- 17 Kasım 2020
- 191
- 174
- 27
- Konu Sahibi Hasbelkader340
- #1.281
Amin inşallah veririmAmiiiiin canım kan ver bakalım sonra burdan bize kızlaaar hamileyim müjdesini verirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin inşallah veririmAmiiiiin canım kan ver bakalım sonra burdan bize kızlaaar hamileyim müjdesini verirsin inşallah
Havucu 4 5 gündür hergün yemeye özen gösterdim geçen ay soğan kürü yaptım bu ay sütlü maydonoz buharına oturdum 3 gün sekine duası var o duayı ettim hergün meryem suresi okuyorum birde biyerde gördüm beraberlikten önce 289 kere Fallâhu hüve'l-veliyyü ve hüve yuhyî" 2 gündür uyguluyorum isteyen herkese aratmadan ver Allah ım diye dua ediyorum dualarıma sizide katıcam artık inşallah bu ay olur birisi işe yararBide bugün 1-2 tane havuç ye yumurta çatlatmaya baya faydası oluyormuş . Soy ye hemen
Devam canım yumurtlamadan sonra da devam edin çatlama olduktan sonra da yüksek ıhtımal dıyorlar hakkında en guzeli olsunTakvime göre bugün yumurtlama günüm gün aşırı değerlendiriyoruz bakalım artık kulak asmamaya çalışacağım kimseye
Amiiin canım hepimiz için inşallah sen ne zamandır uğraşıyorsunDevam canım yumurtlamadan sonra da devam edin çatlama olduktan sonra da yüksek ıhtımal dıyorlar hakkında en guzeli olsun
İnşallah canımBelki sonradan pozitif olur daha varmış gününe
Hiçbişey yok canım sadece hergün Türk kahvesi içiyordum artk yanında incir yiyorum yumurta olgunlaştırıyormuş diye . Önceden de incir çok yerdim . Şimdi hergün yemeye dikkat ediyorum . Başka hiçbsey yokAyy tesadüfe bak ya ikimizde 17 aralıkda olmayalım inşallah özel denediğin uyguladığın bişey varmı peki beni buay süt maydonoz buharına oturrttular
İnşallah başka şeyler yapmaya gerek kalmadan hamiş kalırız canımHiçbişey yok canım sadece hergün Türk kahvesi içiyordum artk yanında incir yiyorum yumurta olgunlaştırıyormuş diye . Önceden de incir çok yerdim . Şimdi hergün yemeye dikkat ediyorum . Başka hiçbsey yok
Amin canım inşallahİnşallah başka şeyler yapmaya gerek kalmadan hamiş kalırız canım
Bat 5 Aralık canim benide ekler misin《Merhabalar》
•°•
Bir bebek kaybım var ve daha çok yeni zaman kaybetmeden yeniden bebek istiyorum..
Benim gibi bi durum yaşayanlar gelin sürecimizi paylaşalım yaşamadan kasım - aralık hamilelik isteyenlerde buyursun içeri bildiklerimizle yardımcı olalım..
Rabbim bidaha yaşatmadan sağlıkla sıkıntısız evlatlarımızın haberini alıp kucağımıza alalım inşAllah..
Tatmayan herkesin o mutluluğu tatması dileğiyle.
Kısaca Anne adayları Hepbirlikte tecrübelerimizi paylaşarak güzel haberlerimizi verelim inşAllah birbirimize..
Rabbim hepimizin gönlüne göre versin..♥
•°•
Listeye eklenmek isteyen BAT tarihiyle BENİ etiketleyebilir.
•°•
Aktif olmayan bilgi vermeyen listeden kaldırılacaktır.
•°•
Ailemizin bi parçası olmak isteyenlere ufak sorularımız vardır ;
•°•
^ Gebelik için neler yaptınız ?
^ Gebeliği zorlaştıran durumun varmı ?
^ Yumurtlama takibi nasıl oldu ve nasıl bi yol izlenildi ?
•°•
☆ LİSTENİN HEP HAMİŞ DOLMASI DUÂSIYLA..
