum kimide 2-3yumurtam var diye seviniyordu o yüzden inşallah en kısa zamanda sevinçli haberini alırsın canım Allahım kimsenin emeklerini boşa çıkarmasın hepimiz bir birimize dua ediyoruz eminim
İçine düşen çıkamıyor kız testten daha değişik bir bağımlılık bufnd_50 pozitifbiri 3. Bebede beni de yoldan çıkarıp ateş ölçtüreceksiniz valla, ben hiç yapmadığım halde merak saldım
Bende ekler misiniz 16 KasımSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM NewMamaa 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM fnd_50 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM @Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM T TASUU 28 EKİM 24 KASIM
İtiraf ediyorum aslında ateş falan da ölçmeyecektim bu ay ama siz ölçtükçe canım istedi dayanamadım döngünün 11. Gününden beri ölçüyorum ateş sessiz sessiztablo şöyle seyrediyor. Bugün birden inanılmaz arttı sanırım yumurtlamadan sonraki evreye girmiş bulunmaktayım bakın pozitifbiri Papatyamaviss
fnd_50 pozitifbiri 3. Bebede beni de yoldan çıkarıp ateş ölçtüreceksiniz valla, ben hiç yapmadığım halde merak saldım
Bekliyoruz da umut yok valla benim.. Ay başında bu ay olcak hissediyorum dedim ama gün yaklaşınca ne belirti var ne birşey umudum kırılıyor sanki. İnşallah hepimiz o çift çizgiyi en yakın zamanda görürüz...Doğrusu o kuzum zaten mın 10 beklemek benımkısı heyecan aramak
Artık kan ver lütfen
adet tarıhın ne olarak gozukuyordu
En kotu aynı gün adet oluruz yeni ayda beraber bekleriz batımızıahaha ben basladım ama doğrumu asla 2-3 kasım bencce mın
Bugün ateşim birden yükselmesi yumurtlamanın bittiği evreye girmiş olduğumu mu gösteriyor canoÇok guzel ama bu tabloomaşallah ateş ölçme candır kizlar bakın oturdum uslu uslu adetimi bekliyorum çünkü neden adet ateşime geldim sayılır kafa rahatladı belirti aramıyorum hoş adet yok hala ama olsun bir anda böyle fırlarsa o zaman iskillenirim işte
İlk 10 gün yok ama adetin 11. Gününden itibaren ölçtüm bugün 19. Gündü 8 gündür falan yani3 e kalmadan da dene bence, adet ateşini bilirsin en kötüsü
fnd_50 daha dün seni düşündüm keşke ölçmeye devam etseydi diye kalbim temizmiş desene
Canım hakkında güzel olan olsun inşallahGünaydın kızlarateş tablom düştü bugün benim hanfendi gelir artık... Yine de test de yaptım negatif , hayırlısı Allah'tan Rosebelle Papatyamaviss ve tüm fıstık anneler öbür aya beraberiz zaten Kasım topiginden devamkeeee
Merhabalar hayırlı olsun öncelikle benimde 13 kasım ekler misinizSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM @melegim can 5 KASIM @trkn0709 8 EKİM 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM @silencee07 6 EKİM 5 KASIM NewMamaa 10 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM @1ebe 11 EKİM 6 KASIM Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM @Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM fnd_50 14 KASIM @Eozlemtsn 15 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM @Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM T TASUU 28 EKİM 24 KASIM
Seninle günlerimiz aynı ve bende bu ay ilk defa ovü testi kullandımMerhabalar ben buralarda yeniyim :) beni de ekleme şansınız var mı? Sat 10 ekim.. Bat 5 kasım.. Ovulasyon testini de ilk defa yaptım bu ay.. 23ekimde pik oldu 24de silindi o arada yumurtlama oldu herhalde:) Şimdi bekliyorum... Bir de ateş ölçmeyi araştırırken burayı gördüm. Yarından itibaren bende ölçeyim. Ama hangi programı kullancam bilmiyorum
Bugünde degerlendır mutlaka bence ates çok masumİtiraf ediyorum aslında ateş falan da ölçmeyecektim bu ay ama siz ölçtükçe canım istedi dayanamadım döngünün 11. Gününden beri ölçüyorum ateş sessiz sessiztablo şöyle seyrediyor. Bugün birden inanılmaz arttı sanırım yumurtlamadan sonraki evreye girmiş bulunmaktayım bakın pozitifbiri Papatyamaviss
Canım görmemişim sanırım ekledim listeyeKızlar herkese selam, ultrason günümdü bugün ve 4-5 yumurta varmış sadece malesef biliyosunuz görünenlerin hepsi dolu da olmayabiliyor, çok üzüldüm inşallah artar duanıza ihtiyacım varbu arada doktorum taze transferin daha uygun olduğunu söyledi yani kasımda transferim olacak yumurta kısmını halledebilirsek… @My_Moonlight06 @Ginnys Rosebelle
Listeye eklenmemişim canım unuttun mu beni bat 18 kasım sat 24 ekim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?