- 17 Kasım 2020
- 191
- 174
- 27
-
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.481
Amin inşallah rabbim sana ve buradaki diğer bebek isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsinHadi hayırlı olsun cok sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alırsın inşallah.amin cnm
Amin canm cümlemize inşallah.sende yaz arada bir nasıl gidiyo gelişmeleri falan.Amin inşallah rabbim sana ve buradaki diğer bebek isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsininşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almak nasip olur
Amin inşallah canımBenimde bat 31 Aralık. Son bat olur inşallah
Rabbim güzel haberlerini verir inşallah canimKizlar günaydin benide ekleyin bat 15 aralik hala beklemedeyim
10-12 gün geçseydi çatlamadan sonra, daha doğru sonuç olabilirdi. 8gün erken olmuş olabilir, idrara hcg geçmemiştir belki.Benim 7 Aralık yumurtlama 8 Aralık çatlama günü 21 Aralık bat günü bugün 16 Aralık erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı dimi
İnşaallah geçsin de geç geçsin10-12 gün geçseydi çatlamadan sonra, daha doğru sonuç olabilirdi. 8gün erken olmuş olabilir, idrara hcg geçmemiştir belki.
Benim çıkmamıştı belki sendede öyledir hatta adet tarihim 2-3 gün geciktiğinde bile çook hafif çıkmıştıBenim 7 Aralık yumurtlama 8 Aralık çatlama günü 21 Aralık bat günü bugün 16 Aralık erken gebelik testi yaptım negatif olsaydı çıkardı dimi
Bende de yok, bekliyorum ben de. Sadece adet olacakmışım gibi ağrı varİnşaallah geçsin de geç geçsinama belirtide yok akıntı göğüs ağrısı yok
Ama ovulasyonda pik gördüm hani rahime 7-12 günde yerlesir deniyor ya 12 günü geçiyor sizinki değil miBenim çıkmamıştı belki sendede öyledir hatta adet tarihim 2-3 gün geciktiğinde bile çook hafif çıkmıştı
Aynen arada bacak kasık agrisiBende de yok, bekliyorum ben de. Sadece adet olacakmışım gibi ağrı var
Bende oldu canim 24 günlük dongum 27 29 a cikti.6 aylik evliyim suan gebeyim gebeliğe hazırlıkmis sanirimBebek planlarken adetlerinizde değişiklik oldu hanımlar
Sizin uzamış tarihleriBende oldu canim 24 günlük dongum 27 29 a cikti.6 aylik evliyim suan gebeyim gebeliğe hazırlıkmis sanirim
Benim kısaldı 24 25 26 günde bir hasta oluyorum ve uzun sürüyor onceden 5 gün sürerdi şimdi 9 10 günSizin uzamış tarihleri
Sezeryanda sonra olduBenim kısaldı 24 25 26 günde bir hasta oluyorum ve uzun sürüyor onceden 5 gün sürerdi şimdi 9 10 gün
Evet geçmiştiAma ovulasyonda pik gördüm hani rahime 7-12 günde yerlesir deniyor ya 12 günü geçiyor sizinki değil mi
Ben adet oldum bı daha ki aya artıkEvet geçmişti