Kuzum hiç ama hiç kalbini bozma çünkü çok normal çok çok minik daha bundan çok daha düşük degerle öğrenenler oldu forumda güzel güzel artacak inşallahçok teşekkür ederim canımın içi(Pc'den yazıyorum emojiler koyamadım soğukluktan değil) inşallah her şeyi en güzel haliyle yaşarız hepimiz. Ama siz siz olun bi kaç gün daha bekleyin. 38 olunca bi korkudur sardı beni dua ediyorum olumlama yapıyorum ama içimdeki bayan evham fısır fısır susmuyor.
Ben inşallah yolu açtım darısı sana, size. öylesine laf olsun diye değil gönülden temmeni ediyorum bunu. Bir taraftan paylaşırken bir taraftan korkuyorum da inşllah kimsenin yarasını deşmem.
Efendim bebişkoooooooop <3Papatyamaviss aşkoooooooooo :)
O zaman bekle bırazdahaValla yaptımda canım hem çok silik gibi görüyorum hemde yok gibi görmek için zorluyorum ondan görüyorum galiba
Sizin ovülasyon tarihi neydi benim de 3 Kasım6 gün var daha canım 2 kasım da bekliyorum ama 21 gün önce düşük yaptım ya o betam sıfırlanmamış olabilir dün yaptım test silik tam net gördüm bugün düne göre göremedim silik çizgiyi
Ben ovülasyon testi kullanmıyorum da canım ama akıntımdan biliyorum 17. 18. 19 akıntım devam etti yumrtlamam oldu yani 5 ekşmde süşük yaptım adet günü 5 ekimden tutacakmışım 26 güne bir oluyorum 2 kasım adet günüm ama düşükten dolayı uzayabilşrmişte adet günümSizin ovülasyon tarihi neydi benim de 3 Kasım
Ben 10 gün önce yaptım çıkmamıştı sınra adete 4 gün kala 5 tl lik testle yaptım çıkmıştıKızlar erken gebelik testi kaç güne kadar sonuç veriyor
Tebrik ederim kuzum sağlıkla gelsin inşallah çok mutlu oldum senin adınaTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük amaBearhug @silencee07 pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Kuzum dua ediyorum bol bol çareyi onda buldum hem sizin için hem kendim için.Kuzum hiç ama hiç kalbini bozma çünkü çok normal çok çok minik daha bundan çok daha düşük degerle öğrenenler oldu forumda güzel güzel artacak inşallah
Yaaa gebelik takvimini yesinler gözyaşım pıttemmuz annesi mi olacaksın sen şimdi oyy geliyor duygusal minnoş bir yengeç burcu desene
Bak göğsüm kasığım çok ağrıyor diyordun demek ki belirtiymis demek ki adet günü gelmeden de belirti oluyor ya
Aramızda 3-4 gün var ovülasyon . Bende yarın sabah yine yaparım bu akıllaBen ovülasyon testi kullanmıyorum da canım ama akıntımdan biliyorum 17. 18. 19 akıntım devam etti yumrtlamam oldu yani 5 ekşmde süşük yaptım adet günü 5 ekimden tutacakmışım 26 güne bir oluyorum 2 kasım adet günüm ama düşükten dolayı uzayabilşrmişte adet günüm
Yaptın mı sen hiç test canım ben dün yaptım silik gördüm bıgünde yaptım hem gördüm hem görmedim gibiAramızda 3-4 gün var ovülasyon . Bende yarın sabah yine yaparım bu akıllamerak
Ben dün öğlen yapmıştım ilk idrar sabah deniliyor bugün de ilk defa sabah yaptım çıkmadı yine toplam 2 testYaptın mı sen hiç test canım ben dün yaptım silik gördüm bıgünde yaptım hem gördüm hem görmedim gibi
Ben 10 gün önce yaptım çıkmamıştı sınra adete 4 gün kala 5 tl lik testle yaptım çıkmıştı
Yarın devamBen dün öğlen yapmıştım ilk idrar sabah deniliyor bugün de ilk defa sabah yaptım çıkmadı yine toplam 2 test
Valla şuan bende öyleyim kasıklarım geriliyor gibi agrı var kramp giriyor sol bacagıma gögsüm şişiyor adet mi alacam bebek mi gelecek çözemiyorum beklemekten başka çaremiz yokBenimde 9 gün var canım adete ama inanılmaz bir kasık ağrısı ve baş ağrısı var 2 gebeliğimde hatırlamıyorum hiç nasıl olmuştu diye ama tek bildiğim adet olacağım zaman pat diye olurum hiç sancım olmazdı
yüksek ihtimal öyle gidecek benim meraktanYarın devamgörene kadar yapacazzzz
Yumurtlamadan 9 gün geçince idrarda çıkıyor canımyüksek ihtimal öyle gidecek benim meraktanson günlere doğru merak arttı bide yumurtlamadan 4 gün geçti kasık bel ağrıları başladı ondan tedirgin çok oldum normalde böyle şeyler olmaz
Valla şuan bende öyleyim kasıklarım geriliyor gibi agrı var kramp giriyor sol bacagıma gögsüm şişiyor adet mi alacam bebek mi gelecek çözemiyorum beklemekten başka çaremiz yok
Teşekkür ederim canım amin inşallahTebrik ederim kuzum sağlıkla gelsin inşallah çok mutlu oldum senin adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?