- 13 Ağustos 2020
- 1.000
- 710
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
Merhaba canım hoşgeldin.. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Merhaba. Bat tarihi:10.11.2020 ilk çocukgebelik için 4‐5 sefer kolomen+çatlama iğnesi kullandık #çikolata kistim var 3.5 cm. 3 yıldır evliyim ve hiç korunmadık
Merhaba canım hoşgeldin.. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..kist için bişeye başvurmadın mı ? Dr. Da durumlar ne
Tesekkur ederimCanım SAT son adet tarihi demet BAT beklenen adet tarihi demek
İnşallah canımmmHoşgeldim canım.. Rabbim gönlüne göre versin inşAllah bekliyoruz haberini
Çok şükür bir sıkıntım yok. Hatta dün adet olunca dr gittim kşst vs yokmuş. Femara verdi ama bu ay kullanmama kararı sldık. Olmazsa normal yoldan, ona göre ilaç deneyebilirimHoşgeldin canım.. ekliyorum hemen Rabbim gönlünüze göre versin inşAllah bi skıntınız varmı ?
Hoş geldin canımMerhaba kızlar ben burada yeniyim ve kullanmakta biraz zorlandim BAT ın ne anlama geldigini bulamadım ve bende anne olmak adına emek veren gruptayım 31 ekim de 1.yılımızı dolduracağız ve 4 aydır bebek sahibi olmaya calisiyoruz herhangi bir rahatsizligim yok umarim kasim ayı anneler grubunda yer alir sağlikla evladimi kucagima alabilirim .
Allah herkese herseyin hayirlisisi nasip etsin ve gönlündekini hayirli kilsin inş.
Hoşbulduk canimmmHoş geldin canımBat : beklenen adet tarihi
Allah hepimize sağlıkla yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin
Hoş geldin canım , üzme hemen kendini ilk denemede olmaması çok normal zaten. stres yapma kesinlikle zamanı geldiğinde gelecek bebişin sanaMerhaba canım anne adayları bende sizdeniimmve bu siteye de yeni kayıt oldum 23 yaşındayım ve geçen ay ilk denememizi yaptık. Ama çok çok heveslenerek beklediğim o gün yani adet günüm geldiğinde malesef regl oldum inanmak istemesemde hatta başta kabullenemedim bile. Ağladım çünkü belirtiler vs çok umutlanmıştım ama zatem regl ile belirtiler benzermiş. Şuan adet dönemindeyim ve 3. Günüm ve önümüzdeki aya kaldığından listeye benide alınnn. Bat 21 kasım. Ve rabbiminde izniyle artık anne olmak istiyorum. Tüm anne adaylarının en sağlıklı şekilde anne olması dileklerimle.. ve tabi en kısa zamanda
Umarım hayırlısıyla gelirHoş geldin canım , üzme hemen kendini ilk denemede olmaması çok normal zaten. stres yapma kesinlikle zamanı geldiğinde gelecek bebişin sana
Allah alla öyle bişeymi varmış ya ne saçmalık e onun büyümesini bekleyelim ozaman oldu.. hangi şehirdesin Özele başvurdunmu canım hiç ?H Hasbelkader340 canım çok kez farklı doktorlara gittim de 3cm lik bir kist için pek de birşey yapılamaz denildi. Şöyle ki 5cm in üstünde ameliyat yapılıyor diye biliyorum ee doğum kontrol hapı da vermediler bilmiyorum yani bende çok iki arada bir derede kalıyorum tek sorun çikolata kisti olunca
Hoşgeldin canım aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah..Çatlatma iğnesi vurdum ilk defa femara ile, bugün çatladı. Bat 13 Kasım inşallah olmam
Canım famera öyle herkese verilen veya direk kolayca verilen ilaçlar değil bence dr. Tedavisini dinle kullan 1 ay daha kaybetme Rabbim istedikten sonra gerisi teferruat ama belkide önemsiz bişey vardır yumurtalıklarda dr. Söylememiştir stres yapma diye o yüzden famera vermiştir.. tahlil yapıldımı ?Çok şükür bir sıkıntım yok. Hatta dün adet olunca dr gittim kşst vs yokmuş. Femara verdi ama bu ay kullanmama kararı sldık. Olmazsa normal yoldan, ona göre ilaç deneyebilirim
Selam kızlar, size sorum var. Bat 8 gün var ve akıntım var beyaz kremsi kıvamda. Mide bulantısı ve göğüs uçlarında ağrı var. Bunlara bir de bugün ishal eklendi. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa ben mi ona yormaya başladım