- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
elbette benım oglumdan kalma cok sağlam dostluklarım var burdan 5 senedır hala 21 kısıyız hala bırlıkteyız bır coguyla yuz yuze gorustuk yenıden hamılelık dusunnce alıkoyamadım kendımı buldum yıne burduİnsan böyle aynı şeyleri duyunca değişik hissediyor sitenin bir çok insana faydası vardır bence paylaşmak bilgileri çok yararlıben bugün test yapmıştım negatif mesela ama bakıyoruz bugün öyleyken yarın pozitif çıkabiliyor 1 günde bile değişiyor isteyen herkes erkenden üzülmesin şimdilik beklemedeyizzz
ay sey 13-14 derken 13.gunumde yanı 23 ekım yada 24 ekım muhtemelen daha yenı cıktım ben yumurtlamadanAy benimde 14 pozitif gördüm 15 silikti benim ilk deneme buraya da yeni kayıt oldum 3-4 gündür siteden çıkamıyorum meraktan
13 .gunlerde ıkılesen daha ıyı olur testlerı aslında benım mısal sabah 13 unde yaptıgım sılık 13 aksamı koyu ertesı gun sılınmıstı o aradakı testlerde farkettım sık yamamıms olsaydım kacırabılırdım benceOvülasyonda adet başlangıç tarihinden itibaren sayarak yapıyorum 15. gündü dün hala yumurtlama göremedim, adete kadar devam mı edeceğim.. halbuki hemen adet sonrası akıntım fazlaydı hafif kırmızı çizgi de vardı ama git gide silindi o çizgi. pik olmadı bir türlü
bir tek pazar günü evdeyken yapabildim 2 kere 13.günümdü. onda da ikisi de silikti. çalıştığım için çift yapma şansım az13 .gunlerde ıkılesen daha ıyı olur testlerı aslında benım mısal sabah 13 unde yaptıgım sılık 13 aksamı koyu ertesı gun sılınmıstı o aradakı testlerde farkettım sık yamamıms olsaydım kacırabılırdım bence
bende calısıyorum kuzum ıse getırdım de yaptım valla gızlı kacak gocekbir tek pazar günü evdeyken yapabildim 2 kere 13.günümdü. onda da ikisi de silikti. çalıştığım için çift yapma şansım az
Anladım sizin daha erkenay sey 13-14 derken 13.gunumde yanı 23 ekım yada 24 ekım muhtemelen daha yenı cıktım ben yumurtlamadan
Aynı benYa benım de ilk gebeliğimde fındık rahme düştü benim belim kopmaya başladı en büyük ilk belirtim o idi ve sonra doğurana kadar artarak devam ettı ölüm gibi bişeydiama kimse ölmedi diyim bende sizin gibi şimdi inşallah olmaz ikinci gebeliğimde diyorum ama kuyruk sokumum uyusuk gıbı agırmaya başladı bugündıyorum Ayşe sacmala okadar da değildir daha bismillah
Ahahahha beli yanan uyusanların sesi oldum adetaAynı benilk defa benle aynı şeyi yaşayan biriyle karşılaştım kıııızzzz ben zor yürüyordum kalkarken falan ölücek gibi oluyordum topallıyodum bacaklarıma kadar vuruyordu ağrısı
Ahahahha beli yanan uyusanların sesi oldum adeta
Ay inşallah inşallah kesinleşmiş bi belirti olurbir de pozitif çıksak ya olaaaaaay
Kuyruk sokumunda agrı olur mu ilk belirtiler arasında kızzz ben dün otururken kuyruj sokumuna bi agrı girdi oturdugum yerden kalkamadım aonra hafifledi ama 3 saat felan sürdüYa benım de ilk gebeliğimde fındık rahme düştü benim belim kopmaya başladı en büyük ilk belirtim o idi ve sonra doğurana kadar artarak devam ettı ölüm gibi bişeydiama kimse ölmedi diyim bende sizin gibi şimdi inşallah olmaz ikinci gebeliğimde diyorum ama kuyruk sokumum uyusuk gıbı agırmaya başladı bugündıyorum Ayşe sacmala okadar da değildir daha bismillah
Bizde ki deli bi kuyuya taş atmış misali deli ben oluyorumKuyruk sokumunda agrı olur mu ilk belirtiler arasında kızzz ben dün otururken kuyruj sokumuna bi agrı girdi oturdugum yerden kalkamadım aonra hafifledi ama 3 saat felan sürdü
Herkesin vücudu kendıne tabı ama bende oldu ılk gebelıgımde yanı hafıfledı ama hıcgecmedıKuyruk sokumunda agrı olur mu ilk belirtiler arasında kızzz ben dün otururken kuyruj sokumuna bi agrı girdi oturdugum yerden kalkamadım aonra hafifledi ama 3 saat felan sürdü
Yaaa var ya çok umutlandım çünkü hiç öyle kuyruk sokumu acısı yaşamamıştım ahamda tutdu dedim öyle yazıncaAy inşallah inşallah kesinleşmiş bi belirti olur
Hadı bakalım az kalmış senın patlat bı testYaaa var ya çok umutlandım çünkü hiç öyle kuyruk sokumu acısı yaşamamıştım ahamda tutdu dedim öyle yazınca
Valla yaptımda canım hem çok silik gibi görüyorum hemde yok gibi görmek için zorluyorum ondan görüyorum galibaHadı bakalım az kalmış senın patlat bı test
6 gün var daha canım 2 kasım da bekliyorum ama 21 gün önce düşük yaptım ya o betam sıfırlanmamış olabilir dün yaptım test silik tam net gördüm bugün düne göre göremedim silik çizgiyiHadı bakalım az kalmış senın patlat bı test
Ya çok sevindim senin sevincini yerim ben yaTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük ama@Bearhug @silencee07 @pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?