- 17 Kasım 2020
- 191
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.421
Insallah canim bebeğin seninledir sonucunu paylas bizimle moralini yüksek tut ve stres yapma sakin rabbim yardimcimiz olsunKızlar benim için hayırlı dualar edin inşallah gebeliğim vardır bebeğim benimledirbugün kan verdim belki bu akşam sonucu alabilirmişim yinede tedirginim bilmiyorum farklı bir duygu işte..
AminInsallah canim bebeğin seninledir sonucunu paylas bizimle moralini yüksek tut ve stres yapma sakin rabbim yardimcimiz olsun
Hayırlısi ile güzel sonuclar alın inşallah. Sağlıklı hamileliginiz hayırlı sağlıklı bir evladınız olsunKızlar benim için hayırlı dualar edin inşallah gebeliğim vardır bebeğim benimledirbugün kan verdim belki bu akşam sonucu alabilirmişim yinede tedirginim bilmiyorum farklı bir duygu işte..
Amin canım saol cümlemizin içindede benim inşallahHayırlısi ile güzel sonuclar alın inşallah. Sağlıklı hamileliginiz hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun
Naptn cnm benm hadi mübarek cuma günü güzel hayırlı haberler ver bizeAmin canım saol cümlemizin içindede benim inşallah
Nurem bugün kan verdim hatta doktor pazartesini beklemene gerek yok dedi bi site adresi verdi fln kan sonucum çıktğ ama beta hcg yazan birşey yokkiNaptn cnm benm hadi mübarek cuma günü güzel hayırlı haberler ver bize
Şaşırdım kaldım ben yaaNaptn cnm benm hadi mübarek cuma günü güzel hayırlı haberler ver bize
NolduŞaşırdım kaldım ben yaa
Erken bence canımMrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba
Ekran resmi alıp paylassana bakymNurem bugün kan verdim hatta doktor pazartesini beklemene gerek yok dedi bi site adresi verdi fln kan sonucum çıktğ ama beta hcg yazan birşey yokki
Adetim gecikti idrarda çift çizgi çıktı demedinmiNurem bugün kan verdim hatta doktor pazartesini beklemene gerek yok dedi bi site adresi verdi fln kan sonucum çıktğ ama beta hcg yazan birşey yokki
Evet canım öyle tabiAdetim gecikti idrarda çift çizgi çıktı demedinmi
Bu hemogram canım. Hormonda istemiştir ve daha çıkmamıştır heralde yarın çıkarBu sonucum canım
Bencde çıkmamış göremiyormusn başka ne istemişBu hemogram canım. Hormonda istemiştir ve daha çıkmamıştır heralde yarın çıkar
Erken gebelik testi yap yada birkaç gün bekle kan ver canimKızlar hayırlı gecelerson adet tarihim 19 kasım son 6 aydır düzensizlik var bi erken bi geç geçen ay 20. Günde oldum 19 kasım da bu ay hesaplamaya göre 10 aralıkta ama hala olmadım karnım çok ağrıyo ama gelen giden yok test yaptım negatif çok fazla ağrım var ama içim parçalanıyo sanki zaten testte bozuktu sanırım idrarı tam emmedi bende içini açıp biraz kurcaladım ilk 5 dk negatif ama sizce var mıdır bisey