Yaaaa hayırlı olsun canımm tebrikler çok sevindimmKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yaaaa hayırlı olsun canımm tebrikler çok sevindimmKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Kızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Kızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Ahahah sabredemeyenler kulübü bende yarın yapcam kı
İzabelyaaaaaaaa yaaaaa çok güzel Allahım kendim gibi sevindim Allahım sağlıkla tutunsun inşallah bebişin sana. Belirtin var mıydı kuzum bat ne zamandıKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
11 ve 8 benimkilerdeBiri 14 digeri 8 canım seninkiler
Benim yumurtalama akıntım bugün geldi kaşık ağrım da bayağı oldu muhtemelen 14 Kasım bat olacak. Beni de yazar mısınızSelam kızlar gelin bu süreci birlikte yaşayalım
ANNE ADAYI
SAT
BAT
DURUM@iremgns 1 EKİM 1 KASIM @Beyazmelek11 1 EKİM 1 KASIM LeucotheaThemis 5 EKİM 1 KASIM @Pimpirikli10 2 EKİM 1 KASIM Rosebelle 4 EKİM 2 KASIM @beyons 2 KASIM @babylovev 3 KASIM @ZumraNil 4 EKİM 3 KASIM @Mervenur277 6 EKİM 3 KASIM@hasgrl 7 EKİM 4 KASIM @nunu8991 7 EKİM 4 KASIM pozitifbiri 8 EKİM 4 KASIM @Bebisee 4 EKİM 4 KASIM @cizgilibirblog 9 EKİM 4 KASIM melegim can 5 KASIM trkn0709 5 KASIM @Eymen01 6 EKİM 5 KASIM @dunya162 8 EKİM 5 KASIM @yagmursulari 8 EKİM 5 KASIM silencee07 6 EKİM 5 KASIM @Bearhug 11 EKİM 6 KASIM P Pozitiflerceee 11 EKİM 6 KASIM @Papatyamaviss 11 EKİM 8 KASIM @Ozlenenhanim 8 EKİM 8 KASIM @trueliving_ 8 KASIM @hanzade_87 12 EKİM 8 KASIM @BuDunyaninMukafatiOlmali 8 KASIM S Simgeklcc 13 EKİM 8 KASIM @September Wind 12 EKİM 9 KASIM @Narekilic 12 Ekim 9 KASIM @Minicikfzt 10 KASIM @dream2311 14 EKİM 11 KASIM @mmelekkkk 11 KASIM @melek076 14 EKİM 11 KASIM @Nuhra2 14 EKİM 11 KASIM @ozlemem 12 EKİM 12 KASIM @Feyzacim 14 EKİM 11 KASIM @Aden2023 13 KASIM @Devakus 14 KASIM @Kaktushane 14 EKİM 15 KASIM @Wanda Maximoff 15 KASIM @Giraffiee 16 KASIM @destinesiaa 17 KASIM @Ncct 19 EKİM 15 KASIM @Cey1an 17 EKİM 16 KASIM @lavinya- 20 EKİM 17 KASIM @mavilihayat00 21 EKİM 17 KASIM @Gezenlady 21 EKİM 18 KASIM @Safransari 22 EKİM 18 KASIM @kubuss 23 EKİM 22 KASIM @didom65 @babylovev 28 KASIM
Ahh insallahSarılalım canım inşallah allah nasip eder
Hormon baktırmak mi lazım canım,ben de almayı düşünüyorum daCanım hormon baktırdım mi hayit macunu için
Eline sağlık kuzu
Ya duramioz heralde ama adet olacak gibiyim de kuzu, az kaldı ben de bazıları kendini kesip kanıyla karıştırıp teste dokuyormus ya onlar gibi olacam Müslüm babaaaaa diye başlarım artık
Kız o t cizgisinde gölge mi varDur bı dur
YaaaaaaaKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Evet hırmonlarda sıkıntı varsa kullanılıyorHormon baktırmak mi lazım canım,ben de almayı düşünüyorum da
Sakin ama sakin hormon testi olmadan bunlari kullanmayın kas yaparken göz çıkar Allah korusun. Kist olur hormonlar zıplar aman amanHormon baktırmak mi lazım canım,ben de almayı düşünüyorum da
HAyırlı olsun canımmmm gözün aydın bizede dua et balımm allah tamamına erdirsin inşallahKızlar inanamıyorum buraya koşun az önce yaptım pozitif çıktı elim ayağım titriyor yanlış görmüyorum değil mi?????
Şansa gibi misafir bitmiyor alelacele yaptım bi şeyler kuzum ben de gördüm gibi hayırlara vesile olsun.Bir gölge farkettim ama konduramadim, sabah ateşim düşmez insallah eline sağlık kuzum
Var canım gözün aydın biz bu ay sevinçli haber veremedik diger ayda hamile olmayanlara inşallahBir gölge farkettim ama konduramadim, sabah ateşim düşmez insallah eline sağlık kuzum