Gebeliğe Hazırlık Kasım - Aralık Hamişlik Planlayanlar Buyrun 🤗🌹🤰

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım öncelikle senın buna hazırlıklı olman lazım insanlar olsa da konusur olmasa da konuşur duymamayı dene..ama nacizane tavsıyem sana denemekten vazgeçme ben ıkı sene ıstemedm şimdi de olmuyor sebebsiz ılk zamanlar çok yuksek ıhtımal oluyormuş bu zamanları değerlendir derim
Takvime göre bugün yumurtlama günüm gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım artık kulak asmamaya çalışacağım kimseye

Merhabalar, Bat 11.12
2 yıllık evliyim bir düşüğüm var. İlk düşüğüm olduğu için doktor genetik test yapmadı. En son randevumda da sıkıntılı bir durum görünmedi. Ovülasyon testlerini kullandım ve pik günleri değerlendirdik.
Bakal Bu ay bende heyecanla bekliyorum.:dua:

burada yazılan belirtileri okuyunca psikolojik aynı belirtileri yaşıyorum gibi geliyor ve kendimi dinlememeye çalışıyorum.

inşallah Allah çocuk sahibi olmak isteyen kimsenin ellerini boş bırakmaz. :KK200:

umarım güzel haberi vermek nasip olur.

Sevgiler

Arkadaşlar bende aranızda yeniyim ikinci bebek istiyiruz ilki de iki sene sonunda oldu şimdi bir sene oldu ikinci bebiş istiyoruz normalde adetlerim hep 3 5 gün önden gelirdi en son 1 Kasım da adet oldum normalde 28 Kasım gibi olmam lazimdi ama gecikti bu ay inşallah meleğim gelmistir

Arkadaşlar bende aranızda yeniyim ikinci bebek istiyiruz ilki de iki sene sonunda oldu şimdi bir sene oldu ikinci bebiş istiyoruz normalde adetlerim hep 3 5 gün önden gelirdi en son 1 Kasım da adet oldum normalde 28 Kasım gibi olmam lazimdi ama gecikti bu ay inşallah meleğim gelmistir
İnşallah gelmiştir 🤲

Merhaba bende aranıza yeni katıldım 4aylık evliyim ilk ay korunmak istedik aslında 4 ay falan korunalım diye konuşuyorduk hep ama çevre baskısı ve bizde düşünüp istediğimiz için korunmayı bıraktık 2. Ay denedik olmadı 3. ayda gurbette olduğum için yumurtlamam aileemin yanındayken denk geldiğini düşünüyorum olmadı daha çok yeniyiz ama çevre baskısı beni bitirdi her ay adet olduğumda bunun hesabını nasıl verecem şimdi gibi bir psikolojiye girdim sonra dedim ben kendime zarar veriyorum daha ne kadar olmuş ki elbet olur olmazsada çaresi bulunur çok takıntılı bir insanım ve deli gibi araştırırım kafama taktığım herşeyi 3 aydırda hep burada takılıyorum benimle evlenenler hemen hamile kalmış bunları duydukça da daha çok strese giriyorum bu ay 3 gün süt maydanoz buharına oturdum geçen ay 6 gün soğan kürü içtim çok şişkinlik yaptı sanki bıraktım ama geçen ay çok fazla akıntım oldu içimi temizledi sanki bu ay bat 17 aralık beklemedeyim inşallah Rabbim isteyen herkese nasip eder kimsenin kucağını boş bırakmaz

Merhaba. Bende aranıza yeni katıldım. Bir kızım var 7 yaşında. Bu ay ikinciyi düşünmeye başladık ve ilk defa ovulasyon testi yaptım. Adetim biter bitmez başladım testlere. Bugün en koyu halini gördüm sizce pik mi?
Bu arada Bat 19 Aralık

Eklentiler

• 8B28163E-60E8-433F-B98A-25AB15830652.jpeg
    8B28163E-60E8-433F-B98A-25AB15830652.jpeg
    86,4 KB · Görüntüleme: 47
X