- 16 Kasım 2023
- 614
- 359
-
- Konu Sahibi soralbeysu
kaç embriyo transferi oldunuz
kaçıncı gün öğrendiniz
embriyo kaliteniz neydi
belirtiniz var mıydı
Benimde yarın kan günüm 4 5 7 ve 9. Gün test yaptım negatif çıktı en son yaptığımda kuruma çizgisi oldu o yüzden sonra yapmadım. Yarın 12. Gün hayırlısıyla pozitif görürüm inşallahMerhabalar, içinizi ferah tutun. Embriyolar sağlıklıysa tutunacaktır inşallah
5 kasım tarihinde tek embriyo transfer edildi 4AA kalitede olduğu söylendi. Ben test günümü bekledim. Transferden 10 gün sonra idrarda baktım önce. Bakmaz olaydım. O kadar silik çıktı ki kimyasal sandımGidip kan testi verdik hemen meğerse gayette pozitifmiş Şu an 9. haftadayız. Kalp atışını 7 haftalıkken duyduk. Dün tekrr gördük bebişimizi. Her şey yolundaydı Tüp bebek yaptıracaklara bol şans dilerim. Yumurtalarınız bol, embriyolarınız sağlıklı olsun inşallah.
Bende çok heyecanlıydım ama bugün korku aldı yerini
Senin kaçıncı günün canimSootica90 ne kadar güzel banada tek embriyo transfer edildi son embriyomdu 5. Günüm öyle heycanlıym ki inşallah bebeğinize sağ salim kavuşun her anın tadını çıkartın peki hiç belirti hissettiniz mi tuttuğuna dair
Amin çok teşekkür ederimSootica90 ne kadar güzel banada tek embriyo transfer edildi son embriyomdu 5. Günüm öyle heycanlıym ki inşallah bebeğinize sağ salim kavuşun her anın tadını çıkartın peki hiç belirti hissettiniz mi tuttuğuna dair
çok sevindim sizin adınızaMerhabalar, içinizi ferah tutun. Embriyolar sağlıklıysa tutunacaktır inşallah
5 kasım tarihinde tek embriyo transfer edildi 4AA kalitede olduğu söylendi. Ben test günümü bekledim. Transferden 10 gün sonra idrarda baktım önce. Bakmaz olaydım. O kadar silik çıktı ki kimyasal sandımGidip kan testi verdik hemen meğerse gayette pozitifmiş Şu an 9. haftadayız. Kalp atışını 7 haftalıkken duyduk. Dün tekrr gördük bebişimizi. Her şey yolundaydı Tüp bebek yaptıracaklara bol şans dilerim. Yumurtalarınız bol, embriyolarınız sağlıklı olsun inşallah.
Kızımdan önce olumsuz tecrübem var kzımı 2. Tüp bebek denemesin de 27 yaşımda kucağıma aldım ve kızım gerçekten doktorumun bile umudu olmadığı bir embriyoydu bizimle 3. Tedavinin detaylarını konuşmuştu transfer den hemen sonra düşünün ama ben emindim tutacağından çünkü ilk transfer de ki embriyoların çok kalteliydi kalitelerine ve doktoruma çok güvenmiştim ama 2. Öyle olmadı benim için teslimiyet hali bürüdü beni doktor olmayabilir dedikçe olacak hocam Rabbim ruh üflemişse olacak dedim. Normal şartlarda gerçekten karakter olarak çok takıntılı biriyimdir kendimi üzmek için her zaman bir sebep bulurum normalde o söyledikleri beni çok üzer o günler geçmezdi transferden sonra ama ben hiç takılmadım Tamamen teslim oldum Rabbimde nasip etti şükür. O yüzden çok takılıp üzmeyin kendinizi bolca dua Allahın izniyle her şey olur inşallah. Bu tedavide de yumurta sayım neyse de kaliteleri düşük geldi . Bi sonraki sefere başlarsak doktorum vitamin kullanıcağız dedi ama inşallah gerek kalmaz.Minnosella098 ilkinde kötü tecrübe olmş ama ne güzel kızınızı kucağnza almışsnz. İnşallah buda tutacaktır bir kere tutmş doğum olmuş kızınz kaçıncı gğn embriyosuydu peki ve yaşnz kaç 3 sene çok kısa ara aslnda
Yapma artık test eziyet ettin kendine günlerdir yaYarın kan günüm transfer in 12. Günü olacak ama yeniden test yaptım ne yeniden negatif
Eziyet değil canım sonuca hazırlıyorum çok etkilenmemek içinYapma artık test eziyet ettin kendine günlerdir ya
Yarın inşallah hayırlısıyla güzel sonuç alırsınEziyet değil canım sonuca hazırlıyorum çok etkilenmemek için
Ruh halinizi düşürmeyin İnşallah güzel sonuçlar alırsınızEziyet değil canım sonuca hazırlıyorum çok etkilenmemek için
İnşallah duam o yönde canım ,Ruh halinizi düşürmeyin İnşallah güzel sonuçlar alırsınız