- 18 Haziran 2009
- 225
- 24
- 36
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.301
Testi tekrarladınız mı acaba bir de erken gebelik testi alıp öyle mi deneseniz?Kızlar merhaba sabah gebelik testi yapmıştım dışarı çıkmam gerekti bakamamıştım şimdi geldim çok aşırı silik bir çizgi var ya da ben öyle görmek istiyorum anlamadım. Kuruma çizgisi de olabilir yani o da var. Bat tarihi ya bugun ya da yarın. Bu zamana kadar 100 tane gebelik testi yaptım belki de hiç birinde kuruma çizgisi bile çıkmamıştı çok heyecanlandım yorumlarınızı bekliyorum
Batdaşız :)) bende de aynı problem var 1 düşükten sonra hemen genetik araştırmaya yönlendirdi doktorum sağolsun, kanda pıhtılaşma bozukluğu çıktı korunmadığın her ay kan testi yaptır dedi, oğluma hamileliğimi çok erken yani 16 günlük hamileyken öğrenmiştim hemen kan sulandırıcı iğnelere başlamıştık. Şimdi 7 yıl aradan sonra 3 aydır 2.gebeliğimi bekliyorum, Allah nasip etsin inşallah hepimizeCanım sen doktora bakma inan bana da yapamadılar 2 düşüğün, var diye bende tıbbi genetik bölümüne gittim 3 düşüğüm var dedim yaptılar. Kan pıhtılaşması çıktı maalesef ondan oluyormuş doktora kalsa zaten yapmaz..
bu arada benimde bat11 Aralık ama biz bu ay korunuyoruzz diğer aya inşallah diğer düşüğün üstüne 3 ay geçmesi lazım dedi doktor o nedenle
Ben de aktara hayıt tohumu almak için girdim, bu daha etkili deyip hazır hayıt suyu verdiler bir şişenin içinde onu kullandım bu ay konsantre bi üründü sanırım sulandırıp içtim ilk defa bakalım hayırlısı hepimiz için1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynattığım suya attım 15-20 dk demledim ılık tükettim. Arz ederim canım