Benimde de adet bitimşnde olur adet başlarken direk kırmızıHayır adet bitiminde bir iki gün kahveye döner ama normal seyrinde yaşadığım adet bitimi, onun öncesinde gelmedi hiç.
Kasık agrısı varsa oluyor genelde yumurtlama canımKızlar yumurtlamaya yakın belirtiniz oluyor mu bende kasık ağrısı başladı bugün hafif ara ara diğer ay hiç yumurtlamam olmadı akıntım v.s hiç olmadı yumurtlamam geliyor olabilir mi sizce? yine yumurtlama olmaz diye çok korkuyorum sürekli düşünüyorum. uygulamalara göre haftaya yumurtlamam gerçekleşmesi lazım
14 pik bence bi gün daha değerlendirBu ay bırgebenın günlüğünden test alıp yapan kızlar benımki sabah 11 de böyle çıktı çatlama olmuş degılmi bugünde degerlendırdık devam mı beklemeye grceyımmıPapatyamaviss @Bearhug
Daha seninde 7 gün var erken değil mi test için
Vallahi bugün hiç bisey yok normal akıntı var ama kasiklarim çok ağrıyor inşallah olmaz diye dua ediyorum senin de benim gibi olmuş sankiGerçekten mi kızzzzz ayyy durduysa yerleşme kanamasıdır inşallah canım benim hemen haber et merakta bırakma
Senin lekelenme olalı 2 gün oldu galiba degil mi eger yerleşme kanaması ise yerleşmeden 4 gün sonra test yaptın mı çıkıyor canım bende akıntı bile yok sadeve gögüslerim şiş biraz hassas yani sol bacagıma agrı giriyor arada birVallahi bugün hiç bisey yok normal akıntı var ama kasiklarim çok ağrıyor inşallah olmaz diye dua ediyorum senin de benim gibi olmuş sanki
Evet dün sabah tan sonra kesildi hafif pembemsi lekeydi bugün bisey yok kasiklarim ağrıyor başka bi belirtim yok hayırlısı olsun bakalımSenin lekelenme olalı 2 gün oldu galiba degil mi eger yerleşme kanaması ise yerleşmeden 4 gün sonra test yaptın mı çıkıyor canım bende akıntı bile yok sadeve gögüslerim şiş biraz hassas yani sol bacagıma agrı giriyor arada bir
İnşallha vardır canım allahım nasip etsin her ay beklemek çok zor stresli benşmde var kasık agrım adet olacakmış gibi ama yerleşme kanamsı olabilir çünkü yerleşme kanaması adet gününden 3 5 gün önce olurmuş ondan umutluyum ama sen daha umutlu ol şansın daha çok ben düşük yaptıgım için lekelenmeler normal olabilir yani adet olabilirm gibiEvet dün sabah tan sonra kesildi hafif pembemsi lekeydi bugün bisey yok kasiklarim ağrıyor başka bi belirtim yok hayırlısı olsun bakalım
Canım pembeyse yerleşme olabilir hem kasik agrinda var,beklenen adet tarihin hangi gün ?Evet dün sabah tan sonra kesildi hafif pembemsi lekeydi bugün bisey yok kasiklarim ağrıyor başka bi belirtim yok hayırlısı olsun bakalım
Tmm canım teşekkür ederim inşallah öyledir içimi rahatlattın birazKasık agrısı varsa oluyor genelde yumurtlama canım
İnşallah canım inşallah bazen o kadar doluyorum ki aglamak geliyor içimden hepimiz bir ümit bebeklere kavuşabilmek için çabalıyoruz acaba şöylemi oldu böylemi oldu gerçekten burası rahatlatıyor insanı en azından herkez birbirine yaşadıgı konularda yardımcı oluyor herkeze çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlünüzdeki duanızı kabul etsin inşallah bak yine duygulandım hamilemiyim acepTmm canım teşekkür ederim inşallah öyledir içimi rahatlattın biraz
