- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.341
Herkese merhabalar en erken hamilelik testi ne zaman yapılmalıdır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Adet tarihinin geçmesini bekle bende öyle bekliyorum ama nasıl beklemek allahım hayırlara çıkarsın inşallahHerkese merhabalar en erken hamilelik testi ne zaman yapılmalıdır
Yaa beklenmiyor ki çok heyecanlı zaman gün geçmek bilmiyor sizin bat tarihiniz ne zaman bi belirti var mı vücudunuzdaAdet tarihinin geçmesini bekle bende öyle bekliyorum ama nasıl beklemek allahım hayırlara çıkarsın inşallah
23 aralık ama 20 sinde test yapıcam 20 aralık kadr zamn nasıl gececk bilmiyorum çatlama iğnesi vuruldum 4 aralıkta 20 sinde test yapmayı planlıyorum o kadar test yapıyorum ki teste verdiğim paralarla tüp bebek yaptırırdım kesin olması açısından ben 20 sinde bi yapayım bkalım ondan sonra inşallah tutsun doktora randevu alıcam hemen çok heyacanlı zaman gecmek bilmiyorYaa beklenmiyor ki çok heyecanlı zaman gün geçmek bilmiyor sizin bat tarihiniz ne zaman bi belirti var mı vücudunuzda
Yaaa Allahım bu bekleyişinizi harika mutlu bir haberle taçlandırır. Herşey güzel gönlününüzün istediği gibi gitsin23 aralık ama 20 sinde test yapıcam 20 aralık kadr zamn nasıl gececk bilmiyorum çatlama iğnesi vuruldum 4 aralıkta 20 sinde test yapmayı planlıyorum o kadar test yapıyorum ki teste verdiğim paralarla tüp bebek yaptırırdım kesin olması açısından ben 20 sinde bi yapayım bkalım ondan sonra inşallah tutsun doktora randevu alıcam hemen çok heyacanlı zaman gecmek bilmiyor
Şuan beyaz sümüksü ve şeffaf akıntım mevcut kasıklarımda ağrılar ve ara ara iğne batırıyormuscasına bi ağrı giriyor aniden geciyor onun dısında ateşim yani vücut ısım yüksek göğüslerimde şimdilik bi sızı ağrı yok fakat şişkinlik dolgunluk var esasında regl öncesi belirtiler ama ben de regl öncesi bu kadar akıntı olmaz belim ağrır o kadr ağrılı regl dönemim hiç olmadı bakalım yaYaa beklenmiyor ki çok heyecanlı zaman gün geçmek bilmiyor sizin bat tarihiniz ne zaman bi belirti var mı vücudunuzda
Ben üç senedir bı durumun içinde oldugum için aştım artık.gayet rahatm nasip kısmet ztn gerisi.sen neden hala kan vermiyosun?Nurem ben çoğunlukla herşeyi kafama takardım.. stresli bi ruh halim vardı taaa ki 2. Evlilik yıl dönümümüz için şehir dışına çıkana kadar rabbim en doğrusunu bilendir 0 stresle tatilden geri döndük ertesi gün regl oldum ama değişik ti aslında şimdi hatırlıyorum çok üzülmüştüm regl oldum diye ama bi tuhagtı beklediğimden az sürmüştü ve son gününde çamurumsu bi kan diyim öyle bşydi.. sonraki regl tahimi bekledim ve olmadı gecikti diye düşündüm gerçi bir yanım hâla öyle söylüyor ama .. göğüslerde gerginlik var acı var ama regl acısı değil ağrısı yani farklı olduğunu hissediyorum..ben kendimce stres durumuna bağlıyorum artık bu hamileliği ve en son olarak canım yaklaşık 7-8 ay önce karar verdik korunmayı bıraktık çok üzülürdüm neden olmuyo diye sonra hiç takip etmemeye çalıştım kendimi vücudumu dinlememeye karar verdim hatta ocak ayında allah nasip ederse doktora gideceğimizi bile kararlaştırmıştık .. allaha hamdolsun hissetmiyorum birşey yani görene kadar şüpheliyim hâla .. ama iştahımda değişiklik var sık acıkma sık idrara çıkma pek su içen biri değilim zaten ilklerde sık gidince şüphelenmiştim o yüzden ..onun haricinde ateşim yüksek bi kaçgündür 1,5 derece kadar yüksekte ayakta gezindiğimdede belimde bi ağrı hissediyorum bazen karın bölgemde o ağrı oluyo allaha şükürler olsun arkadaşım sende lütfen stres durumlarından uzakta tut kendini mesela bi hobi edin kafanı rahatlat ara sıra klasik müzik dinle kitap okumaya çalış yada mesela örgü seviyorsan örgü ör ama ne yap ne et stresten uzak dur .. şimdi anlıyorum stresin ne kadar önemli olduğunu.. ⚘ sağlıkla kal arkadaşım..
