Ben listede yokumm sat 13 ekim bat 8 kasımKızlar tesadüfen gördüklerimi listede düzenliyorum ama çoğunu göremeyebilirim . Regl olanlar , negatif ya da pozitif görenler Beni etiketleyin lütfen inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben listede yokumm sat 13 ekim bat 8 kasımKızlar tesadüfen gördüklerimi listede düzenliyorum ama çoğunu göremeyebilirim . Regl olanlar , negatif ya da pozitif görenler Beni etiketleyin lütfen inşallah hepimizin hakkında hayırlısı olsun
Umutsuzluğa kapılmak yok devam olucak inşallahBen oldum canım diger adet 25 kasım
Kaç aydır istiyorsun canım ben daha yeni düşük yaptım 5 ekimde düşükten sonra hemen kalırım diye umut ettim ama boş çıktı
Maşallah hızlısın canım inşallah randevunu iptal etmeye gerek kalmaz da bebişini görmeye gidersin canım benim
Şu teste bir filtre yapar mısınız ya duramıyorum ben birdaha yaptım 2 saat önce
Dur bı durŞu teste bir filtre yapar mısınız ya duramıyorum ben birdaha yaptım 2 saat önce
Canım hormon baktırdım mi hayit macunu içinkizlar hamile kalmak icin adetten sonra bir dolu bir bos olarak mi degerlendiriyorsunuz..kusura bakmayin biraz acik yazdimhayit macunu 9 gundur kullaniom zamaninda kadin dogumcu bile onermisti bir dolu bir bos diye sperm sayisi oyle cogalirmis ..
4 gün kala silik de olsa çıkar canım yapabilirsin bencebat 4 olan hanımlar test yapan oldumu test yapsam yarın sabah birşey cikarmi
Eline sağlık kuzuCanım böyle yaptım ama daha düzgün yapan varsa yapabilir
Ya duramioz heralde ama adet olacak gibiyim de kuzu, az kaldı ben de bazıları kendini kesip kanıyla karıştırıp teste dokuyormus ya onlar gibi olacam Müslüm babaaaaa diye başlarım artıkDur bı dur
Ayy maşallah canım pozitif vallaKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
hormonlarim amhde iyi dogurganlik cok var dedi doktor bende sadece catlamadi icin hayit macunu kullaniom hayit macunuCanım hormon baktırdım mi hayit macunu için
Pırıl pırıl çift çizgi tebrik ederim canımmmKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Yaaa tebrik ederim başgan topik açan hamile kalıyor ya ne güzel Kasım gelmeden senden de geldi ikinci güzel haber grup bommmba gibi başladı valla helallll peşinizden gelmek dileğiyleKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Çalsın sarkılarrrKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Ahahah sabredemeyenler kulübü bende yarın yapcam kıEline sağlık kuzu
Ya duramioz heralde ama adet olacak gibiyim de kuzu, az kaldı ben de bazıları kendini kesip kanıyla karıştırıp teste dokuyormus ya onlar gibi olacam Müslüm babaaaaa diye başlarım artık
Koş koş çok belli silik değil kesin pozitif koş kan ver cAnımKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????