Aynen canım bende aynı senin gibiyim bazen benimde ağlayasım geliyor doluyorum sonra buraya giriyorum ümitleniyorum bi yandan da çok mundüşünüyorum diyorum ama sizlerle konuşmak insana çok iyi geliyor insan bi rahatlıyor yakınlarına danışamadığını soramadığını burada bir birimize soruyoruz yol gösteriyoruz çok hoşuma gidiyor ve bazen görüyorum arkadaş edinenler oluyor gerçekten çok hoşuma gidiyor herkes çok içden amin inşallah herkesin gönlünden geçen olsun inşallah herkes tez zamanda inşallah güzel bebiş haberlerini alırİnşallah canım inşallah bazen o kadar doluyorum ki aglamak geliyor içimden hepimiz bir ümit bebeklere kavuşabilmek için çabalıyoruz acaba şöylemi oldu böylemi oldu gerçekten burası rahatlatıyor insanı en azından herkez birbirine yaşadıgı konularda yardımcı oluyor herkeze çok teşekkür ederim allah hepimizin gönlünüzdeki duanızı kabul etsin inşallah bak yine duygulandım hamilemiyim acep
Kan testi verdim negatif .. ben anlamadım ilk defa kahve leke ile karşılaştım 1 gün oldu devamı gelmedi böyle bir şey hiç başıma gelmemişti ya da tamamen haftalardır burda yorum okumaktan psikolojik beynime hükmediyorum. Ovülasyon sonrası 14. Gün kan testi çıkmama ihtimali varsa ihtimalle bekleyeceğim ..ben normal evde test yapacam öyle negatif cıkarsa kan vermeye gerek olmaz
2 kasım canım inşallah öyledirCanım pembeyse yerleşme olabilir hem kasik agrinda var,beklenen adet tarihin hangi gün ?
Endişelenip de kendini strese sokma hiç. Aynısını önceki ay ben de yaşadım.İlk kez yumurtlama olmamıştı moralim bozuldu ama bu ay daha sakinim ovulasyon testlerinde bu sabah pik gördüm. Sana da tavsiyem stres yapıp süreci geciktirme. Bugünkü yumurtlamada hafif kasık ağrısı oldu başka da belirti yoktu.hatta dün testim bayağı silikti o yüzden bugün de pik görmeyi beklemiyordum bak atayım sana daKızlar yumurtlamaya yakın belirtiniz oluyor mu bende kasık ağrısı başladı bugün hafif ara ara diğer ay hiç yumurtlamam olmadı akıntım v.s hiç olmadı yumurtlamam geliyor olabilir mi sizce? yine yumurtlama olmaz diye çok korkuyorum sürekli düşünüyorum. uygulamalara göre haftaya yumurtlamam gerçekleşmesi lazım
1 Aralıkta 4.5 yaşında olacak teyzesiiiiii kardeşi olsun istiyoruz artık yani ikincisiniYaa şeninde mi ikinci kaç yasındas
Evet ikinciyi kardeşi olsun istiyoruz canımAaa ben senin ilk sanıyordum oğlusun mu var
Ay çok sağol canım rahatlattın beni inşallah yumurtlamam grlmiştir artık ovulasyon testi yapmıyorum anlıyordum eskiden akıntımdan ama geçen ay olmadı hiç ondan anladım inşallah bu ay olur. Bu sefer tutar inşallah hepimizde de hayırlısı ileEndişelenip de kendini strese sokma hiç. Aynısını önceki ay ben de yaşadım.İlk kez yumurtlama olmamıştı moralim bozuldu ama bu ay daha sakinim ovulasyon testlerinde bu sabah pik gördüm. Sana da tavsiyem stres yapıp süreci geciktirme. Bugünkü yumurtlamada hafif kasık ağrısı oldu başka da belirti yoktu.hatta dün testim bayağı silikti o yüzden bugün de pik görmeyi beklemiyordum bak atayım sana da
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?