10 gün geçmesini bekliyorum çünkü 2 gün öncesinde hep siliktiya hani yarın kaset test yapıcam sonrasında kan vermeye gidicem zaten 10. Gün perşembeye geliyo inşallah hayırlısıyla bir öğrensemde içim rahatlasa allah burdan müjdeli haberimi vermeyi nasip etsin allah sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsinBen üç senedir bı durumun içinde oldugum için aştım artık.gayet rahatm nasip kısmet ztn gerisi.sen neden hala kan vermiyosun?
Canım nerelerdesin? Hiç sesin çıkmıyor《Merhabalar》
•°•
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum..
Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan kasım - aralık hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..
Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..
Tatmayan herkesin o mutluluğu tatması dileğiyle.
Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
•°•
Listeye eklenmek isteyen BAT tarihiyle BENİ etiketleyebilir.
•°•
Aktif olmayan bilgi vermeyen listeden kaldırılacaktır.
•°•
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
•°•
^ Gebelik için neler yaptınız ?
^ Gebeliği zorlaştıran durumun varmı ?
^ Yumurtlama takibi nasıl oldu ve nasıl bi yol izlenildi ?
•°•
☆ LİSTENİN HEP HAMİŞ DOLMASI DUÂSIYLA..
H Hasbelkader340 07.12.20
@jikarinzku 02.11.20
@Gdkd 05.11.20
@barslann 16.11.20
@Cemren0604 08.11.20
@Roseee12 02.11.20
@Maestro78 03.11.20
@Lazzzzzz53 08.11.20
@janabobc 10.11.20
@Doganftm 10.11.20
@Mevacaa 11.11.20
@eylulyorgunu 11.11.20
@Hafize2511 13.11.20
@Blacklight 14.11.20
@minnikMucize 16.11.20
@Ftmanur 17.11.20
@IlyZcn 17.11.20
@Kaktusluk 18.11.20
@borasu 18.11.20
@Sinoplu17 19.11.20
@AFonat 19.11.20
@didonutella 20.11.20
@flamee 21.11.20
@PpAaSs 22.11.20
@bitkiselhayat 22.11.20
@mutluuugizz 23.11.20
@helppp 23.11.20
@pandaaa 24.11.20
@nm88326 24.11.20
@venushatun28 24.11.20
@Pussuk 25.11.20
@Elifkskl 25.11.20
@Birumuttur yasamak 28.11.20
@SimgeBA 28.11.20
@htcygttk 29.11.20
@kevser677889 29.11.20
@Fatma4188 29.11.20
@Sesilya16 30.11.20
@sevdalikus 01.12.20
@Merveun 01.12.20
Griinci 02.12.20
@Neslhannn 02.12.20
@Kardelencicegimm 02.12.20
@NaaNaa 05.12.20
@serenndrmz 05.12.20
sutlaacc 06.12.20
@Tekderdimkpss 09.12.20
@GulYuzlumm 09.12.20
@Neslihangozutok 09.12.20
@Tambikedi 10.12.20
@sevda3335 12.12.20
@Gereksiz06 14.12.20
@skylight06060606 15.12.20
@Alynabll 19.12.20
Amin cnm benm tamam o zaman bekliyorum10 gün geçmesini bekliyorum çünkü 2 gün öncesinde hep siliktiya hani yarın kaset test yapıcam sonrasında kan vermeye gidicem zaten 10. Gün perşembeye geliyo inşallah hayırlısıyla bir öğrensemde içim rahatlasa allah burdan müjdeli haberimi vermeyi nasip etsin allah sanada tez zamanda hayırlı evlat nasip etsin
Hayırlısı ile günler geçseydi dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıktı yineAmin cnm benm tamam o zaman bekliyorum
Canım çıkmış işte ben burdayım anne diyor hiç bekleme kan vermeye git nsıl sabır varmış sende bendede azcık olsa keşke yaaa benimde 9 gün vardaha adet sancısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi akıntı geliyor sanki adet ooldum öyle hissediyorum çok sancım var yaHayırlısı ile günler geçseydi dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıktı yine
Çıkmış canım hayırlı olsun kaç gün gecikme ile yaptınHayırlısı ile günler geçseydi dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıktı yine