H Hasbelkader340 07.12.20
@jikarinzku 02.11.20
@Gdkd 05.11.20
@barslann 16.11.20
@Cemren0604 08.11.20
@Roseee12 02.11.20
@Maestro78 03.11.20
@Lazzzzzz53 08.11.20
@janabobc 10.11.20
@Doganftm 10.11.20
@Mevacaa 11.11.20
@eylulyorgunu 11.11.20
@Hafize2511 13.11.20
@Blacklight 14.11.20
@minnikMucize 16.11.20
@Ftmanur 17.11.20
@IlyZcn 17.11.20
@Kaktusluk 18.11.20
@borasu 18.11.20
@Sinoplu17 19.11.20
@didonutella 20.11.20
@flamee 21.11.20
@PpAaSs 22.11.20
@bitkiselhayat 22.11.20
@mutluuugizz 23.11.20
@helppp 23.11.20
@pandaaa 24.11.20
@nm88326 24.11.20
@venushatun28 24.11.20
@Pussuk 25.11.20
@Elifkskl 25.11.20
@Birumuttur yasamak 28.11.20
@SimgeBA 28.11.20
@htcygttk 29.11.20
@kevser677889 29.11.20
@Fatma4188 29.11.20
@Sesilya16 30.11.20
@sevdalikus 01.12.20
@Merveun 01.12.20
@Nurem 01.12.20
Griinci 02.12.20
@Neslhannn 02.12.20
@Kardelencicegimm 02.12.20
@NaaNaa 05.12.20
S serenndrmz 05.12.20
sutlaacc 06.12.20
@Tekderdimkpss 09.12.20
@GulYuzlumm 09.12.20
@Neslihangozutok 09.12.20
@Tambikedi 10.12.20
@sevda3335 12.12.20
@Gereksiz06 14.12.20
@skylight06060606 15.12.20
@bayan26 15.12.20
@Alynabll 19.12.20
Bir seneye yakındr uğraşıyorum hiç hamılelık olmadı bir sıkıntıda yok dedi doktorlar farklı farklı doktora gıttım yumurtlama var çatlama var tüpler açık ama işte nasip olmadı ;(Amiiin canım hepimiz için inşallah sen ne zamandır uğraşıyorsun
Vaktini bekliyordur bol bol dua inşallah olacak canım pes etmek yok Rabbim en hayırlı zamanda bize anneliği nasip etsin inşallahBir seneye yakındr uğraşıyorum hiç hamılelık olmadı bir sıkıntıda yok dedi doktorlar farklı farklı doktora gıttım yumurtlama var çatlama var tüpler açık ama işte nasip olmadı ;(
Amin canım hepımız için inşaAllahVaktini bekliyordur bol bol dua inşallah olacak canım pes etmek yok Rabbim en hayırlı zamanda bize anneliği nasip etsin inşallah
Canım sen doktora bakma inan bana da yapamadılar 2 düşüğün, var diye bende tıbbi genetik bölümüne gittim 3 düşüğüm var dedim yaptılar. Kan pıhtılaşması çıktı maalesef ondan oluyormuş doktora kalsa zaten yapmaz..Merhabalar, Bat 11.12
2 yıllık evliyim bir düşüğüm var. İlk düşüğüm olduğu için doktor genetik test yapmadı. En son randevumda da sıkıntılı bir durum görünmedi. Ovülasyon testlerini kullandım ve pik günleri değerlendirdik.
Bakal Bu ay bende heyecanla bekliyorum.
burada yazılan belirtileri okuyunca psikolojik aynı belirtileri yaşıyorum gibi geliyor ve kendimi dinlememeye çalışıyorum.
inşallah Allah çocuk sahibi olmak isteyen kimsenin ellerini boş bırakmaz.
umarım güzel haberi vermek nasip olur.
Sevgiler
Evet bir kaç yerde okumuştum bende. Ben Temmuz’da düşük yaptım. Artık nasip hamile kalır ve sorun çıkarsa mutlaka genetik isticem.Canım sen doktora bakma inan bana da yapamadılar 2 düşüğün, var diye bende tıbbi genetik bölümüne gittim 3 düşüğüm var dedim yaptılar. Kan pıhtılaşması çıktı maalesef ondan oluyormuş doktora kalsa zaten yapmaz..
bu arada benimde bat11 Aralık ama biz bu ay korunuyoruzz diğer aya inşallah diğer düşüğün üstüne 3 ay geçmesi lazım dedi doktor o nedenle
İnşallah sıkıntısız geçer canım. Amin inşallahEvet bir kaç yerde okumuştum bende. Ben Temmuz’da düşük yaptım. Artık nasip hamile kalır ve sorun çıkarsa mutlaka genetik isticem.
İnşallah sende muradına erersin
Canım adetim 6 gün sürüyo. 4. Gün içmeye başladım. Akşamları 1 kupa içtim. Yumurtlamayı gördüğüm günde içtim, bıraktım. Toplam 7- 8 gün içtim. Şöyle söyleyeyim içmeye başladığım 2. Günden itibaren kütür kütür kasıklarımdan ses geliyodu sanırım kist mist ne varsa döktü. Yumurtlama çatlama belirtilerini baya bi yaşadım akıntı yönünden gögüs hassasiyeti yönünden. Ben hayıta bağlıyorum. 30 yaşındayım ilkkez böyle oldu. Yumurtlama çatlamayı değerlendirdiğim için devam etmedim hayıta. Şimdi beklemedeyim. Negatif olursa yine devam edecem hayıta.Merhaba hayıt tohumu çayını nasıl tüketiyosunuz acaba? Gunde kac kez adetten sonra hangi gün basladınız anlatırmısın biraz
1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynattığım suya attım 15-20 dk demledim ılık tükettim. Arz ederim canımCanım adetim 6 gün sürüyo. 4. Gün içmeye başladım. Akşamları 1 kupa içtim. Yumurtlamayı gördüğüm günde içtim, bıraktım. Toplam 7- 8 gün içtim. Şöyle söyleyeyim içmeye başladığım 2. Günden itibaren kütür kütür kasıklarımdan ses geliyodu sanırım kist mist ne varsa döktü. Yumurtlama çatlama belirtilerini baya bi yaşadım akıntı yönünden gögüs hassasiyeti yönünden. Ben hayıta bağlıyorum. 30 yaşındayım ilkkez böyle oldu. Yumurtlama çatlamayı değerlendirdiğim için devam etmedim hayıta. Şimdi beklemedeyim. Negatif olursa yine devam edecem hayıta.
Tesekkür ederim canım benim1 tatlı kaşığı hayıt tohumunu kaynattığım suya attım 15-20 dk demledim ılık tükettim. Arz ederim canım
Neyaptın canım merak ettimAmin inşallah veririm