Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Gdkd Gdkd canim hevesini kırmak gibi olmasın ama ayni belirtiler bende her adet dönemi öncesi oluyor yumurtlamamdaki akıntılarım bitiyor birkaç gün kuruluk oluyor sonrasında da göğüs ağrısıyla sıvı şeffaf adet öncesi akıntısı başlıyor . Yine de güzel yoralım sonuç güzel olsun 🙈
Aynı şeyi yaşadım. Yumurtlama akıntısı bitti kuruluk oldu simdi dediğin gibi. Heveslenmeyeyim boşuna madem 😂. Bir de denemelerimiz başladığından beri herşeyim değişti normalde Regl onxesi kasık ağrısı göğüs agrısı falan olmazken simdi olunca herşeyi ona yoruyorum istemsiz 😶

Aynı şeyi yaşadım. Yumurtlama akıntısı bitti kuruluk oldu simdi dediğin gibi. Heveslenmeyeyim boşuna madem 😂. Bir de denemelerimiz başladığından beri herşeyim değişti normalde Regl onxesi kasık ağrısı göğüs agrısı falan olmazken simdi olunca herşeyi ona yoruyorum istemsiz 😶
Gdkd Gdkd Yaa kıyamam merak etme kuzum olucak elbet.. sabır hepimizin yaptığı gibi :) bekliyoruz bakalım ama stres yapmadan :) çünkü stres yapınca vücut yaptığın o strese tepki veriyor sende direk ona yoruyorsun :KK66:

Selam kızlar, size sorum var. Bat 8 gün var ve akıntım var beyaz kremsi kıvamda. Mide bulantısı ve göğüs uçlarında ağrı var. Bunlara bir de bugün ishal eklendi. Bunlar hamilelik belirtisi olabilir mi yoksa ben mi ona yormaya başladım 😶
Canım benim ilk gebeliğimde ishal harici benzeri durumlarım vardı bata 7 gün vardı ama kişiden kişiye değişiyor tabi piskolojikde olabilir.. bi kaç kez yaşamıştım sanki. kan testini görmek lazım net bi başlangıç olması için bence sonrası nası bi sabırsız dönem anlatamam Gerçi Rabbim'n himayesnde herşey... biliyorum zor ama o evre erken davranmamak lazım onu anladım Rabbim gönlümüze göre versin inşAllah en tez zamanda haberlerimizi veririz birbirimize bu mübarek günde.. hepinizede hayırlı kandiller canlar. 🤗🌹

Kaç aydır deniyorsunuz ?

Selam kizlar bugun iliskiden once wcye girdim sonra degerlendirdik ben bi saat uzandim sonra cay falan ictim derken biraz oyalandim sanirim iki iki bucuk saat sonra wc ye girdim ovu testi yaptim adetimin 21.gunu on dakka icinde cektim bunu

Eklentiler

• A2C9DA46-7D3E-47C5-8212-470824D32A3D.jpeg
    A2C9DA46-7D3E-47C5-8212-470824D32A3D.jpeg
    126,6 KB · Görüntüleme: 51
Merhaba kızlar ben de buradayım! Ben 20 ekimde hamile olduğumu öğrendim ama 23 ünde kimyasal yaşadım malesef 😔 Çok üzüldüm çok ağladım ama yeni bir umutla bu sayfaya yazıyorum. Bat 20 kasım fakat kimyasal gebelikten sonra biraz aksayabiliyormuş. Görcez bakalım.
Bu arada 8 gündür folik asit kullanıyorum.

Merhaba kızlar ben de buradayım! Ben 20 ekimde hamile olduğumu öğrendim ama 23 ünde kimyasal yaşadım malesef 😔 Çok üzüldüm çok ağladım ama yeni bir umutla bu sayfaya yazıyorum. Bat 20 kasım fakat kimyasal gebelikten sonra biraz aksayabiliyormuş. Görcez bakalım.
Bu arada etiketlemeyi unutmuşum H Hasbelkader340
15 aydır evliyim. 2 aydır deniyoruz bu 3. Ayımız olcak bat 20 kasım

Merhaba canım hoşgeldin aramıza Rabbim gönlüne göre versin inşAllah.. Rabbim bida yaşatmasın ama üzme kendini stres yapma en büyük etken stres Verende Alanda Rabbim Rabbimn izniyle inşAllah sağlıkla en kısa zamanda bida nasip eder Rabbim.. ama emin ol keseyi bebeği kalbi falan gördükten sonra daha zor uzun süre onla yaşadıktan sonra kaybetmek daha zor böyle geçirmendede vardır bi hayır işlem görmemiş oldun iyi yandan düşün evet o mutluluğu bilip tattıktan sonra öyle olmasıda kötü Rabbim sabır versin ama ben kaybedeli 15 gün oluyo O acı daha zor.. neyse Rabbimn haznesinde çok Tevekkül edelim mübarek günler.. evet bi adet düzenliği yaşanabiliyor olmuyo ama takmamaya çalış ben takmayı bırakınca olmuştu.

Ekliyorum canım hemen sevgiler🌹🤗
Gebeliği zorlaştıran bi drum varmı ? Dr. Görüşümü yaptınızmı ?
Güzel dileklerin için öncelikle çok teşekkür ederim canım 🤗
Geçen cuma doktora gittim alttan baktı tertemiz dedi. Ama bir de film çekti 15 gün sonra bidaha gel dedi. O filme de bakcak sanırım ama şimdilik en azından temizmiş 😊

Bugün öyle bir rüyadan uyandım ki anlatamam. Birileri oldugum yere kuzu ve Baska hayvanlar getiriyor ama kuzular bana doğru geliyor küçücük. Kucağımda 2 tane kuzu var ve ben ağlayarak ama bunlar cok guzel diye eşime söylüyorum. Aşırı etkilendim bu rüyadan. Yorumlayabilen var mı?

X