- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.261
Korkma canım dua et bu arada benimde az önce lavaboda akıntı karışık kan geldi ama çok az cok erken adet olcam galibaKorkuyorum.. biraz daha bekliyim çift çizgiyi iyice görene kadar
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Korkma canım dua et bu arada benimde az önce lavaboda akıntı karışık kan geldi ama çok az cok erken adet olcam galibaKorkuyorum.. biraz daha bekliyim çift çizgiyi iyice görene kadar
Takvime göre bugün yumurtlama günüm gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım artık kulak asmamaya çalışacağım kimseyeCanım öncelikle senın buna hazırlıklı olman lazım insanlar olsa da konusur olmasa da konuşur duymamayı dene..ama nacizane tavsıyem sana denemekten vazgeçme ben ıkı sene ıstemedm şimdi de olmuyor sebebsiz ılk zamanlar çok yuksek ıhtımal oluyormuş bu zamanları değerlendir derim
Ayyyy bence var gibiiKızlar ben dayanamayıp test yaptım ama kendimide umutlandırmak istemiyorum ..
Dua ediyorum rabbim sağlık şifa versin inşallah .. belki üstüne görmedir inşallah öyledirKorkma canım dua et bu arada benimde az önce lavaboda akıntı karışık kan geldi ama çok az cok erken adet olcam galiba
Acaba varmıAyyyy bence var gibii
İnşallah gelmiştirArkadaşlar bende aranızda yeniyim ikinci bebek istiyiruz ilki de iki sene sonunda oldu şimdi bir sene oldu ikinci bebiş istiyoruz normalde adetlerim hep 3 5 gün önden gelirdi en son 1 Kasım da adet oldum normalde 28 Kasım gibi olmam lazimdi ama gecikti bu ay inşallah meleğim gelmistir
Benimde bugün yumurtlama günüm canım . Hafif hafif sızlamaya başladı sağ yumurtalığım. Bian önce hamile kalsın isteyen herkes inşallahTakvime göre bugün yumurtlama günüm gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım artık kulak asmamaya çalışacağım kimseye
Amiiin canım inşallah benimde sol kasığımda ağrı var burda bizde müjde verelim inşallahBenimde bugün yumurtlama günüm canım . Hafif hafif sızlamaya başladı sağ yumurtalığım. Bian önce hamile kalsın isteyen herkes inşallah
Bence var canım ayyy inşallah bizede nasip olur yaaaAcaba varmı
Amin canım inşallahAmiiin canım inşallah benimde sol kasığımda ağrı var burda bizde müjde verelim inşallah
Merhaba bende aranıza yeni katıldım 4aylık evliyim ilk ay korunmak istedik aslında 4 ay falan korunalım diye konuşuyorduk hep ama çevre baskısı ve bizde düşünüp istediğimiz için korunmayı bıraktık 2. Ay denedik olmadı 3. ayda gurbette olduğum için yumurtlamam aileemin yanındayken denk geldiğini düşünüyorum olmadı daha çok yeniyiz ama çevre baskısı beni bitirdi her ay adet olduğumda bunun hesabını nasıl verecem şimdi gibi bir psikolojiye girdim sonra dedim ben kendime zarar veriyorum daha ne kadar olmuş ki elbet olur olmazsada çaresi bulunur çok takıntılı bir insanım ve deli gibi araştırırım kafama taktığım herşeyi 3 aydırda hep burada takılıyorum benimle evlenenler hemen hamile kalmış bunları duydukça da daha çok strese giriyorum bu ay 3 gün süt maydanoz buharına oturdum geçen ay 6 gün soğan kürü içtim çok şişkinlik yaptı sanki bıraktım ama geçen ay çok fazla akıntım oldu içimi temizledi sanki bu ay bat 17 aralık beklemedeyim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmaz
Bide bugün 1-2 tane havuç ye yumurta çatlatmaya baya faydası oluyormuş . Soy ye hemenBence var canım ayyy inşallah bizede nasip olur yaaa
İnşallah vardır allah isteyen herkese nasip etsinBence var canım ayyy inşallah bizede nasip olur yaaa
Ayy tesadüfe bak ya ikimizde 17 aralıkda olmayalım inşallah özel denediğin uyguladığın bişey varmı peki beni buay süt maydonoz buharına oturrttularCanım inşallah seninle hamile kalıcaz . Eski mesajına baktım benim de bat 17 Aralık
Amiiiiin canım kan ver bakalım sonra burdan bize kızlaaar hamileyim müjdesini verirsin inşallahİnşallah vardır allah isteyen herkese nasip etsin