KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Benim oğlumda 37 haftalık doğdu benim zaten toptan tehlikeli geçiyo gebeliğim kan sulandırıcılarla progestan aspirin vs ilaçla geçiyo

Tamam cok teşekkür ederim dikkatli olacağım sigara konusunda ve ben kasimda basliyacagim tüp bebeğe büyük ihtimal kasimda sonuclanacak tutup tutmiyacagi çünkü adetimin 2 yada 3 gunu cagirdi kasimda adet olacagim

Peki normal adetlerinizde kahverengi hiç gelmez mi ?

Zaten benim adet günü olma sebebi geç döllenme belkide senin olması gerektiği gün döllendi ve tutunma kanaması geldi bakalım yarına kadar neler değişecek yada hiç gelmezse aynı lekelenme meşaleleri yakarız sanada

Beklemekten başka çaremiz yok zaten canım ama kasıklarım çok agrıyor içten içe geliyordur belki

Kızlar yumurtlamaya yakın belirtiniz oluyor mu bende kasık ağrısı başladı bugün hafif ara ara diğer ay hiç yumurtlamam olmadı akıntım v.s hiç olmadı yumurtlamam geliyor olabilir mi sizce? yine yumurtlama olmaz diye çok korkuyorum sürekli düşünüyorum. uygulamalara göre haftaya yumurtlamam gerçekleşmesi lazım

Benim de 2 kasım benim lekelenme durdu ilk defa öyle bisey oldu yarın test yapacam inşallah güzel sonuçlar alırım ama kasiklarim belim çok ağrıyor
Gerçekten mi kızzzzz ayyy durduysa yerleşme kanamasıdır inşallah canım benim hemen haber et merakta bırakma

5 kasım canım çok az pembe leke geldi bir defa adet olacam galiba dedim arkasına kahve leke geldi çok açık 3 saat ara ara geldi şuan birşey yok beklemedeyim canım adetse yarın olurum
Pardon canım 2 kasım karıştırdım ekim ayı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…