Benim oğlumda 37 haftalık doğdu benim zaten toptan tehlikeli geçiyo gebeliğim kan sulandırıcılarla progestan aspirin vs ilaçla geçiyoKasım'da öğrendim 20 Aralık'ta kestik cnm
Çünkü oğlumda 25 haftalıkken erken doğum tehlikem oldu 17 gün hastanede yattım şükür 40 haftalıkken doğdu ama doktorum emzirmeyi kes çünkü erken doğum tehlike geçmişin olduğu için göğüs ucun uyarilmasin dedi kasılmaları tetikler diye
İnşallah bu ay güzel haberler alırızBenim oğlumda 37 haftalık doğdu benim zaten toptan tehlikeli geçiyo gebeliğim kan sulandırıcılarla progestan aspirin vs ilaçla geçiyo
Süt gibide değil çoğalmıyoda sapsarı su gibi ama yapış yapış Bi sıvı geliyor ağrıda yapmıyor ama denerim canım saolBen nane yağı sürmüştüm canım uçlarına geri gider derler süt öyle yapmıştım
Ay inşallah canım ya minicik Bi kızım olsun çok istiyorumİnşallah bu ay güzel haberler alırız
Allah gönlüne göre versin inşallah canımAy inşallah canım ya minicik Bi kızım olsun çok istiyorum
Allah hepimizin gönlüne göre versin anneliği haketmeyen insanlar yerine sizin ve buradakiler gibi isteyen herkese versin inşallahAllah gönlüne göre versin inşallah canım
Daha seninde 7 gün var erken değil mi test içinGünaydın guzel annelertest negatif çıktı ateş tablomu da atıyorum hatta femometre yorumlamış onu da atıyorum (ben iki programı beraber takip ediyorum )
Tamam cok teşekkür ederim dikkatli olacağım sigara konusunda ve ben kasimda basliyacagim tüp bebeğe büyük ihtimal kasimda sonuclanacak tutup tutmiyacagi çünkü adetimin 2 yada 3 gunu cagirdi kasimda adet olacagimHoşgeldin canım
Anladım canım inşallah dilediğiniz gibi geçer süreçben listeye ekledim tarih yazmadan.peki bir de şu şekilde sorayım eğer tutarsa Kasım'da mı güzel haberi alacaksınız?
Canım doktorun ne diyorsa onu dinlemelisiniz sigara çok zararlı bu süreçte asla önerilmiyor zaten. Sigara ve alkol hem kadına hem erkeğin spermlerine zarar veriyor. Şöyle düşünün bebiş ve onun sizin sağlığınız çok daha önemli. Bu güzel yolda yürürken bazı keyfi şeylerden hepimiz vazgeçiyoruz. Tabi yine de siz bilirsiniz
Adet olmazsam ben varımBat 5 Kasım kimler var şuan ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz ben test konusunda da tecrübesizim iki gebeliğimdede kanda öğrenmiştim
Peki normal adetlerinizde kahverengi hiç gelmez mi ?Ben hamile kaldığımda tam adet günü açık pembe leke geldi ardından dediğin gibi kahve geldi o gün içinde dedim yine adet oluyorum hamile değilim falan eşime. Bir fark ettim devamı gelmiyor sonra şehir dışına düğüne gittim orda 3 gün kaldım ama içim içimi yiyor eve döner dönmez adetim 3 gün geçmiş oldu bir test yaptım çift çizgi yani senin anlattığın bende yerleşme kanamasıymış. İnşallah sende şuan onu yaşıyorsundur. Devamı gelecek mi takip et yarın sabah kadar bakalımBenim geç döllenme olmuş çift çizgi çok silikti düşün adetim 5 gün geçmişken kan verdim 90.1 çıkmıştı 2 haftalık falansın demişti sağlık ocağı.
Zaten benim adet günü olma sebebi geç döllenme belkide senin olması gerektiği gün döllendi ve tutunma kanaması geldi bakalım yarına kadar neler değişecek yada hiç gelmezse aynı lekelenme meşaleleri yakarız sanadaŞuan tertemiz canım önce oembe leke silince geldi sora iç çamaşırıma çokaçık kahve sulu gibi 3 saat içinde oldu bunlar şuan
Benim adetime de 5 gün var şuan adet günümden önce böyle birşey yaşamadım hiç
Hayır adet bitiminde bir iki gün kahveye döner ama normal seyrinde yaşadığım adet bitimi, onun öncesinde gelmedi hiç.Peki normal adetlerinizde kahverengi hiç gelmez mi ?
Beklemekten başka çaremiz yok zaten canım ama kasıklarım çok agrıyor içten içe geliyordur belkiZaten benim adet günü olma sebebi geç döllenme belkide senin olması gerektiği gün döllendi ve tutunma kanaması geldi bakalım yarına kadar neler değişecek yada hiç gelmezse aynı lekelenme meşaleleri yakarız sanada
Bende 5 i canım ama su an düşünmüyorum yapmayı 2 gün kala deneyecegimBat 5 Kasım kimler var şuan ne zaman test yapmayı planlıyorsunuz ben test konusunda da tecrübesizim iki gebeliğimdede kanda öğrenmiştim
Canım adet mi oldun senin daha var di sankiBeklemekten başka çaremiz yok zaten canım ama kasıklarım çok agrıyor içten içe geliyordur belki
5 kasım canım çok az pembe leke geldi bir defa adet olacam galiba dedim arkasına kahve leke geldi çok açık 3 saat ara ara geldi şuan birşey yok beklemedeyim canım adetse yarın olurumCanım adet mi oldun senin daha var di sanki
Gerçekten mi kızzzzz ayyy durduysa yerleşme kanamasıdır inşallah canım benim hemen haber et merakta bırakmaBenim de 2 kasım benim lekelenme durdu ilk defa öyle bisey oldu yarın test yapacam inşallah güzel sonuçlar alırım ama kasiklarim belim çok ağrıyor
Pardon canım 2 kasım karıştırdım ekim ayı ile5 kasım canım çok az pembe leke geldi bir defa adet olacam galiba dedim arkasına kahve leke geldi çok açık 3 saat ara ara geldi şuan birşey yok beklemedeyim canım adetse yarın olurum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?