KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

Kuzum hiç ama hiç kalbini bozma çünkü çok normal çok çok minik daha bundan çok daha düşük degerle öğrenenler oldu forumda güzel güzel artacak inşallah
Yaaa gebelik takvimini yesinler gözyaşım pıt temmuz annesi mi olacaksın sen şimdi oyy geliyor duygusal minnoş bir yengeç burcu desene
Bak göğsüm kasığım çok ağrıyor diyordun demek ki belirtiymis demek ki adet günü gelmeden de belirti oluyor ya

Kızlar erken gebelik testi kaç güne kadar sonuç veriyor

Sizin ovülasyon tarihi neydi benim de 3 Kasım
Ben ovülasyon testi kullanmıyorum da canım ama akıntımdan biliyorum 17. 18. 19 akıntım devam etti yumrtlamam oldu yani 5 ekşmde süşük yaptım adet günü 5 ekimden tutacakmışım 26 güne bir oluyorum 2 kasım adet günüm ama düşükten dolayı uzayabilşrmişte adet günüm

Kuzum dua ediyorum bol bol çareyi onda buldum hem sizin için hem kendim için.
Biz hayırlısıyla üçlüyü sıralıyoruz ikizler, yengeç, Aslan
Göğsüm öyle bir şişti öyle bir şişti ki regl dönemi yaklaşınca giydiğim geniş kalıplı sütyenler bile sıktı öyle olunca test yaptım zaten kuzum. Off Allah’ım sana da nasip etsin inşallah Birlikte büyütelim birlikte beklediğimiz gibi

Aramızda 3-4 gün var ovülasyon . Bende yarın sabah yine yaparım bu akılla merak

Göğüs hassasiyeti deyince siz ben bi düşüyorum çünkü bende sifir sifir sifir bugün kasık ağrım da çok olmadı, çok çok az genele yayılan bir sancım oldu sadece rahat oturmak istedim bacak bacak üstüne atmak istemedi vücudum. Ateş de yükselmiyor haydi bakalım zabaaanan test ne çıkacak , eğer böyle gebelik ogrenirsem gerçekten şok olur bana.

Ben 10 gün önce yaptım çıkmamıştı sınra adete 4 gün kala 5 tl lik testle yaptım çıkmıştı

Benimde 9 gün var canım adete ama inanılmaz bir kasık ağrısı ve baş ağrısı var 2 gebeliğimde hatırlamıyorum hiç nasıl olmuştu diye ama tek bildiğim adet olacağım zaman pat diye olurum hiç sancım olmazdı

Valla şuan bende öyleyim kasıklarım geriliyor gibi agrı var kramp giriyor sol bacagıma gögsüm şişiyor adet mi alacam bebek mi gelecek çözemiyorum beklemekten başka çaremiz yok

yüksek ihtimal öyle gidecek benim meraktan son günlere doğru merak arttı bide yumurtlamadan 4 gün geçti kasık bel ağrıları başladı ondan tedirgin çok oldum normalde böyle şeyler olmaz
Yumurtlamadan 9 gün geçince idrarda çıkıyor canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…