Teşekkür ederim o senin tatlığın
anladım canım hadi bakalım cumayıda bekleriz
ımm ben kısaca şöyle anlatıyım hiç bi sıkıntım yok derken ansızın bi adet gecikmesiyle doktora giden ve normal denilip yollanan o yüzden 4 ay zaman kaybeden sonra aynı skıntılar devam edip gittiğimde dr. Acizliğine uğradığını anlayan biriyim neyse böyle zor oluyo normal yazıyım
sonra o gittiğimde prolaktin 50 çıktı bana beyinde tümör emar vs dediler 3 ay sonrasına gün attılar zaten bişe yoksa 3 aya olurdu orası ayrı muamma da yumurta tembelliği ve pco olduğumu söyleyen bi dr. İle karşılaştım sonra bana tedavisi yok git 2 ay kadın d. Hapı kullan gel diyip yolladı hastaydım o zaman bekledim ben kullanmadım bebek istediğim için araştırdım ve dostinexile klomen kullandım klomeni Biraz çekindiğim için belki ters teper diye düzensiz kullandım 1 içtim bi 2 gün sonra içtim flan dostinex i de uygulama takvimindeki yumurtlama zamanına yakın dönemde başladım sonra 4 5 gün soğan suyu içmiştim bunlardan önce tabi sonra ovu. Tesr yaptım koyulaşma göremesemde takvime göre değerlendirdim açıkcası elimden gelen hergün değerlendirdim yumurtlama dönemine yakın sıcak tuttum yumurtlayım diye sonra yakıydı pozisyonlar falan sperm soğuk sever diye ılık duşlar beklemeler Allahım neyse dua ile başladık işte buarada civan perçemi hayıt kullandım ama ben ne zaman şüphe ettim kendimden o zaman bıraktım belki pskolojik değildir diye sonra bi estiler test yaptım hayali çizgi çıktı çok silik neyse dedim bekledim bida yaptım daha yakın zamanda negatifti umudu kestim o esnada bizim ev taşıma hikayemiz oldu onla uğraş falan derken buna yoğunlaşamadım öyle aklım dağınıktı çünkü amaan olacağı varsa olur diyerek saldım 10 gün sonra kan verdim ilaç kullanıyım diye değer 490 çıktı.. sonra keseydi bebekti gördük derken ikiz ihtimal derken kalp derken zor bi süreç erken öğrenmenin ve dr. Gitmenin aptallığı ilaçlar falan derken sonrasında stresle 1 hafta hastanede yat çık 2 gün sonra git düzelmiş herşey dedi salağın teki yanlış görmüş meğer 1 haftadır ölüymüş bebeğim karnımda 2 gün sonra hastane yatış düşük kürtaj derken 14 ekim de geçti zaten ekim bana hiç.iyi gelmiyor burdayım işte yeni bi umutla... Rabbim kimseye yaşatmasın banada tez vakitte nasip etsin 2021 yılına hamiş girelim inşAllah Rabbimn izniyle sağlıklıca skkıntısız kucağımızada alalım yani korusanda korumasanda kısmeti varsa oluyor tevekkül etmek lazım Rabbime.. halimize şükğr bendede böyle kuzm sormak istediğin başka bişe varsa buyur ben bodazlama yaşadığımı anlattım konu o diye ama
uzunda olmuş ha kusura bakma düzenleden yazıyorum şuan