Bencde çıkmış artık korkma kan ver bir an önce.Hayırlısı ile günler geçseydi dün akşam dayanamayıp erken gebelik testi yaptım belli belirsiz çıktı yine
Normalde hiç sabrım yok ama çevremdekiler zaten öğrensemde bekliceksin 9 ay diyorlar akışa bırak anın tadına bak diyorlar uzan dinlen diyorlar .. sabah namaza uyandım bikaç saat durdum düşündüm gitsemmi gitmesemmi kan vermeye diye sonra uyumuşum uyandığımda normal kaset testlerden yaptım bu sefer daha belirgin çıktı 3 ay zaten beklemeliymişim çünkü ultrasonda görünmesini istiyorum vajinalultrasona karşıyım ve zaten tehlikeliymiş ebe bir arkadaşım var o söyledi bebeğin yerini bozuyor dedi .. bikaç haftaya gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz ..Canım çıkmış işte ben burdayım anne diyor hiç bekleme kan vermeye git nsıl sabır varmış sende bendede azcık olsa keşke yaaa benimde 9 gün vardaha adet sancısı çekiyorum sanki adet olacakmışım gibi akıntı geliyor sanki adet ooldum öyle hissediyorum çok sancım var ya
Aslında regl gününden 3 gün öncesine yapmıştım ama negatifti öyle olunca umudumu kaybetmiş gibiydim sonra regl günü geçti dedim ertesi gün gelir regl fln sonra o günüde geçti 3. Günü yaptım ama hep akşama denk geldi test denemelerim silik çıktı var yok gibi sonra ertesi gün yani sürekli silik çıktı artık bunaldım bende acaba yokmu diye çünkü erken gebeliklerde silik çıkıyordu araştırdığımdada bazı kadınlar buharlaşıyor o yüzden silik çıkıyor yazmışlardı benimde umudum tükenmişti o yorumları okuduğumda.. şuan8. Günümdeyim gecikme olarak bakalım haftaya net çıkar diyorlar ama beklicem ben ...Çıkmış canım hayırlı olsun kaç gün gecikme ile yaptın
Nurem daha yeni olduğu için düşük çıkıpta moralimi bozmak istemiyorum o yüzden biraz daha beklemekte fayda görüyorum.. inşallah bebeklerimize sağlıklı sıhhatli kavuşuruz isteyen herkese içindede bana rabbim nasip etsin ..Bencde çıkmış artık korkma kan ver bir an önce.
Canım 3 ay neyi bekleyeceksin anlamadım hastane kontrollerle alakalı hiç bilgim yok benim ya 3 ay ultrasona girmemeyimi düşünüyosun yani keseyi görmeye falan gidiyolar ya . Birde ben ciddi ciddi 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum sanki regl olacağım neden olabilir acaba günlük yaşantımı etkiliyor 10 gün önceden göğslerim hassaslaşırdı 9 gün var göğslerim fazla dolgunlaştı ama hiç hassaslık yok ama kasık ağrım çok var kötü bişeymi oldu acabaNormalde hiç sabrım yok ama çevremdekiler zaten öğrensemde bekliceksin 9 ay diyorlar akışa bırak anın tadına bak diyorlar uzan dinlen diyorlar .. sabah namaza uyandım bikaç saat durdum düşündüm gitsemmi gitmesemmi kan vermeye diye sonra uyumuşum uyandığımda normal kaset testlerden yaptım bu sefer daha belirgin çıktı 3 ay zaten beklemeliymişim çünkü ultrasonda görünmesini istiyorum vajinalultrasona karşıyım ve zaten tehlikeliymiş ebe bir arkadaşım var o söyledi bebeğin yerini bozuyor dedi .. bikaç haftaya gidicem inşallah bir aksilik çıkmaz ..
Kese ancak belirgin oluyormuş 3 aylıkta fln ..Canım 3 ay neyi bekleyeceksin anlamadım hastane kontrollerle alakalı hiç bilgim yok benim ya 3 ay ultrasona girmemeyimi düşünüyosun yani keseyi görmeye falan gidiyolar ya . Birde ben ciddi ciddi 4 gündür kasık ağrısı çekiyorum sanki regl olacağım neden olabilir acaba günlük yaşantımı etkiliyor 10 gün önceden göğslerim hassaslaşırdı 9 gün var göğslerim fazla dolgunlaştı ama hiç hassaslık yok ama kasık ağrım çok var kötü bişeymi oldu acaba