Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim için hayırlı dualar edin inşallah gebeliğim vardır bebeğim benimledir bugün kan verdim belki bu akşam sonucu alabilirmişim yinede tedirginim bilmiyorum farklı bir duygu işte..
Insallah canim bebeğin seninledir sonucunu paylas bizimle moralini yüksek tut ve stres yapma sakin rabbim yardimcimiz olsun

Kızlar benim için hayırlı dualar edin inşallah gebeliğim vardır bebeğim benimledir bugün kan verdim belki bu akşam sonucu alabilirmişim yinede tedirginim bilmiyorum farklı bir duygu işte..
Hayırlısi ile güzel sonuclar alın inşallah. Sağlıklı hamileliginiz hayırlı sağlıklı bir evladınız olsun

Mrb arkadaslar adetime 8 gun var bugün betahcg kan testi yaptirdim. <0.2 çıktı. Erken mi yaptırdım acaba.

Kızlar hayırlı geceler son adet tarihim 19 kasım son 6 aydır düzensizlik var bi erken bi geç geçen ay 20. Günde oldum 19 kasım da bu ay hesaplamaya göre 10 aralıkta ama hala olmadım karnım çok ağrıyo ama gelen giden yok test yaptım negatif çok fazla ağrım var ama içim parçalanıyo sanki zaten testte bozuktu sanırım idrarı tam emmedi bende içini açıp biraz kurcaladım ilk 5 dk negatif ama sizce var mıdır bisey

Erken gebelik testi yap yada birkaç gün bekle kan ver canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…