KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

İtiraf ediyorum aslında ateş falan da ölçmeyecektim bu ay ama siz ölçtükçe canım istedi dayanamadım döngünün 11. Gününden beri ölçüyorum ateş sessiz sessiz tablo şöyle seyrediyor. Bugün birden inanılmaz arttı sanırım yumurtlamadan sonraki evreye girmiş bulunmaktayım bakın pozitifbiri Papatyamaviss

Eklentiler

• DD216200-C761-4EC7-BC4A-071A39B8B7B9.jpeg
    160,1 KB · Görüntüleme: 35
ilk mi ilk mi
ondan habersı zyapacaksan ve elınde bolca testın varsa başlasanda olur ben basladım her sabah yapar dururm artık cunku cunku tez canlıyım
Yap kız eline mi yapışır

Bolca test olması pozitif çıkınca da iyi oluyo, ben koyulaşmayı takip etmek için bitirdim evdeki testleri şimdi bi kaç tane daha alsam mı acaba diyorum

Benim de 17 kasım bat ve yumurtlama göremedim daha kaderdaşım benim

Allah razı olsun canım inşallah herkesin kucağı dolsun sağ sağlim bebeklerine kavuşsun herkes

Bende ekler misiniz 16 Kasım

Çok guzel ama bu tabloo maşallah ateş ölçme candır kizlar bakın oturdum uslu uslu adetimi bekliyorum çünkü neden adet ateşime geldim sayılır kafa rahatladı belirti aramıyorum hoş adet yok hala ama olsun bir anda böyle fırlarsa o zaman iskillenirim işte

3 e kalmadan da dene bence, adet ateşini bilirsin en kötüsü
fnd_50 pozitifbiri 3. Bebede beni de yoldan çıkarıp ateş ölçtüreceksiniz valla, ben hiç yapmadığım halde merak saldım
fnd_50 daha dün seni düşündüm keşke ölçmeye devam etseydi diye kalbim temizmiş desene

Doğrusu o kuzum zaten mın 10 beklemek benımkısı heyecan aramak
Bekliyoruz da umut yok valla benim.. Ay başında bu ay olcak hissediyorum dedim ama gün yaklaşınca ne belirti var ne birşey umudum kırılıyor sanki. İnşallah hepimiz o çift çizgiyi en yakın zamanda görürüz...

Bugün ateşim birden yükselmesi yumurtlamanın bittiği evreye girmiş olduğumu mu gösteriyor cano dün çok yoğun yumurtlama akıntım ve kaşık ağrım vardı dün gündüz. Gecesine ilişki oldu bilmem yetişmiş miyizdir ama hayırlısı diyorum artık. Bundan sonra da bekleme modu artık. Aynen ya öbür türlü aklım hep teste gidiyor böyle aklıma test gelmiyor

3 e kalmadan da dene bence, adet ateşini bilirsin en kötüsü

fnd_50 daha dün seni düşündüm keşke ölçmeye devam etseydi diye kalbim temizmiş desene
İlk 10 gün yok ama adetin 11. Gününden itibaren ölçtüm bugün 19. Gündü 8 gündür falan yani kalbin temiz aynen canım

Merhabalar hayırlı olsun öncelikle benimde 13 kasım ekler misiniz

Seninle günlerimiz aynı ve bende bu ay ilk defa ovü testi kullandım

Bugünde degerlendır mutlaka bence ates çok masum

Canım görmemişim sanırım ekledim listeye inşallah hakkında güzel olan olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…