• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Nasıl ağrım var nasıl anlatamam 😓 battaniye ile yattım sıcacık olmuşum ama geçmiyor, adet ağrısı gibi değil ya farklı sanki bu. Şey kemiğinin arka tarafı bele vuruyor. Birazdan gezmeye çıkacağız inşallah psikolojiktir de geçer 😣 belirtiler yoğun ama gelen giden yok. WC ye gitmekten sıkıldım normalde de çok giderim ama çıkamaz oldum sanki

Şu teste bir filtre yapar mısınız ya duramıyorum ben birdaha yaptım 2 saat önce

Eklentiler

• IMG_20221030_145036.jpg
    IMG_20221030_145036.jpg
    39,5 KB · Görüntüleme: 62
Kaç aydır istiyorsun canım ben daha yeni düşük yaptım 5 ekimde düşükten sonra hemen kalırım diye umut ettim ama boş çıktı

Daha bu ay istedik canım 3 bebeği
Ama oğlumdan once hem Eylül ayında bir hamile kaldım kimyasal oldu ara verdim istemedim korktum sonra Şubat'ta tekrar hamile kaldım ama onda değerim 5.98 di zaten o hemen kimyasala döndü nisanda oğluma hamile kaldım adete 3 gün kala öğrendim
Birde ben Mart adetinde bal tarçın çörek otu yapmıştım bilmiyorum duydun mu

Kızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi????? :emir_bebek: :halay:
Yaaa tebrik ederim başgan 😍😍😍🤭🤭🤭💙🧿 topik açan hamile kalıyor ya ne güzel Kasım gelmeden senden de geldi ikinci güzel haber grup bommmba gibi başladı valla helallll 🧿🧿🧿😍😍😄😄😄 peşinizden gelmek dileğiyle
Sağlıkla ilerlesin inşallah canım

Back