KASIM AYI GEBELIK PLANLAYANLAR 👶🤰(Listeli)

LeucotheaThemis şimdi stresten uzak durman lazım gıdersın kese var derler içi dolu degıl derler belli olmaz derler net demezler moral bozarlar kese de yolk görürler bebek oluşur ama dur hele kalp atışı yok derler der de derler doktorlar emın olana kdr hep en kötü olasılıklardan bahsederler

Ya bir şey söyliycem kuyruk sokumu uyuşukluğu mu dediniz yanlış mı anladım dünden beri bende de aynısı var diyorum bir yere mi çarptım kendimi çok mu oturdum

Tarih dün ya biz çıldırdık ya da bir şeyler oluyor

Benım en en en ilkbelirtim oydu ve hıc gecmedı çok zorladı benı çok bence bu hamılelıgımde olur çünkü vücut yapımla alakalı bıseymıs de anlatmıstı
E nasıl yani şimdi hamilemiyiz dün bende diyorum kendime bu ne alaka böyle şimdi zaten belim ağrıyordu bi de üstüne uyuşuk uyuşuk çok şaşırdım öyle yazdığınızı görünce

E nasıl yani şimdi hamilemiyiz dün bende diyorum kendime bu ne alaka böyle şimdi zaten belim ağrıyordu bi de üstüne uyuşuk uyuşuk çok şaşırdım öyle yazdığınızı görünce
Ne kadar var bata sızın ay çok heveslenmek istemiyorum ama aynısı yanı 1 senedir masa bası calısıyorum böyle olmadı hıc

B
ide böyle uyusuk evet ama böyle bır yanma etrafa yayılan bir sıcaklık mevcut oluyor tam olarak bu

çok teşekkür ederim canımın içi (Pc'den yazıyorum emojiler koyamadım soğukluktan değil) inşallah her şeyi en güzel haliyle yaşarız hepimiz. Ama siz siz olun bi kaç gün daha bekleyin. 38 olunca bi korkudur sardı beni dua ediyorum olumlama yapıyorum ama içimdeki bayan evham fısır fısır susmuyor.
Ben inşallah yolu açtım darısı sana, size. öylesine laf olsun diye değil gönülden temmeni ediyorum bunu. Bir taraftan paylaşırken bir taraftan korkuyorum da inşllah kimsenin yarasını deşmem.

İşte görsel attım ya aynı yanma benim bat 3 Kasım eğer hamileysek belirtiyi yeni tıp literatürüne ekliyoruz kuyruk sokumu yanmasıııı
varmı yokmu bılmem ben dıbıne kadar yasadım 9 ay kız ne yurume yuruyebıldım ne ıs sagdan sola donemıyordum karnım yokkende yanı kız yanma yanma cok sukur ama bana da gebelıgın hedıyesı o oldu dogumdan cıktıktan hemen sonra gectı sıhırlı değnek değmiş gibi

muhtemelen 13-14 ovulasyon testıne gore
İnsan böyle aynı şeyleri duyunca değişik hissediyor sitenin bir çok insana faydası vardır bence paylaşmak bilgileri çok yararlı ben bugün test yapmıştım negatif mesela ama bakıyoruz bugün öyleyken yarın pozitif çıkabiliyor 1 günde bile değişiyor isteyen herkes erkenden üzülmesin şimdilik beklemedeyizzz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…