KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Pikten sonra silinmeye başladığı tarıh

Ovulasyonda çatlama gördüysen 14 gün sonra regli oluyorsun yumurtlaman dan sayabilirsin canım bende 2 ay ovu testi kullandim takvimle hic alakası olmayan günler yumurtlama oldu 14 gün ise regli oldum sen ovu testine göre yap hesaplamani

Aynen öyle canım ne güzel söylemişsin

Ahahah dımı ama bana rol model oldu o ben bikere kan verirken röntgen odasının önünde bekledım dıye radyasyon a maruz. Bıraktım dıye aylarca vıcdan azabı cektım
Haha biz böyleyiz aşko illa manyak olucaz kendimize dar edicez dünyayı yoksa hatrimiz kalıyor

Kızlar ovulasyon testinde 23te pik gördüm 24te silindi. 24ten itibaren sayınca bugün 8. gün.. En erken ne zaman test yapmak gerekir sizce. 13. Günde bat tarihim. Genelde tutuyor o..

Benim de öyle.

Hayırdır inşallah

Ben olsam çoktan ağzının payını verirdim.o düşüncesizden arkadaş falan olmaz söyliyim sana
Dün son raddeme geldi zaten bi daha yapsın bakalım da ne duyacak ayıp ya terbiyesizlik saygısızlık sen kimsin ki iki kişi arasındakine karışıyorsun.

Az önce erken gebelik testi yaptım da boş çıktı, ovulasyonda yumurtlama görmedim ama şansımızi deneyelim dedik
yumurtlama gördüm ama çatlamaya emin değilim:) klomen kullandım ki benim yumurtlama da sorun yoktu doktor arkadaşım olduğu için yumurta büyüklüğüne baktı bu gece çatlar bugünü yarını değerlendir dedi. 22 ve 23 kasım için demişti ama 24te çatladı tabi onuda boş geçmedim :)

eee kizlar ben ne diyeyim oglum 10 yasinda ve ben ocakta 41 yasima giricem millet benim icin kisir diyodur cocugu olmuyor baska diyordur ...bu sene artik oglum cok dua eder oldu anne insallah bitane kardesim olur herkesin kardesi var diyor bunu duydukca ben uzuluyorum...

Kızlar ovulasyon testinde 23te pik gördüm 24te silindi. 24ten itibaren sayınca bugün 8. gün.. En erken ne zaman test yapmak gerekir sizce. 13. Günde bat tarihim. Genelde tutuyor o..
benımde 24 de sılındı 8gunm yanı ben yaptım tık yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…