- 15 Temmuz 2015
- 18.726
- 31.219
- 598
Ne güzel haberlerle geldin sağlıkla büyüsünTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük ama@Bearhug silencee07 @pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Ya bir şey söyliycem kuyruk sokumu uyuşukluğu mu dediniz yanlış mı anladımYa benım de ilk gebeliğimde fındık rahme düştü benim belim kopmaya başladı en büyük ilk belirtim o idi ve sonra doğurana kadar artarak devam ettı ölüm gibi bişeydiama kimse ölmedi diyim bende sizin gibi şimdi inşallah olmaz ikinci gebeliğimde diyorum ama kuyruk sokumum uyusuk gıbı agırmaya başladı bugündıyorum Ayşe sacmala okadar da değildir daha bismillah
Oyyyyyyyy ❤ sağlıkla sıhhatli gelsin senin gibi bir annesi olduğu için çok şanslı. Canım benimmiş çok duygusalim ya şu an anlatamamTeyzeleri büyüyüp hepinize öpücükler göndermeyi bekleyen mini mini bir minnak var burda daha çok küçük ama@Bearhug silencee07 @pozitifbiri … yazamadım hepinizi heyecandan affedin
Ya benım de ilk gebeliğimde fındık rahme düştü benim belim kopmaya başladı en büyük ilk belirtim o idi ve sonra doğurana kadar artarak devam ettı ölüm gibi bişeydiama kimse ölmedi diyim bende sizin gibi şimdi inşallah olmaz ikinci gebeliğimde diyorum ama kuyruk sokumum uyusuk gıbı agırmaya başladı bugündıyorum Ayşe sacmala okadar da değildir daha bismillah
Yok bildiğiniz alevli bir uyuşmaYa bir şey söyliycem kuyruk sokumu uyuşukluğu mu dediniz yanlış mı anladımdünden beri bende de aynısı var diyorum bir yere mi çarptım kendimi çok mu oturdum
Benım en en en ilkbelirtim oydu ve hıc gecmedı çok zorladı benı çok bence bu hamılelıgımde olur çünkü vücut yapımla alakalı bıseymıs de anlatmıstı
E nasıl yani şimdi hamilemiyizBenım en en en ilkbelirtim oydu ve hıc gecmedı çok zorladı benı çok bence bu hamılelıgımde olur çünkü vücut yapımla alakalı bıseymıs de anlatmıstı
Ne kadar var bata sızın ay çok heveslenmek istemiyorum ama aynısı yanıE nasıl yani şimdi hamilemiyizdün bende diyorum kendime bu ne alaka böyle şimdi zaten belim ağrıyordu bi de üstüne uyuşuk uyuşuk çok şaşırdım öyle yazdığınızı görünce
ide böyle uyusuk evet ama böyle bır yanma etrafa yayılan bir sıcaklık mevcut oluyor tam olarak buE nasıl yani şimdi hamilemiyizdün bende diyorum kendime bu ne alaka böyle şimdi zaten belim ağrıyordu bi de üstüne uyuşuk uyuşuk çok şaşırdım öyle yazdığınızı görünce
çok teşekkür ederim canımın içiOyyyy teyzosssumm yaaa şuna baaaakk seeeennsenin minnak değerini yesinler
Tekrar tekrar eşini de seni de tebrik ederim kuzucum Allah'ım keseyi de kalbi de hepsini sağlıkla atlatıp kucağınıza alıp keyifle büyütmeyi nasip etsin.
Topigin açılışı ne güzel ne özel oldu yauğur getiriyor senin yaptığın açılışlar hepimize bulassin inşallah
İşte görsel attım ya aynı yanmaB
ide böyle uyusuk evet ama böyle bır yanma etrafa yayılan bir sıcaklık mevcut oluyor tam olarak bu
Sizin yumurtlama tarihi nasıl ovülasyon test yapmışmıydınızB
ide böyle uyusuk evet ama böyle bır yanma etrafa yayılan bir sıcaklık mevcut oluyor tam olarak bu
muhtemelen 13-14 ovulasyon testıne goreSizin yumurtlama tarihi nasıl ovülasyon test yapmışmıydınız
varmı yokmu bılmem ben dıbıne kadar yasadım 9 ay kız ne yurume yuruyebıldım ne ıs sagdan sola donemıyordum karnım yokkende yanı kız yanma yanma cok sukur ama bana da gebelıgın hedıyesı o oldu dogumdan cıktıktan hemen sonra gectı sıhırlı değnek değmiş gibiİşte görsel attım ya aynı yanmabenim bat 3 Kasım eğer hamileysek belirtiyi yeni tıp literatürüne ekliyoruz kuyruk sokumu yanmasıııı
Ay benimde 14 pozitif gördüm 15 silikti benim ilk deneme buraya da yeni kayıt oldum 3-4 gündür siteden çıkamıyorum meraktanmuhtemelen 13-14 ovulasyon testıne gore
İnsan böyle aynı şeyleri duyunca değişik hissediyor sitenin bir çok insana faydası vardır bence paylaşmak bilgileri çok yararlımuhtemelen 13-14 ovulasyon testıne gore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?