Kasım Aralık transfer olup gebeliği pozitif olanlar gelin umut olun bize 🥰

soralbeysu

Üye
Kayıtlı Üye
16 Kasım 2023
614
359
Merhabalar taze gebeler inşallah bebişlerinize sağ salim kavuşunnn bizede nasip olsun inşallah

Kasım Aralık transfer olanlar bize umut olun

kaç embriyo transferi oldunuz
kaçıncı gün öğrendiniz
embriyo kaliteniz neydi
belirtiniz var mıydı

Heycanla cevaplarınızı bekliyoruz..

Merhabalar, içinizi ferah tutun. Embriyolar sağlıklıysa tutunacaktır inşallah
5 kasım tarihinde tek embriyo transfer edildi 4AA kalitede olduğu söylendi. Ben test günümü bekledim. Transferden 10 gün sonra idrarda baktım önce. Bakmaz olaydım. O kadar silik çıktı ki kimyasal sandım Gidip kan testi verdik hemen meğerse gayette pozitifmiş Şu an 9. haftadayız. Kalp atışını 7 haftalıkken duyduk. Dün tekrr gördük bebişimizi. Her şey yolundaydı Tüp bebek yaptıracaklara bol şans dilerim. Yumurtalarınız bol, embriyolarınız sağlıklı olsun inşallah.

Benimde yarın kan günüm 4 5 7 ve 9. Gün test yaptım negatif çıktı en son yaptığımda kuruma çizgisi oldu o yüzden sonra yapmadım. Yarın 12. Gün hayırlısıyla pozitif görürüm inşallah

Sootica90 ne kadar güzel banada tek embriyo transfer edildi son embriyomdu 5. Günüm öyle heycanlıym ki inşallah bebeğinize sağ salim kavuşun her anın tadını çıkartın peki hiç belirti hissettiniz mi tuttuğuna dair

Amin çok teşekkür ederim Benim çok kasık ağrısı olmuştu adet ağrısı gibi. Transferin ertesi günü başladı. Test gününe kadar da ağrılarım oldu. Ama herkeste olmuyormuş. Hiç belirti yaşamayan da var. Umarım pozitifi görürsünüz. Çok güzel heyecanlı bekleyişler. Şimdi 9 haftalığız. Kusuyorum sürekli ama bu da geçecek inşallah

çok sevindim sizin adınıza pgt yaptırdınız mı embriyolarınıza ?

Merhaba kızlar bugün benim transfer sonrası 6. Günüm test hiç yapmadım yapmayı düşünmüyorum çünkü bir önceki transferimde yaptım 8. Günde negatif çıkmıştı göremedim sabah kardeşim bakınca belli belirsiz bi çizgi görmüştü ama kuruma çizgisimiydi gerçek mi bilmiyorum ama sonraki 3 gün geçmek bilmeiimişti Tansiyon falan yükselmişti meğerse pozitifmiş. Ve kızıma kavuştum. Şimdi 2. Bebek için başladım sil baştan ama 3 senede bende çok şey değilmiş beklediğimiz gibi gitmedi 9 yumurtadan sadece 2 yumurta 3. Güne kaldı ve transfer oldum sonuç bekliyorum. Cuma günü kan tahlili vereceğim inşallah hepimiz güzel sonuçlar alırızz. Olmazsa şubatta tekrar başlayacağım inşallah gerek kalmaz

Ben kendi adıma açıkçası çok fazla embriyo kaltiesine falan inanmıyorum tabi ki önemli ama önemli olan nasip edilmesi benim kızım 3. Gün orta düşük kalitede bi embriyoydu ama Rabbim ruh üflemiş tuttu çok şükür. Rabbim ömrünü uzun güzel etsin. O yüzden tedbirimizi alıp takdiri Allah’a bırakmak Lazım zor tabi ki beklemek o süreçler 2019 da başladım tüp bebek tedavisine 2021 de ilk sonucumu alabildim. Çok zor süreçlerden geçiyoruz Allah yardımcımız olsun

Minnosella098 ilkinde kötü tecrübe olmş ama ne güzel kızınızı kucağnza almışsnz. İnşallah buda tutacaktır bir kere tutmş doğum olmuş kızınz kaçıncı gğn embriyosuydu peki ve yaşnz kaç 3 sene çok kısa ara aslnda

Minnosella098 aa bak 3. Günmş kızınızda ne güzel illa 5aa lar olması gerekmiyor işte gayet 3 lerde orta kalitelerde tutuyor Rabbim ol dedikten snra işte hiç farketmiyor inşallah bu bebeğinde tutunur inşallah

Kızımdan önce olumsuz tecrübem var kzımı 2. Tüp bebek denemesin de 27 yaşımda kucağıma aldım ve kızım gerçekten doktorumun bile umudu olmadığı bir embriyoydu bizimle 3. Tedavinin detaylarını konuşmuştu transfer den hemen sonra düşünün ama ben emindim tutacağından çünkü ilk transfer de ki embriyoların çok kalteliydi kalitelerine ve doktoruma çok güvenmiştim ama 2. Öyle olmadı benim için teslimiyet hali bürüdü beni doktor olmayabilir dedikçe olacak hocam Rabbim ruh üflemişse olacak dedim. Normal şartlarda gerçekten karakter olarak çok takıntılı biriyimdir kendimi üzmek için her zaman bir sebep bulurum normalde o söyledikleri beni çok üzer o günler geçmezdi transferden sonra ama ben hiç takılmadım Tamamen teslim oldum Rabbimde nasip etti şükür. O yüzden çok takılıp üzmeyin kendinizi bolca dua Allahın izniyle her şey olur inşallah. Bu tedavide de yumurta sayım neyse de kaliteleri düşük geldi . Bi sonraki sefere başlarsak doktorum vitamin kullanıcağız dedi ama inşallah gerek kalmaz.

Yarın kan günüm transfer in 12. Günü olacak ama yeniden test yaptım ne yeniden negatif

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…