Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ovulasyon testi kullandim ilk günden beri, her ay pik de görüyorum pikten 1-2 gün önce de yumurtlama akıntısı oluyo zaten. Genelde adetin 20-23. Günlerinde oluyo pik. Bal tarçın çörekotu nun oranı var suan aklimda değil ama sanirim 10 yemek kaşığı hakiki bal, 10 tatlı kaşığı tarçın, 10 çay kaşığı öğütülmüş çörekotu karıştırıp her sabah 1 tatlı kaşığı yiyodum. Miktarlardan tam emin değilim forumdan araştırabilirsin. 2 ay yedim böyle, naturallen macunda bunlar dahil baska seyler de var insallah o fayda eder

Bir de bu ay nasip olursa 41 gün hurmaya meryem suresi okuyup esimle yeme planim var. Esim hergun 1 hurmaya meryem suresi okuyacak ve yarısını ben yarısını o yiyecek diye konustuk, adet olursam başlayacağız hemen

Ahh o beyin herkeste harabe.. sen düşünme kendini de çok dinleme bence. anı yaşa kulağını ihmal etme hiç birşey sağlıktan önemli değil peki senin ilk gebeliğin mi kaç yaşındasın
İkinci diye biliyorum ilkindede acilde dr. Bulamamıştım yok dediler bana sonraki hasyaneye gittiğimde kendi doktorum büyk ihtimal kmyasal falan dedi bilemem görmedm falan dedi neyse ötekide kesindi işte 20 gün olcak kaybedeli.. 25 yaşındaym canım kulağımada dün acile gittim mecbur bılamadım randevu kulak zarı su toplamış ileri derece iltihaplanma varmış damla ve antibiyotik verdi bakalım.. yaşamaaya çalışıyorum ama hayat şartları işte bi burukluk oluyor neyse sen kaç yaşındasın ilk mi olcaktı gebelk ?

Anladım canım tşk ederim inşAllah

Bat 14 Kasım
Çocuğum yok
14 aylık evliyim
Eşimde sperm sayısı, hareketi kısacası herşeyi düşük.
İnşallah hepimiz gebe kalırız

Canım merhaba teşekkür ederiz bilgin için ama incir kürü herkese olmuyor maleseff.. prolaktin hormonunu tetikliyor oda yükselirse bazı sıkıntılara yol açabiliyor adet olmamak gebeliğe engel vs gibi.. dengelemek ve hormonları bilmek lazım kaş yaparken göz çıkıyo bazen ne yazıkki. Ama stres en büyük etken doğru söylüyorsun. 2021 e hepimiz hamiş girelim sağlıkla kucağımza alalım inşAllah Rabbimn izniyle.. seni de listeye ekliyimmi ?

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. tedavi flan oluyormu ?
Amin inşAllah.
Simdilik hayır
10 gün sonra tekrar test yapacak
Güvenilir bir aktar var ordan karısım alacak sonuçlarına göre tabi.
Bide doktor vitamin yazdı onu alıp kullanacak İnşallah. Bu ay olmasa da Aralıktan umutluyum sanki :)
Bende hayıt suyu içtim bu ay adetlerim düzensizdi çok iyi geldi belki işe yarar :)

Anladım canım Rabbim hayırlısını versin inşAllah.
Hayıt tohumuda iyi yanına Aslan pençesinide tavsiye ederim :) ama senin bi sıkıntın olmadığı için aslan pençesini tek içersen daha iyi olur sanki ikisi ağır gelebilir..

Banada vesile olur insallah Insallah en kisa zamanda Allah gonlunuze gore versinn

Hayıt tohumu daha önce denemiştim hayıt suyu çok daha iyi geldi su anlık sağlıklı beslenmeye çalısıyorum bakarım İnşallah teşekkür ederim, senin herhangi bir sorunun var mıydı?
2020 yılında gebelik planlayanlar topiğinden biliyorum/hatırlıyorum seni:)

Rica ederim ne demek.. evet ordaydım saolsunlar destek oldular iyidi ama bebeğimi kaybedince biraz ara verdim kk'ne sonra baktım olmuyor geldim net bi topik açmak istedim ve burdayım.
Pcoluyum canım ve başka bi sorun varmı öğrenmek için adeti bekliyorum...

Başın sağolsun canım
Rabbim sağlıklı evlat nasip etsin kaç yıldır istiyorsun

Toparlanırsın inşallah hemen canım geçmiş olsun Acılar bizi hep güçlendiriyor bizi biz yapıyor kabullenip yolumuza bakmak lazım. Bende 28 yaşındayım 5 yaşına girecek bi oğlum var 2. Düşünüyoruz. Normalde hep tek çocuk istemiştim biraz arayıda açmış oldum aslında yaş farkı oluştu ama nasip. bende bu ay ilk kez düşündüm, değerlendirdim. nasibimde varsa öğreneceğim

Amin inşallah teşekkür ederim aynen öyle..
MaşAllah allah bağışlasın bende kardeşimi büyütünce evlenmeden önce diyodum 2 3 sene yapmam yoruldum diye öyle olmuyomuş başa gelince 3 ay olmasa niye olmuyor diye insan napacağını şaşırıyo oldu olacak derken zaman sürükledi bakalım.. inşAllah güzel olacak herşey. Rabbim gönlüne göre versin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…