- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Pembe ise ve 3 günü geçmediyse yerleşmede olabilirKan kesildi ama leke var gibi adet olacağım sanki
Rica ederim ne demek Filmi iyi çekmiş dr. İyi sanırım senin öyle kolayına Film çekilmiyor diye biliyorum Rabbim sıkıntı vermesinGüzel dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim canım
Geçen cuma doktora gittim alttan baktı tertemiz dedi. Ama bir de film çekti 15 gün sonra bidaha gel dedi. O filme de bakcak sanırım ama şimdilik en azından temizmiş
Canım diyanetten bak yorumunaBugün öyle bir rüyadan uyandım ki anlatamam. Birileri oldugum yere kuzu ve Baska hayvanlar getiriyor ama kuzular bana doğru geliyor küçücük. Kucağımda 2 tane kuzu var ve ben ağlayarak ama bunlar cok guzel diye eşime söylüyorum. Aşırı etkilendim bu rüyadan. Yorumlayabilen var mı?
TeşekkürlerCanım diyanetten bak yorumuna
Ora güzel sonuç veriyor o yüzden dedim :)Teşekkürler
Hangi tahlilleri soruyorsun? Amh e2 vb tahliller yaoıldı. Hsg yeni çekildiği için ve femara hormon içerdiği için pat diye kullanmak istemedim. Doktor tamam dedi zatenCanım famera öyle herkese verilen veya direk kolayca verilen ilaçlar değil bence dr. Tedavisini dinle kullan 1 ay daha kaybetme Rabbim istedikten sonra gerisi teferruat ama belkide önemsiz bişey vardır yumurtalıklarda dr. Söylememiştir stres yapma diye o yüzden famera vermiştir.. tahlil yapıldımı ?
Ay hadi inşallahPembe ise ve 3 günü geçmediyse yerleşmede olabilir
Amin inşallah canım. Kimseye vermesin sıkıntı. Mmutlulukla isteyen herkes alsın kucağına bebişiniRica ederim ne demek Filmi iyi çekmiş dr. İyi sanırım senin öyle kolayına Film çekilmiyor diye biliyorum Rabbim sıkıntı vermesin
Teşekkür ettim sorun yok baktım hemen :) hayırlı bir evlat demekmişOra güzel sonuç veriyor o yüzden dedim :)
Amin inşAllah canmAmin inşallah canım. Kimseye vermesin sıkıntı. Mmutlulukla isteyen herkes alsın kucağına bebişini
Hadi inşAllah bakalımTeşekkür ettim sorun yok baktım hemen :) hayırlı bir evlat demekmiş
Tabiki canım üzülmek yok öteki aya değiştirmek zorunda kalmayız inşAllahBen adet oldum yagecikirmi acaba diye düşünürken erken geldi namussuz
Benim bat tarihini 1.12 olarak değişir misiniz H Hasbelkader340
Merhaba canım Gözün aydın hayırlı olsun Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına al sıkıntısız Rabbimn izniyle inşAllah var bebiş annesi benim de ilk baş normal testte çok silik çıkmıştı erken gebelik yapmadım ama erkende bariz belli seninki..Arkadaşlar merhaba benim bat 2 kasım ama bugün hem erken gebelik hem normal gebelik testi yaptım sanırım hamileyim. Üstteki erken gebelik, alttaki normal test. Normal test silik çıkınca kafam karıştı.
Söylediklerinizin her bir cümlesi öyle iyi geldi kiMerhaba canım Gözün aydın hayırlı olsun Rabbim bağışlasın sağlıkla kucağına al sıkıntısız Rabbimn izniyle inşAllah var bebiş annesi benim de ilk baş normal testte çok silik çıkmıştı erken gebelik yapmadım ama erkende bariz belli seninki..stres yapma dkkat et çok üstüne düşme biliyorum zor ama eğlen iyi düşün geriside Gelir tevekkül et Rabbime bırak ve en kısa zamanda 2 3 kere kan kontrol ettir dr. Fazla başvurma erkenden kese için gitme zamanlarında git ve iyi bi dr. Bul dr. Kalp duyana kadar hayırlı olsun bile demiyor bütün ihtimalleri söylüyor iyi kötü düşünmüyor yani o yüzden kafanada takma fazla tedbir bizden takdir Allahtan.. yanlış anlama ağzım yandı ben kaybettim nasibi yokmuş inşAllah öteki mutku haberi bekliyoruz ne olcak bakalım ama sana da söylemek istedim kısmeti varsa gelir o yüzden fikirlerimi paylaşmak istedim sevgiler Haberdar et bizide bi sıkıntın falan varmıydı ovu test yaptın mı bitkisel kür flan ?
Merhabalar
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum.. Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan ekim kasım hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..tatmayan herkes o mutluluğu tatması dileğiyle. Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
Listeye eklenmek isteyen beni etiketleyebilir.
Aktif olmayan listeden kaldırılacaktır.
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
1. Soru ^
BAT tarihi
Kaçıncı çocuk
Gebelik için neler yaptınız
Ne kadarlık evlisin
Gebeliği zorlaştıran durumun varmı
Yumurtlama takibi nasıl oldu ve son olarak Gebelik ne zaman öğrenildi ve nasıl bi yol izlenildi ?
☆
H Hasbelkader340 BAT : 14.11.20
@Mevacaa BAT : 11.11.20
@toowarmtoocool BAT : 06.10.20
Gdkd BAT : 05.11.20
@Sinoplu17 BAT : 19.11.20
@Tambikedi BAT : 13.11.20
@Pussuk BAT : 25.11.20
cinnabon BAT : 01.12.20
@Kaktusluk BAT : 18.11.20
P PpAaSs BAT : 22.11.20
@bitkiselhayat BAT : 22.11.20
@Lazzzzzz53 BAT : 08.11.20
@janabobc BAT : 10.11.20
@NaaNaa BAT : 10.11.20
@borasu BAT : 18.11.20
@IlyZcn BAT : 17.11.20
@Doganftm BAT : 10.11.20
@GulYuzlumm BAT : 11.11.20
@skylight06060606 BAT : 13.11.20
didonutella BAT : 20.11.20
Rica ederim ne demek.. ne mutlu banaSöylediklerinizin her bir cümlesi öyle iyi geldi kiHer bir kelimede yüzümü gülümsettiniz, teşekkür ederim düşünceleriniz için dikkate alacağım ben vajinismustum ilk 6 ay... bana gebelik hayal gibi geliyordu bu yüzden. Evliliğimizin 2. Yılı olunca artık istemeye başladık bebek. benim bu 2. denememdi. Eylülde ovulasyon takibi yapmadık akışına bırakmıştık olmadı. Ekimde de ilişki günü ovulasyon testi yapıyordum. Eşim yoğun çalıştığı için açıkçası ilişkiye göre ovulasyon takibi ettim. Ama bir ilişkimiz ovulasyon günüydü. Hatta geçenlerde de test yapmıştım negatif çıkınca umutsuzluğa kapılmıştım bu ay için. Bugün böyle sürprizle karşılaştım umarım; iyidir bir problem yoktur Allahım tüm isteyenlere nasip etsin
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..H Hasbelkader340
BAT tarihi. 8 Kasım
Kaçıncı çocuk. 2.
Gebelik için neler yaptınız. Yumurtlama takibi
Ne kadarlık evlisin. 6 yıl
Gebeliği zorlaştıran durumun varmı. Hayır
Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..çok net bi şekilde tamam benden bu kadar uzatmayın dermiş gibi bi yazı olmuş