- 30 Ocak 2018
- 387
- 307
-
- Konu Sahibi merveberen91
İnşallah canım benim sağlıkla ilerlesin miniğinAmin inşallah hepimizin inşallah
Teşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim seninde gönlüne göre versinİnşallah canım benim sağlıkla ilerlesin miniğin
İnşallah canım Bu yolda emek veren isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim bizi de içlerinden ayırmasın tekrardan tebrik ederimTeşekkür ederim güzel dileklerin için Rabbim seninde gönlüne göre versin
Teşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün yarın sabah kan testim var bana okadar eminim okadar pozitifim anlatamam idrar testinde çizgileri görünce yüzüm güldü çok şükür rabbim herkesin yüzünü güldürsun ama size tek tavsiyem bol bol su için kabak çekirdeği ve ceviz yiyin embryonun rahime tutulmasına çok yardımcı oluyorİnşallah canım Bu yolda emek veren isteyen herkesin kucağını doldursun Rabbim bizi de içlerinden ayırmasın tekrardan tebrik ederim
rabbım kucagına almayı nasip etsin kacıncı gun embrıyosu bırde ılk denememiTeşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün yarın sabah kan testim var bana okadar eminim okadar pozitifim anlatamam idrar testinde çizgileri görünce yüzüm güldü çok şükür rabbim herkesin yüzünü güldürsun ama size tek tavsiyem bol bol su için kabak çekirdeği ve ceviz yiyin embryonun rahime tutulmasına çok yardımcı oluyor
Tamam canım tavsiyeler için teşekkür ederim yaptırdın mı test güzel haberler ver inşallahTeşekkür ederim canım benim inşallah Rabbim seninde yüzünü güldürsün yarın sabah kan testim var bana okadar eminim okadar pozitifim anlatamam idrar testinde çizgileri görünce yüzüm güldü çok şükür rabbim herkesin yüzünü güldürsun ama size tek tavsiyem bol bol su için kabak çekirdeği ve ceviz yiyin embryonun rahime tutulmasına çok yardımcı oluyor
Kizlarrrr hamileyimmmmmmmTamam canım tavsiyeler için teşekkür ederim yaptırdın mı test güzel haberler ver inşallah
Allah razı olsun ikinci deneme 3 gun embryosu değerim 65 ciktirabbım kucagına almayı nasip etsin kacıncı gun embrıyosu bırde ılk denememi
Hayırlı olsun canım 3.gün embriyosuna göre normal Allah kucağına almayı nasip etsinAllah razı olsun ikinci deneme 3 gun embryosu değerim 65 cikti
Amin inşallah rabbim hepinizin kalbine göre verskinHayırlı olsun canım 3.gün embriyosuna göre normal Allah kucağına almayı nasip etsin
Amin canım benim mutluluğunu doya doya yaşaAmin inşallah rabbim hepinizin kalbine göre verskin
Allah razı olsunAmin canım benim mutluluğunu doya doya yaşa
Senden de razı olsun inşallah canım bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuşAllah razı olsun
Allah'ın duası olsun dualarım sizinleSenden de razı olsun inşallah canım bize de dua et hamilelerin duası kabul olurmuş♥
Arkadaşlar bugün dondurulmuş transferinden sonra 3. Günüm 5. Gün embriyosu 3bb sol kasığında 2 gündür devam eden ağrı var tek taraflı olması korkutuyo lütfen böyle bişey yasayan varsa yazabilirmi tek taraflı kasik ağrısı normalmiMerhaba kızlar
Bu arada sana yazmadan geçemedim. Benimde çıkmadı idrarde. 12 gun kanda 283 çıktı o yüzden canını sıkma gönlünü ferah tut
Normal bende öyleydim hala da ağrım var tutuş belirtileri bunlar Allah'ın izniyleArkadaşlar bugün dondurulmuş transferinden sonra 3. Günüm 5. Gün embriyosu 3bb sol kasığında 2 gündür devam eden ağrı var tek taraflı olması korkutuyo lütfen böyle bişey yasayan varsa yazabilirmi tek taraflı kasik ağrısı normalmi
Korkma yanı normal bende senin gibiydim ilk transfer haftası çok ağrım oldu Allah'a şükür dün pozitifi gördüm ama hala ağrım var ağır kaldırma.is yapma dinlenmeye çalışNormal bende öyleydim hala da ağrım var tutuş belirtileri bunlar Allah'ın izniyle
HAYIRLISIYLA TUTUNSUNN İNŞALLAHHKızlar bende çarşamba günü transfer oldum. İlk denemem. Dondurulmuş 5. Gün embriyosu. Hakkımızda hayırlısı olsun