- 22 Kasım 2020
- 304
- 238
- 32
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.461
Inşallah cnm inşallah ben de artık en kısa zamanda bu iyi haberi alırımSaol.canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Inşallah cnm inşallah ben de artık en kısa zamanda bu iyi haberi alırımSaol.canim rabbim isteyen herkeze nasip etsin insallah
Amin inşallah 876 çıktı canım tabi bugün kaçtır bilemem rabbim sizlerede nasip etsin inşallah uzun zaman olmuştu tam doktora gitmeyi kafaya koymuştuk kararlaştırmıştık falan derken mucize gibi sanki gerçi herşeyden önemlisi de kader kısmet geleceği vakit rabbim böyle takdir etmiş inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder iyi dileklerin için saol canımYaaaa gerçekten mııı kıızz çok duygulandım ne kadar mutlu oldum senin adına.benim gibi mücadele eden birinden güzel haber duymak çok mutlu etti beni.. kaç çıktı sonucun? Bak telaş yapmana gerek yokmuş rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin.
Tebrikler cnm senin adına çok sevindim rabim hayırlısıyla kucağına almayı nasip etsin inşallah ❤Kızlar sonucum çıktı allahım inşallah sağlıklı sıhhatli kucağıma almayı nasip eder allah isteyen herkese nasip etsin inşallah sağlıkla kalın
Belki yerleşme kanamasıdır çok mu kanamanız gidiyorMerhaba, benim bat tarihim 9 Aralık'tı. Regl olmadım ve kan testim 6,93 çıktı. İdrar testlerim de silik çıkmıştı. Doktor hamilesin de diyemem değilsin de diyemem dedi. Geç döllenme olabilir dedi. Adetimin üzerinden 4 gün geçti şu anda hafif kanama yaşıyorum. Ne olduğuna dair hiçbir fikrim yok Sizce ne olabilir?
Evet normal gelmeye başladı. Lekelenme gibi değil. Halbuki testlerim silikti ve kanım 6,93 çıkmıştı. Ben de anlayamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri düşük olan ve normal kanama yaşayan?Belki yerleşme kanamasıdır çok mu kanamanız gidiyor
Benim kuzenim öyle yaşamıştı kan testi pozitif çıktı doktor da aynı şeyi söyledi ona varla yok arası dedi ondan birkaç gün sonra kanaması geldi baya baska doktora gitiginde kimyasal gebelik olduğunu öğrendiEvet normal gelmeye başladı. Lekelenme gibi değil. Halbuki testlerim silikti ve kanım 6,93 çıkmıştı. Ben de anlayamadım. Böyle bir durum yaşayan var mı? Değeri düşük olan ve normal kanama yaşayan?
Yeni başlamıştık denemeye. Ben ilk defa böyle bir şey yaşadım. Kimyasal gebelik nedir?Benim kuzenim öyle yaşamıştı kan testi pozitif çıktı doktor da aynı şeyi söyledi ona varla yok arası dedi ondan birkaç gün sonra kanaması geldi baya baska doktora gitiginde kimyasal gebelik olduğunu öğrendi
Ya üzülmeyin lütfen allahın izniyle olur daha kimyasal gebelik yumurta döllendiği zaman beta HCG adlı hormon seviyesi yükselmeye başlar. Beta HCG seviyeleri, testlerde görülecek kadar yüksek olduğu için pozitif gebelik sonucu alınır. Ancak kimyasal hamilelik olması durumunda gebelik testi pozitif çıksa da ultrasonda gebelik kesesi görülmez. Adet periyodunun bitiminden bir hafta sonra kanama olur ve hamilelik sona erer. Kimyasal gebelik bu canımYeni başlamıştık denemeye. Ben ilk defa böyle bir şey yaşadım. Kimyasal gebelik nedir?
Sanırım benim öyle. Tam anlattığınız gibi seyrediyor çünkü durumum. Çok teşekkür ederim. Allah en güzel blvr hayırlı zamanda nasip etsinYa üzülmeyin lütfen allahın izniyle olur daha kimyasal gebelik yumurta döllendiği zaman beta HCG adlı hormon seviyesi yükselmeye başlar. Beta HCG seviyeleri, testlerde görülecek kadar yüksek olduğu için pozitif gebelik sonucu alınır. Ancak kimyasal hamilelik olması durumunda gebelik testi pozitif çıksa da ultrasonda gebelik kesesi görülmez. Adet periyodunun bitiminden bir hafta sonra kanama olur ve hamilelik sona erer. Kimyasal gebelik bu canım
Rica ederim cnm sana yardımcı olduysam ne mutlu bana cnm amin inşallah cnm lütfen üzülmeyin ama inşallah en kısa zamanda nasip eder size rabim ben de kimyasal gebelik geçirdim ama ben böyle sadece idrar testi yapmıştım onda öğrenmiştim kanamam olduğu zaman gitim ben doktor bana o zaman kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz dedi cnm olur ama daha zamanla cnm bizde bekliyoz iste olsun diyeSanırım benim öyle. Tam anlattığınız gibi seyrediyor çünkü durumum. Çok teşekkür ederim. Allah en güzel blvr hayırlı zamanda nasip etsin
Evet yardımcı oldunuz Sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olsun tabiki önemli olan bu denemelere devam, en azından olabiliyor olduğunu görmüş olduk Sizin için de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olsun tez zamandaRica ederim cnm sana yardımcı olduysam ne mutlu bana cnm amin inşallah cnm lütfen üzülmeyin ama inşallah en kısa zamanda nasip eder size rabim ben de kimyasal gebelik geçirdim ama ben böyle sadece idrar testi yapmıştım onda öğrenmiştim kanamam olduğu zaman gitim ben doktor bana o zaman kimyasal gebelik yaşamış olabilirsiniz dedi cnm olur ama daha zamanla cnm bizde bekliyoz iste olsun diye
Tşk ederim cnm inşallah en kisa zamanda iyi heberler alırsın ❤Evet yardımcı oldunuz Sağlıklı ve hayırlı bir gebelik olsun tabiki önemli olan bu denemelere devam, en azından olabiliyor olduğunu görmüş olduk Sizin için de hayırlı ve sağlıklı bir şekilde olsun tez zamanda
Amin inşallah 876 çıktı canım tabi bugün kaçtır bilemem rabbim sizlerede nasip etsin inşallah uzun zaman olmuştu tam doktora gitmeyi kafaya koymuştuk kararlaştırmıştık falan derken mucize gibi sanki gerçi herşeyden önemlisi de kader kısmet geleceği vakit rabbim böyle takdir etmiş inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder iyi dileklerin için saol canım
Hadi hayırlı olsun cok sevindim gerçekten sağlıkla kucağına alırsın inşallah.amin cnmAmin inşallah 876 çıktı canım tabi bugün kaçtır bilemem rabbim sizlerede nasip etsin inşallah uzun zaman olmuştu tam doktora gitmeyi kafaya koymuştuk kararlaştırmıştık falan derken mucize gibi sanki gerçi herşeyden önemlisi de kader kısmet geleceği vakit rabbim böyle takdir etmiş inşallah sağlıkla sıhhatle kucağıma almayı nasip eder iyi dileklerin için saol canım