Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

Marhaba arkadaşlar ben size bişey soracam benim başım çok dönüyo reglime 9 gün var hafif arada böyle mide bulantısı oluyo çoğu kişi bana belki hamilesindir ondan oluyor dedi ama ben hiç hamilelikle Ilgili hiç bişey hissetmiyorum hani bazıları önceden içinden hamile olduğunu hisederya ben de işte o yok ne yapacam nasıl öğrenecem bilmiyom fazlada ümitlenip hayal kırıklığıda yaşamak istemiyorum sizce ben çok düşünüyorum diyemi öyle oluyor yada hamilemiyim

Bati bekleyip test yap canim

Belirtilerin var inşallah hamilesindir. Bence herkese öyle bir his gelmiyor bana gelmemişti mesela. YouTubeda da çok gördüm hamile olduğuna şaşıran

Belirtilerin var inşallah hamilesindir. Bence herkese öyle bir his gelmiyor bana gelmemişti mesela. YouTubeda da çok gördüm hamile olduğuna şaşıran
Inşallah olmustur bu sefer ama baya korkuyorum gelecek diye bilemiyorum diğer kimyasal gebeligimde hissetmiştim ama şimdi hiç bişey hissetmiyorum sanki hamile değilmişim gibi geliyor bana

Canim yumurtlamayla ilgili hic bir bilgim.yok ovulasyon falan yapmadım yapmak nasip olmadı bu ay gebe kalmazsam yapacaktım.ama rabbim.nasip etti.

Hayirli haberlerini bekliyoruz insallah canim
İnşallah canım Rabbim seninde gönlüne göre sağlıklı hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah ❤❤ sanırım başka bişeyim var çok ağrım var akıntım da var ağrıdan iki büklüm kalma ihtiyacı duyuyorum ilaç içmek istemiyorum ama hiç bisey yapamıyorum bu şekilde de parçalanıyo içim sanki

Kızlar sonucum çıktı allahım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kalın
Yaaaa gerçekten mııı kıızz çok duygulandım ne kadar mutlu oldum senin adına.benim gibi mücadele eden birinden güzel haber duymak çok mutlu etti beni.. kaç çıktı sonucun? Bak telaş yapmana gerek yokmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…